Cu ”cinstit și sărac” nu a impresionat. Miruna Pascu, tot în arest

Update: Miruna Pascu a contestat decizia Tribunalului Bucureşti din 15 septembrie, prin care a fost arestată preventiv, însă nu a avut câştig de cauză la Curtea de Apel Bucureşti.

Miruna Pascu a solicitat eliberarea din arestul preventiv. Așteaptă sendința judecătorilor, cărora le-a spus la ultima înfățișare că nu este o persoană bogată. Este un argument pe care nu l-a mai adus în apărarea sa. 

Presa a relatat că Miruna și Mihai Pascu dețin peste 200 de imobile. Miruna Pascu pretinde însă e vorba de o coincidență de nume.

Conform declarațiilor mamei lui Vlad Pascu, fostul soț al acesteia nu ar fi proprietarul a peste 200 de imobile situate în București. Ea susține că există doar o coincidență de nume între fostul soț și un alt bărbat pe nume Cristian Pascu. Conform afirmațiilor, acest Cristian Pascu ar fi de fapt adevăratul proprietar al imobilelor, scrie Spynews.ro.

Miruna Pascu  le-a mai spus judecătorilor și că eliberarea sa este esențială pentru a-i putea oferi ajutor fiului său.

Ceea ce s-a spus în presă cu familia putred de bogată, solicită să se constate că este o coincidență de nume între Mihai Pascu și o altă persoană, Cristian Pascu, care ar deține acele imobile”, au transmis avocații, în numele Mirunei Pascu, conform Antena 3 CNN.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. toate aceste detalii sunt la indemana avocatului sa le inmaneze instantei spre a fi verificate. p

 2. Citez: „Miruna Pascu le-a mai spus judecătorilor și că eliberarea sa este esențială pentru a-i putea oferi ajutor fiului său.”
  Păi tocmai de asta au băgat-o la beci, că prea oferea ajutor drogălăului.
  Cum poate invoca un asemenea argument? E proastă? Tocmai ea, care o făcea proastă pe fătuca aia „oxicomană” care i-a turnat pe drogați, povestind procurorului cum se distrau?

 3. Atentie la nuanta „nu sunt o persoana bogata”! Conturile matracucei sunt bogate si nu ea ca persoana! Este o intrebare cu raspuns programat la fix! De ce nu au intrebat-o daca e bogata in conturi ca persoana? Nu mai avea grai daca era intrebarea corect intemeiata si pusa! Vrea in lubertate sa isi ajute progenitura? O ajuta prin fabricari de acte favorabile progeniturii sa scape de omorul celor doi studenti! A spus prin telefon cand au inregistrat-o, clar si corect! Daca o scoate din arest, putem fi siguri ca vor scapa toti fara nicio problema, complicitatile pe droguri sunt de la cel mai sus nivel ca traficari prin vulnerabili, sau contra unei pedepse mai usoare sau, dosar clasat pentru ca vand droguri si ajung incasarile la cei care ii sustin. Vezi anterioarele dosare care au fost inchise fata nicio problema! Daca nu omora studentii, fiti siguri ca drogageala si traficul mergeau brici fara nicio problema. Doar intreb:
  – Oare cei care i-au inchis dosarele anterioare, au legatura cu traficul de droguri si vanzarea prin acesti indivizi fara niciun capatai😏?!

 4. He he ! Au inceput sa-si paseze castanele fierbinti, scoase din foc (imobilele) de la unu’ la altu’ !! Asta doar ceva timp, pina scot securistii care i-au bagat la inaintare vreun alt fraier arestabil, vreo citiva boschetari de prin Gara de Nord care sa se trezeasca peste noapte milionari sau mari proprietari funciari ! Asta, bineinteles, cu riscul ca, dupa ce „maurul si-a facut datoria”, „maurul” sa fie gasit carbonizat prin vreun sant … In orica caz, cind o citi Iohannis cifra de 200 de imobile, cred ca da in icter de suparare si invidie !

 5. sa aruncam piatra. de ce nu o aruncati unde trebuie? de ce nu va duceti pe firul inluentei si al banilor…? actiune securice de alergare a paiatzelor pentru setea p000limii dupa „sange pe pereti”. astia suntem.

 6. @ marin 18:07: Mamele astea care sunt „fiare” când e vorba să-şi scoată copiii din căcat atunci când comit ceva rău, dar care sunt mieluşei în fața „puilor” lor când trebuie să şi-i educe, şi sar la gâtul profesorilor sau a oricui încearcă să le insufle un strop de spirit civic îmi fac silă şi merită să înfunde puşcăria laolaltă cu odraslele lor. Acestea sunt principalele vinovate pentru faptul că „puiul” a luat-o pe căi greşite şi ajunge la închisoare. Măcar să realizeze cât rău le-au făcut!
  Şi da, trebuie mers pe urma banilor ca să destructurezi o rețea, dar pentru asta porneşti de la cel care dă ca să ajungi la cel care primeşte.
  Cel mai rău e cu „legalele”, că acolo ajungi la BigPharma, pe care n-o poate destructura nimeni.

 7. @parere, AZI imi placi CUM le COMBATZI … 🙂
  Daca te LASI definitiv de NAROZENIILE Fantomatice cu RADARE, Zburatoare POATE iti REVII …
  IN Mintzi !
  Numai sa VREI.
  Sau sa ai AUSSWEISS de la … 🙂

  @BELPHEGOR,

  CE inseamna sa fii FANTOMA, GHOST …:)

  LE STII pe TOATE, Secrete (Pan’SE afla … 🙂
  SI LE DAI bine, patriotic …

  CE mai putem a face NOI, Astia, Persoane MURITOR-Trecatoare ?

  Ddcat sa …SACAIM pe F’UNUU’, mai GUGUSTIUCK, care NICI EL NU stie CE are’ GUSHA Personala ca in Gusha lu’ GUSHA „STIE” Toti …
  Si sa mai MITSHTOCKarim pe cate Un MAGAR Abject care insulta din Lipsa de MINTE si EDICATZIUNE, ca de „Manere” nici o SPERANTZA, au speriat SPERANTZA Romaniei prin PROSTIE Agresiva … 🙂

  Nici IO NU ma mai pot OPRI … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.