Ciocnire între două ambarcațiuni. O persoană a dispărut!

Două ambarcațiuni cu turiști s-au ciocnit pe un canal din Delta Dunării și o persoană a dispărut în urma impactului.

„Astăzi în jurul orelor 12:10 s a primit un apel pe 112 de la un cetățean care a sesizat că pe canalul Olguța pe raza localității Mila 23 a avut loc o ciocnire între două ambarcațiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă și nu a putut fi găsită”, a transmis IPJ Tulcea.

Polițiștii continuă cercetările împreună cu ISU Tulcea în vederea identificării persoanei dispărute.

Potrivit ISU Tulcea, se pare că a fost un accident naval la intersecţia canelelor Şontea cu Oguţa.  ”Căutările persoanei sunt efectuate în astfel de cazuri sub coordonarea poliţiei. În zona se află şi elicopterul SMURD pentru căutarea persoanei”, a mai transmis ISU Tulcea.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au transmis că două echipaje se deplasează în zona respectivă pentru căutarea persoanei dispărute. ”În legătură cu evenimentul din zona localităţii Mila 23, din cadrul Pichetului de Pompieri Crişan, intervin cinci subofiţeri cu ambarcaţiune SMURD şi o ambarcaţiune de tip IB5. Pompierii tulceni se află în zonă pentru căutarea unei persoane dispărută în apă”, a transmis ISU Tulcea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. In Delta Dunarii nici nu ar trebuii sa se permita asemenea ambarcatiuni de mare viteza .Cine doreste sa viziteze Delta sau canalele ei ,sa foloseasca barcile cu visle ,asa cum era inainte.Romanii isi doresc ca Delta sa ramana o zona linistita ,fara ambarcatiuni zgomotoase si de mare viteza .Sint sigur ca in acest accident erau niste odrazle de sefi ,sau turisti cu bani multi ,care le pute sa se urce intr-o barca cu visle si sa se plimbe in liniste admirind frumusetea si linistea Deltei.

  2. Turisti,turisti,la pescuit de drone
    Care e zona militarizata,de curiozitate,Politia de Frontiera de care nu a auzit nimeni,patruleaza?

  3. din 2010(!!) e ciocaneala prin delta –vezi comisar-shef arme si munitzii Buc. sect.4, un idihotz cu legutimatzie falsa de politist judiciar tot din Buc. sect.3 de / langa Udrishte.. nepensionatzi, culmea.. .

  4. Se uitau dupa drone rusesti.Trebuie activat art.5 si Parteneriatul Strategic,de urgenta.Asa nu se mai poate,ma enoriasule.E vorba de mai multe tipuri de viol,in primul rind frontiera unui stat NATO.

  5. Bine că nu era șeful in barcă!…uite când a fost el nu erau drone, pescari, turiști…totul era liniștit!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.