Cine mai candidează. Birchall se vede președinte

Fosta ministră a Justiţiei Ana Birchall a anunţat că va candida independent la alegerile prezidenţiale.

Birchall precizează că va candida pentru a face vocea românilor care vor o Românie în care să creadă.

„Obiectivul meu este să fac vocea tuturor românilor care cred într-o Românie aşa cum şi-o doresc ei, să fac această voce auzită, cu curaj şi responsabilitate”, a afirmat ea.

Ce mai scrie Birchall pe site-ul său

„Fiecare român înfruntă în fiecare zi nedreptatea. Fiecare român duce o luptă inegală cu incompetenţa şi abuzul, cu legile care se aplică strâmb sau doar pentru unii, cu grupurile de interese care fură sistematic fonduri, voturi şi ani din viaţa fiecărui cetăţean. Candidez pentru a îndrepta, din fruntea ţării, aceste nedreptăţi. Ştiu şi pot să o fac, pentru că profesia mea este aplicarea şi respectarea legii, iar credinţa mea a fost mereu curajul”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Ma rog … daca va exista o dezbatere (sau o zbatere, ma rog …) televizata, si cu Geoana, aceasta trebuie sa aiba loc dupa ora 21 iar copiii retrasi din fata televizoarelor …

 2. Bai,dar nu ar fi mai bine sa se numeasca Romania fara cheltuieli inutile Republica Ucrainiana Israel…..

 3. Sa candideze în tandem! Cu Geoană. El prezidențial, ea șefa Administrației prezidențiale. Se auzea că e buna, talentata și bine specializată. Plus ca au mai lucrat împreună. Sau, ma rog, că l-ar fi lucrat competent. Succesuri!

 4. In toamna anului 2004 la presedentia Romaniei s-a inscris ‘ca indepedent’ si o doamna, Lia Robert, cetatean american! Era bogata, bogata, asa zicea, probabil socotind banii sotului. Cat a cheltuit cu campania de 10 luni(!) pe cont propiu nu se stie dar pe Lista de presh la scrutinul de la rRomanica-bramburica nu a fost…

 5. … pentru confuzie și haos. Boborul român trebuie băgat în ceață

 6. Şi Ady Minune şi Ţancă Uraganul şiOana Zăvoranu plus toate celelalte vedete.

 7. nu dovedise Vadim faza cu Chupa Chups din masina : Ana-Geoana ..

  da da.

  ca si regina gunoaielor, sora sobolanilor unele au pretentii .. sugativa suprema,in stat

 8. Atunci va zice Licuriciul celor de-a dreapta Lui: Veniţi, binecuvântaţii Mei, moşteniţi împărăţia cea pregătită vouă

 9. Birceal Prezident, Babasha PM.
  PM = Prim Ministru, nu va ganditi la cine stie ce versuri Coldplay.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.