Ciolacu, Budăi și Firea, tot în budă

Am căzut de fazan! Toată duminica m-am învîrtit pe lîngă un televizor să aflu ce a hotărît Marcel Ciolacu în ședința amenințătoare, anunțată ca o mare furtună. Nu vă spun la ce m-am gîndit,nici ce mi-am imaginat. Am fost convins că vine un moment în care plăvanul și bucălatul de Ciolacu ne va arăta ce soi de stofă ascunde dincolo de mersul cu metroul și de călătoria la economy class. Are mușchi și curaj, e curat sau face parte din categoria celor de care ne-am plictisit de atîția ani. Ce-i cu dînsul? E bun de luptă sau nu-i decît o statuetă de mămăligă, un sforar ieftin, cu bărbuță tunsă șmecherește și din ce în ce mai bun la molfăit de vorbe goale. Atît! Ce a rezultat„ din cotrobăitul” prin găleata cu lături din căminele de seniori din Voluntari și Afumați?
Iaca:

”Iar faptul că așa ceva a fost posibil ne arată un singur lucru avem de-a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem, un  sistem corupt și inert. Acesta este adevărul, la fel ca și dvs. am văzut infractori. Sunt peste tot în lume de asemenea ticăloși, asemenea cruzime, oameni dezumanizați total. Cred că nimeni nu era pregătit pentru așa ceva. La fel, să vedem funcționari publici, complici care, în loc să fie de partea acestor oameni, s-au vândut acestor ticăloși. Alături de colegii mei din Guvern am discutat astăzi și avem trei priorități. În primul rând, toate centrele pentru copii, persoane vârstnice și persoane cu dizabilități de stat sau private trebuie verificate și reanalizate  toate autorizațiile. Termenul va fi unul foarte scurt, 1 săptămână, sub coordonarea prefecților. În al 2-lea rând, solicit autorităților de drept toleranță zero față de grupurile infracționale care au jefuit aceste persoane.”

Vai mie, ce curaj, ce bărbăție, ce viziune! De cînd n-am mai văzut așa ceva? Parcă nici Mihai Viteazu nu-l întrece! A descoperit și el că este vorba de „o problemă de sistem, un  sistem corupt și inert” (cu care PSD-ul și el personal n-au de-a face!) și de-aia Ciolacu are trei priorități. Este vorba de o verificare în toate centrele pentru copii, persoane vîrstnice și cu dizabilități și de reanalizarea autorizațiilor. Și toleranță zero față de infractori (nu față de colegii de partid!). Și, dacă a început așa, restul nu mai contează. Mergem gălăgios înainte, nu demite pe nimeni,nu retrage sprijinul nimănui și nu zguduie articulațiile sistemului.

Ce mi-am zis? Omului i s-or fi muiat picioarele cînd a fost vorba de Voluntari și de Pandele? Sau i-a curs elanul pe pantaloni? I-o fi zis Firea sau Pandele că îl dau în gît cu nu știu ce? Sau partidul i-a transmis să stea cuminte că este vorba de o operațiune anti-PSD? Sau pur și simplu Marcel Ciolacu este atît de tont că înghite tot ce-i zic Firea și Pandele. Că ei nu știau, că banii de la buget veneau ca la toată lumea, că nefericiții sorții erau într-o îngrijire drăgăstoasă și creștinească, că sora Gabrielei Firea era străină de tragedie, iar Ligia Gheorghe (Enache) departe de afacere.

Madam Pandele l-o fi convins că ea este responsabilă numai de familie, nu de seniorii părăsiți și de oameni cu dizabilități din azile. Iar Marcel Ciolacu și-o fi mîngîiat bărbuța și s-o fi luminat, zicînd:
-Uite că la asta nu m-am gîndit!

Așa că, din nenorocirea asta, am pornit iar pe un drum asemănător celui de la Colectiv. Dezvăluiri, indignare, dezbateri încinse, promisiuni, anchete și apă chioară peste toate. Diluție prostească de responsabilitate și păcăleală în văzul lumii.
Într-un final rușinos de zi agitată, aveam să aflu că ministrul Budăi, un fel de Bulă uitat de Dumnezeu la Ministerul Muncii, a luat deja niște măsuri. Adică a convocat reprezentanții mai multor ong-uri să se sfătuiască cu dînșii în legătură cu modificarea Legii asistenței sociale care n-ar fi bună.
– Vă dați seama, noi facem controale și toate sunt bune, dar după încheierea programului vine un paznic și agresează un bătrîn cu dizabilități? Vă dați seama, ce facem atunci? (citat aproximativ după zisele sale la Antena 3-nici vorbă de CNN)

Răspunsul este simplu. Cu așa „minunății” de premier și de miniștri ai Muncii și ai Familiei ne ducem Dracului cu o viteză din ce în ce mai mare!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 51

109 Comentarii

 1. „și apă chioară peste toate. Diluție prostească ”
  -pe calea hexifarma/hexipharma,
  urmeaza „mortu”,cf. cristoiu.

  apropos,
  parca udrea are firma aia de constructii in cluj,
  tot in ‘farma se termina……

 2. cineva mai asteapta schimbari de la PSD, isi merita soarta.
  Astia pot sa le ia pielea pana la os dar ei tot cu poza lui Iliescu dorm sub perna.
  Cahhhh!

 3. Azilele de Stat si private – pt. batrani, pt. dizabilitati, pt copii abandonati, absolut toate create cu mare tam-tam dupa 1990, nu sunt decat niste afaceri jegoase, scapate de sub controlul Institutiilor publice, si mai rau de-atat, puzderia de ONG-uri puse pe praduiala, infesteaza ca paduchii aceste asezaminte, se opun si impiedica controlul Statului, deci, trebuie umblat la baza, adica cine sunt ONG-urile, ce fac ele, cati bani sterpelesc de la Stat, cate rapoarte reale au predat paduchii astia la Politie, Administratiile publice, etc. Infectia care a napadit azilurile trebuie eradicata de la baza – de la ONG-uri.

 4. Am și eu un adaugio: Dacă tot ne ducem dracului cu viteza mare, cel puțin sa ne ducem cu mașini electrice, ca asa-i în tenis.
  PS. Dacă stau bine si analizez tot ce s-a scris despre doamna Fire, în aceste zile, ajung la concluzia ca doar Coldea mai avea atâta putere cât are domnia sa. Nu ar fi exclus ca pentru a ajunge la puterile lui Coldea, doamna Firea sa fie numita șef la SRI. Asta ar pune capac gândirii multor revoluționari chititi pe ea și pe” Grupul infractional, zeul PAN -dele și Firea”
  Ps1. Cel ce nu iartă știe ca iertarea nu aparține de USR.
  PS2. Duceți barnele la prelucrat și faceți din ele paie.
  Ps3. Cine pune paie pe foc va pune și lemne.
  Ps4. Dacă ți s-a pus pata pe o femeie, încearcă sa o ștergi cu Arie. Și el era deviationist.
  Ps5. Nu srie cu gândul la o singura femeie ca să nu ajungi obsedat de ea.
  Dacă domnul Dragnea era vinovat și pentru seceta și pentru ploile torențiale, de ce m-ar fi vinovata și ceea care a conspirat împotriva lui de aceleași păcate? S-ar închide un cerc. Urmează Belina?

 5. Se vede ca este o marioneta a serviciilor. Astea intenționează sa continue sa fure liniștite cele 50 de miliarde de euro anuale din licitații publice măsluite si din alte combinații penale, si si-au găsit omul potrivit de băgat la înaintare cu care sa fraierească poporul, mai ales ca 70% din popor este ca el, fără studii superioare.

 6. – nicio mila pentru ticăloșii:
  = arsenii fugiti de justiție
  = la famiglia firaoglu turcita ce trimite copilele la produs (astra)
  + berbecii lu khaissam

 7. @ Nistorescu își exprimă liber ”jmecheria de războinic de budoar” , ?

 8. Prosteala la vedere! Ce a facut ciolacu si tuta de la familie? Au anuntat live controale ca sa se puna la punct toate sa nu fie gasite orori in centre, centre care sunt un dezastru pentru bolnavii batrani. Sa nu uitam ca si in spitale sunt internati pe NeVe batranii permanent dar in fisele de internare sunt inscrisi 1-2 saptamani ca sa nu fie amendati! Se practica inclusiv in spitalele militare si nu e bascalie.

 9. Pandele și prințesa lui nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le miroase. Trăiască primul covrigar al țării!

 10. Buda aia se cheamă Iohannis,e nemțească clasa întâia.Tragi apa și se duce și Ciolacu și Ciucă .Dar românul e căcăios si votează tot de ădtea ca el .Ăsta ne e neamul de aia se cacao toți pe noi.Zii hnu de treabă in toată politica românească care nu e făcut pentru budă!Până si numele îi trădează.

 11. Așa se întâmplă când privatii sunt stat în stat și statul care reprezintă pe toți se uită in alta parte. Jigodia de Firea are tupeu maxim, când toate ițele duc la familia Pandele! Ne cred pe toți prosti!

 12. Ciolacu a văzut infractori după care s-a apucat cu o viteză creștinească demnă de o cauză mai bună să vadă și cuvinte. Anume exact acele cuvinte ce-l scot pe el și cuplul de mandarini Pandele-Firea din buda mediatică evocată de maestrul Nistorescu. Că vezi Doamne! sistemul corupt și inert ar fi astfel lăsat de la Dumnezeu, iar statul, reprezentat în fapt de staulul plin cu adăpătoare de partid și de stat, de la care se răcoresc mandarinii partidului său, este prezumat nevinovat în cazul nenorocirilor nelegiuite la care au fost supuși acei năpăstuiți ai sorții de la Căminele de Bătrâni ale Groazei. Iar despre culpabila Firea ce să mai spunem? Că în ce o privește se află în situația autointerogării hamletiene: A fi, sau a nu fi? A nu fi, după părerea mea i s-ar potrivi mai mult, dar mă îndoiesc că va subscrie la autoneantizarea politică prin demisie. Dimpotrivă!

 13. Apropos, știați ca cele mai mari tunuri si afaceri cu statul sunt făcute de firme care au in actionariat pesedei si penelei cărora li se oferă acces ilegal la date clasificate si personale ale romanilor in contracte cu coruptule MAI (date personale), STS (ce ați vorbit), CSM, parchetul general (date juridice), Casa de asigurări de sănătate?

  Nu știați! De ce nu va uitați pe date? De ce nu vedeți si nu raportați jafurile evidente, romani adormiți?

  Trencadis este o astfel de firma căpușa, din miile care au făcut pana 70.000 de romani milionari in euro din contracte cu statul obținute in mod fraudulos.

  La Trencadis este acționar un putache de 30 de ani, fără facultate, doar cu liceul, Radu Negulescu.

  Negulescu a fost șeful de campanie ONLINE a lui Ioha pe lângă șeful de campanie generala, HellVig.
  Nu, Hellvig, nu este ca băiatul talentat din Kingsmen.
  acolo erau acte de eroism, nu de jefuit miliarde de euro de la romani cum faceti voi prin firmele voastre ble stemat!

  Negulescu a fost răsplătit ulterior de către tradatorul major si de rețeaua mafiota cu contracte de peste 77 de milioane de euro din bani furați de la romanii batjocoriți si saraciti!

  https://sicap.ai/licitatii/firma/60981

  Ca aceasta firma sunt alte mii.
  Acolo sunt banii furați de la pensionarii nespeciali, copiii flamanzi, romanii sclavagiti.

 14. & S-a ”repezit” Nistorescu ca musca’n găini, un adevărat kamikaze , ?

 15. @ ,,Hei, Rup
  Constantin Huhulescu”
  Nistorescu ”livrează” ce a învățat , ?

 16. ‘ de la fapte la vorbe …’ e o cale atât de scurtă, precedente există și toți le cunoaștem ! Noi plebea ‘sumtem în buđă’, ei sunt bine mersi, ‘batistă, țambal …”, lucruri uitate : – cheltuielile din plandemie; – incendiile din spitale; – tirurile lui Arafat și așa mai departe.

 17. Domnule Nistorescu sunteti un jurnalist cu anduranta mare in presa romaneasca, adica cu vechi state de plata, sunteti ca sa zic asa un copoi al presesei din aceasta tara.

  bine Ciolacu – PSD in scaunul premierului si a izbucnit scandalul, parca pus cu mana, parca il astepta pe Ciolacu sa isi preia „rotativa”….

  De ani de zile, deci nu de ieri si nu de azi, se vorbeste ca in azilele private in care seniorii sunt internati prin predarea bunurilor proprii, mai ales case si apartamente, catre „proprietarii” acestor asezamante, aproapa ca sunt ucisi pentru a se puna mana pe averile acestora. Nici un jurnalist nu a facut nici o investigatie, nici un articol. Nu exista nici o ancheta referitoare la mortalitatea in aceste azile ale batranilor care si-au predat averile catre proprietarii asezamintelor, cat reusesc seniorii sa supravietuiasca in ele. Ati gasi lucruri inspaimantaiare in toata tara.

  Asezamintele pentru seniori in care se plateste nu se intampla asa ceva pentru ca daca sunt nemultumiti seniorii se pot muta la alt asezamant.

  Daca as fi ministru as cerceta la sange si as obliga instalerea Cum de nu v-ati pus intrebarea fireasca de ce acest scandal a izbucnit acum, la nici doua saptamani de la instalarea unui premier PSD?
  Credeti ca in acele azile situatia seniorilor era mai buna in vremea guvernelor Orban sau Ciuca?

  Nici nu s-a instalatde camere de monitorizare in toate azilele in care seniorii isi cedeaza averile, mai ales, case…..

  Apropo, de ce nu este la fel de analizat si criticar domnul Hubert Thuma, presedintele Consiliului judetean Ilfov, membru PNL, care are direct in atributii controlul si monitorizarea acestor azile?

  El este ignorat de presa si chiar de partidele din opozitie.
  In acest context nu acest domn ar fi fost subiectul si mu doamna Firea???
  Nici un cuvintel despre domnul membru PNL, pentru ca scandalul e antiPSD si PNL trebuie menajat cu orice pret!!!

 18. Dupa ce Ioha a devenit președinte, cu binecuvântarea jefuitoarei Secu, Negulescu (30 de ani, doar cu liceul) face zeci de milioane de euro avere de la stat!
  Patronul de azile face doar 100.000 euro, deși un monstru condamnabil, tot este unul de speța inferioara comparativ cu SEcuritatea si Negulescu care primește contracte de 100 de milioane de euro (deci mai mulți romani suferinzi si furați in contrapartida) de la toate instituțiile pe care le patrona Ioha:

  – xy milioane de euro pentru informatizarea Parchetului general
  – 42 de milioane de euro pentru platforma de big data a consiliului concurenței: https://www.g4media.ro/compania-lui-frank-timis-si-carlo-burci-a-castigat-licitatia-de-42-milioane-euro-pentru-platforma-de-big-data-a-consiliului-concurentei.html
  – 80 de milioane de lei: Dezvoltarea și implementarea Sistemului INTEGRAT de Management în Sistemul de Asigurări Sociale de Sănătate
  – 6 milioane de lei – Consiliul Superior al Magistraturii.
  – Agenția Națională de Integritate.
  – 9 milioane de lei de la Ministerul Afacerilor Interne
  – 16 milioane de lei STS – Serviciul de Telecomunicații Speciale;
  – 20 de milioane de lei – AGENTIA NATIONALA DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA
  – ANRE.

  https://sicap.ai/licitatii/firma/60981
  (2/3)

 19. Fiecare avem datoria să avem grijă de părinții care ne-au crescut,cum știm mai bine.Eu am avut grija de părinții mei și va spun că nu e ușor,nu mă plâng.Pe unul dinte ei am fost nevoit să-l duc la un centru de îngrijire ,unde îl vizitam cel puțin o dată pe săptămână .Mă acuz ,uneori că nu am făcut mai mult pentru părinții mei.Stiam exact tot ce se întâmplă în acel centru și vreau sa vă sun că toți cei ce aveau părinții în acel centru aveau grijă să aibă de toate. Suntem toți la fel de vinovați pentru tot ce se întâmpla în țară asta in orice colt al ei.Suntem vinovați pentru defrișarea pădurilor,pentru lipsa autostrazilor,pentru trenurile ruginite și periculoase,pentru tot.
  Cornel Nistorescu,ești la fel de vinovat că și Firea,Budai,Ciolacu etc,dar mult mai vinovat decât mine,pentru că ești șeful unei publicații și ar fi trebuit să știi ce se întâmplă acolo că nu se întâmplă de azi de ieri,problema ta e că temele tale preferate sunt aceleași trase la indigo.
  Apare un val,te urci pe el fără să vezi de unde vine și scormonești prin gunoiul cu sclipici pus de alții și îl ei drept știre. Eu nu am văzut o investigație serioasă făcută de de tine apărută în Cotidianul.Apoi când apare valul te uiți să vezi cine l-a lansat și s-ar putea sa ai surprize.Daca nu te uiți trăiești din ce-ți „servesc”alții și văd că îți place.

 20. Mai mult, Negulescu si Trencadis si-au luat in actionariat si securiști de rât pesedist, in forma beizedelei condamnatului penal Cristian Burci care datorează statului roman zeci de milioane de euro pe care zice ca nu ii are, dar ii spala acum cu ajutorul instituțiile corupte de mai sus, ca ulterior sa-i păstreze el curați si sa facă si profit din sudoarea si taxele romanilor furați.
  Totul cu protecția corupților SECU!

  Toti ăștia pot fi lejer arestați si banii recuperați cu dobânda si penalități:

  Trencadis trebuia exclusă de la licitații in secunda 1 pt ca in acționariat:

  – are firme înregistrate in offshore-uri, ceea ce ar fi trebuit sa ducă la excluderea automată a ofertantului, conform legislației si cerințelor europene.

  – Spală bani murdari avându-l in acționariat pe fiul lui Burci care datorează zeci de milioane de lei statului roman. Din banii din devalizarea de 33 de milioane de euro a producătorului de vagoane Romvag Caracal, Burci, un cumpărător de influenta pe filiera PSD, a devenit acționar minoritar in Trencadis-ul lui Negulescu. La fel si F. Timis.
  Cu acel capital corupt face profit, jefuind noi bani de la romani, in contracte cu statul, contracte finanțate din bani luați pe datorie /prin îndatorarea romanilor.
  Burci si Timis fac spălare de bani (faza de integrare / sau albire a banilor) cu corupții bătuți in cap din institutiile din România. Finanțează proiectele pana le platesc ăștia facturile.
  Nu mai zic câte legi regionale si internaționale încalcă corupții din instituțiile astea de mai sus si kktii care încasează sute de milioane de euro pe spinarea romanii, inclusiv: The 5th Anti-Money Laundering Directive 2020, The Financial Action Task Force (FATF) – suficient sa-i dai pe mana Europol, Interpol, împreuna cu mafia organizata si sindicatul criminal de la vârful MAI, CSM, toti ăștia menționați mai sus.

 21. Cu o parte din profiturile din cei 25 de miliarde de euro furați de la romani (prin achiziții fraudate)
  partidele de la putere plătesc:

  a) firme de PR/ marketing ca sa denigreze si discrediteze acei civili care le deconspiră jaful, sa discrediteze oponenti politici, sa plăteasca campaniile marionetelor lor care sa le permită sa fure linistite de la cei 18 milioane de romani.

  b) furnizori de servicii încadrate ca “cyber.crime-as-a-service” cu plăti off the records si off-the-books, dat si crime

  (5/n)

 22. Concurs: la care instituții (OLAF, EPPO, EU Ombudsman, CEDO?) ați raporta prima data cazul acesta de corupție sistemica politicieni – Trencadis – secu, cu plângeri penale pt șefii instituțiilor de mai sus?

  Premiul este ca deveniți erou multidimensional, recunoscut ca atare de îngeri si Dumnezeu.

  Poate nu este mult, dar nici eu nu primesc nimic – nici din fonduri publice, nici de la asociații, nici de la ong/uri, nici de la inevstitori privați, nici de la partide, nefiind asociata cu niciunul,, pur si simplu nu mai suport pe nenorociții ăștia care te sfidează pe fața cu corupția lor!

  Merita raportați si la CEDO pentru ca abuzurile împotriva romanilor săvârșite de aceste jeguri de la vârful instituțiilor de forța majora sunt inacceptabile intr-o democrație si stat de drept!
  Ei lucrează sa INCALCE drepturile fundamentale ale romanilor la un trai decent si la cota parte ce le revine din ce a rezultat din exploatarea resurselor țării lor ca sa îmbogățească corupții.

 23. Iti sta mintea in loc de ce poate zice dl Nistorescu, parca ar fi Drula 2!

 24. nu inteleg de ce in domeni..nu se angajeaza niste plotonieri ..pensionari..care stiu sa si fure ..fara sa lase urme…dar stiu sa puna putorile la treaba si..daca s pensionari..consacrati ..poate nici putanele nu mai au succes cu…pisicutza….daa nu garantez…in fine …am si rezerva…NIMIC NU NE MAI SCOATE din …..BUDA ca sa nu zic …galbeneala…sa nu indispun

 25. lasa bre …ezplicatiilde n am pretentii..sa ma ..poblicati…stiu ca zatizfac pretentia voastra artisgtica si umanitara…

 26. ” suficient sa-i dai pe mana Europol, Interpol, împreuna cu mafia organizata si sindicatul criminal de la vârful MAI, CSM, toti ăștia menționați mai sus” – adevarat, dar, cine sa-i dea ?! Un tampit ca Ciolacu care, de tampit ce este, asociaza intr-o fraza amenintatoare cu iz penal cuvintele ce se contrazic:”nu voi avea nici o MILA…fata de TICALOSII care…” corect si logic ar fi fost sa se exprime genialul nostru Ciolacu :” voi fi la maximum de sever … fata de ticalosii care…”, dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, la capitolul educatie, scoala, experiente de munca serioase. Pt un „rivolutionar” de meserie, cu beneficii pe mocca, acest Ciolacu este ok.

 27. Un titlu nedemn de numele „Nistorescu”, dar potrivit cu porecla”Nisto-rectu”,
  demn de comentariile unui anume „Tică din Călărași”, cel care postează de pe Editat.

 28. Cornele , nu ca-i iau neaparat apararea cuplului Pandele -Firea. Era in ograda lor si trebuiau sa vada . Cite ONG-uri sunt in spatele azilelor astora private ? Prezumptia de nevinovatie exista pina cind „justitea”face (ne)dreptate,nu ? Hai sa urmarim „firul Ariadnei”pina aruncam cu noroi sau pietre si incriminam pe cineva.Tiriac a construit parca in Brasov un azil pentru batrini. Un preot a construit unul in Sacele (BV) , altul pe la Deva .Ii bagam pe toti in aceiasi oala ?Mai vezi pe linga o parohie cite o cladire ce adaposteste astfel de oameni. Facute prin truda unor oameni inimosi. Si cu medici si asistente care fac voluntariat pe acolo.Spunea cineva de hexi-pharma , se mai aude ceva ? De mortii din „plandemie”? Nu ca-s pisideii usa de biserica. Ceilalti -P(d)nl, udmr unde au fost ?USR-ul nu-l bag ca-s proaspeti ,hAur,nici atit.Sau se aplica si aici lozinca : „Ponegreste ,ponegreste ca poate se prinde ceva „?Esti un jurnalist apreciat Nistorescule.Patima isi are loc , dar nu aici.Jurnalistul trebuie sa judece la recesi sa prezinte FAPTE. Nu mai ai jurnalisti de investigatie ? Ai numai davidov , R.C . ,etc ? Doamna Colgiu , doamna Ioana Radu- faceti dumneavoastra o investigatie . E usor sub impusul momentului cu emotia colectiva sa judeci si sa dai verdicte . Parca deunazi s-a terminat serialul ala al lui Marcel Bot ,nu ? Ati vazut ce poate face un ong si un senstor si jurnalist pe deasupra ( Gotiu) .Multumesc pentru rabdare. Si faptul ca mi-a citit macar o persoana comentariul.

 29. @Diana R. spune:
  10 IULIE 2023 LA 8:01
  Suntem cetatenii exploatati,mintiti,batjocoriti de peste 30 de ani ai unui stat capturat,asa cum a fost etichetat de catre Valeriu Stoica,un fost pcr-ist,activist ,jurist pregatit,drept pt.care acum este milionar cum dai exemple in ac.sens,vrea sa devina si academician.
  Un alt exemplu este afirmatia stat mafiot,ticalosit,alt exemplu stat esuat-stie opinia publica ca apartin ac.sintagme lui Basescu -Petrov si lui Iohannis,despre ac.din urma nu s-a clarificat daca are si cetatenia germana,adica a candidat prin fals etc.Un alt prezident -Constantinescu a afirmat ca a fost invins de catre serviciile secrete.
  Bazele statului roman capturat,mafiot,esuat s-au pus de catre Iliecu,P Roman,Brucan continuind cu uneltele romanesti sau nerominesti.
  Securitatea Inteltigence e o componenta de forta a serv.secrete care opereaza pe fata,direct,racordata la programe software IT venite de la UE,acorda asistenta,mentenanata,servicii de „dezvoltare” etc.Radu Negulescu a vindut lui Marian Murguleţ,care duce profitul mai departe si Putzoiul asta cf.- ZF IT Generation duce mai departe „securitatea afacerista”-” Start-up Update. Radu Negulescu şi Radu Ţintescu, fondatorii Sessions – platformă all-in-one…”

 30. Realitatea TV, post la care prestează ancadramente il toacă pe Dan Andronic. Acum ceva vreme, presa a luat foc din cauza lui dan Diaconescu. Invadiabil, presa se imparte in canibali si avocați ai celor călcați în picioare .
  Dincolo de tragismul situației in sine, nistorescu are un motiv in plus să toace pe Gabriela Firea. O toacă de ani de zile, o visează si are insomnii .
  De ce se canibalizeaza ziaristii?
  Pentru ciolanul cu măduvă din publicitate . . In perspectiva campaniei de anul viitor, se luptă pentru o cotă de piață mai mare. Temele din cotidianul sunt fructul gândirii proprii, sau jmpuse de tedti interesați de starea spirit a românilor ? Sondaje de opinie, sau sarcină de serviciu ?
  Realitatea TV a promis că va mai discuta despre acoperiți din presă. Să știm și noi cine shnf „deformatorii” de opinie .

 31. Tara asta e terminata. e tara interlopilor. sistem latino american. Nu are cine sa ii mature pe toti de prin primarii, ministere. Nu are cine. Budai este o infectie umana, face pe inocentul. Firea, ciolacu , negoita, ca toti pesedistii astia infecti au dat tara pe mana clanurilor interlope. idem pnl.Primariile sunt organizate in sistem mafiot. Aceasta este adevarata fata a asa zisilor politicieni. corupti si criminali. Ce face DIICOT? de ce platim atatea servicii secrete? sa- faca hoteluri?

 32. Cum vad eu partidele? Niste asociatii pe profit.
  Am auzit ieri doar atat dintr-o prezenta a dnei Sosoaca la un post tv. Erau discutiile de inceput, ceva de genul si daca intru voi fi ministrul justitiei si daca da, voi putea eu…
  Partidele acestea, cate sunt, au macar 10 porunci pe care sa le respecte?

 33. O rușine națională cu acesti nesimțiți. Singura modalitate sa i vedem la beciul domnesc ar fi sa lase magistrații fără pensii speciale și atunci sa vezi condamnări. În situația de fata vinovat este portalul ca nu a sesizat politia. Sa i votam la anu și o ducem bine .De ce nu se votează persoana în aceasta tara corupta și botam lista ?

 34. Cand mi-am ales pseudonimul Core, nu stiam ca este un nume biblic.

  Core este descris ca un adevărat revoluţionar. El aparţinea de seminţia lui Levi. Din această seminţie, Dumnezeu stabilise ca familia lui Aaron să aibă preoţia, ceilalţi erau în slujba levitică. Core nu era mulţumit cu această slujbă. El dorea preoţia. În acest sens a încheiat un legământ cu Datan şi Abiram, care aparţineau de seminţia lui Ruben. Ei s-au răsculat contra conducerii lui Moise. Au găsit două sute cincizeci de adepţi, căpetenii ale poporului. Ei acţionau sub pretextul de a interveni pentru drepturile poporului. De fapt, ei căutau o poziţie de onoare şi putere pentru ei înşişi. Împreună s-au împotrivit lui Moise şi lui Aaron.

  Moise s-a adresat mai întâi lui Core. De ce nu era mulţumit cu slujba pe care o putea face pentru popor din însărcinarea lui Dumnezeu? De ce dorea şi preoţia? Aceasta era răsculare contra lui Dumnezeu! Apoi Moise i-a chemat şi pe Datan şi Abiram, dar aceştia au replicat: „Puţin este că ne-ai scos dintr-o ţară unde curge lapte şi miere, ca să ne omori în pustiu, de trebuie să te faci şi căpetenie peste noi? …!“

  Partidele…

 35. Inteleg ca cei ce ajung la momentul la care nu mai pot avea grija de ei, nu mai pot sa mearga, devin prea batrani, mai bine isi pun capat zilelor decat sa ajunga in vreun azil din rromanistan.Nu ma refer la pensionarii speciali. Probabil serviciile isi vor face aziluri „speciale” vazand ce e in tara. Trebuie sa ne dea de gandit ce s-a descoperit. Mai bine streangul de gat decat sa ajungi in azil rromanesc.

 36. Titlu infect, care nu face cinste unui jurnalist de talia lui Cornel Nistorescu. Mai degrabă, un titlu din panoplia infecta a lui Tică, Tică din Călărași . Am sesizat că multe din comentarii par venite din partea cuiva din redacție
  Domnule Nistorescu, cand ați aflat de subiect și de unde ? De la cineva din grupul de la cluuuj?
  Pe cristoiu îl cunoașteți, dar pe Dan Andronic?
  Credeți că va sări cineva din presă să vă apere dacă veti deveni subiectul unui linsaj de presă?
  Se plătesc bine articolele din publicitate electorală?
  Din banii colectați de la români sub formă de impozite?

 37. Dl. Nistorescu are o mare, mare problema: „madam Pandele”!!! Cu timpul, observ (fara mirare) ca aceasta problema s-a transformat intr-o adevarata obsesie! Daca mai punem la socotela ca se apropie si alegerile, atunci… Nu ma dau in vant dupa „madam”, este vorba doar despre prestatia jurnalistului care presteaza… oare ce si pentru cine? Habar n-am, incerc doar sa aplic principiile sale „jurnalistice”: observ si critic, lucruri pe care le poate face toata lumea, fara a putea avansa vreo solutie. Fiind weekend, poate ca era mai nimerit un articol despre plaiurile sale natale sau…ceva de genul asta!

 38. Hal de jurnism domnule Nistorescu…Ne place sau nu de Firea ea n-are nicio legatura cu acest caz. Dar asa e la romani daca nu le place de cineva sunt in stare sa-si bata joc de integritatea lor doar ca sa-si satisfaca ura prosteasca. Nu va place de Firea? Faceti naibii o investigatie reala daca va pretindeti jurnalist. Ca d-aia a ajuns Romania unde este niciun pic de obiectivitate doar razbunari personale.

 39. Fotografia aia ma face sa vomit. Pur si simplu sunt gretzosi, sunt niste suine cu fata umana. Nu exista cuvinte sa ii descriu. Incompetenti, prefacuti, mincinosi, corupti, nesimtiti, banditi,etc

 40. Eu mă întreb cu mai poate gestiona doamna Firea treburile de la minister, acum, când a rămas fără consiliera cea mai capabilă a domniei sale? Chiar, cum o fi găsit-o pe doamna Ligia Gheorghe? Căci găsești atât de greu oameni de mare valoare în zilele noastre.
  PS: Dacă în timpul anchetei va fi ceva de numărat îi rog pe domnii procurori să nu ceară ajutorul polițiștilor, că nu mai termină ancheta nici peste o sută de ani.

 41. @ Alt guvern a lu’ domnu’ Iohannis care nu îi place lu’ domnu’ Nistorescu, ? Cine să mai zică despre doamne că sunt pretențioase, ?

 42. Cum d-le nistorescu, nu v-a dat satisfactie deciziile lui ciolacu, nu i-a luat gatul lui firea in diresc ? Mai spuneti-ne odata, unde sa semnam pentru platforma aia de ati lansat-o cu „Romania normala”? Pe bune ,asa arata Romania ta normala, sa-ti duci razboiul personal cu firea-pandele pe platforma acestui ziar?

 43. Păi chiar ați căzut de fazan.Cum v-ați putut închipui că unul ca Ciolacu ar avea tărie,fermitate și alte epitete asemenea,nu vedeți ce caricatură de guvern are ? În afară de bărbuța tunsă șmecherește,omul e gol ,vid total !Concluzia v-ați dat-o singur,cu asemenea ”conducători” de ducem dracului cu viteza luminii !

 44. si unii se grabesc precum fata la maritat, nu au trecut 100 de zile de guvernare si pardoxal toti care au tacut pana la schimbare acum sunt activi…Azilele in discutie au fost construite de guvern? Daca Romania are 42 de judete, voi aveti logica? Modelul Dragnea se repeta? Parca ati picat din cer si nu ati vazut ca unii in alte tari sunt parlamentari, presedinti din tata in fiu, fiice, gineri etc. Adevarate dinastii politice si implicit economice. Kennedy a fost sau este un nume de referinta, iar in UK camera lorzilor este o traditie…Decat sa va plangeti mai bine v-ati gandi la voi sa fiti multumiti ca sunteti in viata ca ati scapat de anii trecuti si suntem feriti de ce-i in est. Orice varsa ati avea ca sa impliniti 100 de ani ar trebui sa fiti sanatosi si cu inima buna nu va mai agitati. Lasati Justitia sa socoteasca…poate au vina poate nu au…

 45. ..pacat ca l asociati pe BUDAI cu moldava asta …viespe ..dirijata de golanu din Ferentari…io de cand am calatorit in Banat ..intr un compartiment de tren cu niste rigani blonzi …mi am dat seama de gradul de periculozitate a speciei….I am mai intalnit in Polonioa si in Germania Democrata …pandelica ..cred ca apartine …speciei..cat despre moldava…cine zice ia mi Doamne…ea abia a asteptat un dirijor ca pandelica …care sa faca gasca cu …iganimea …ca sa puna mana pe banii care pluteau in…aer..cat despre bronetu ..care i apropitgar …cum altu n lume n u e…ma intreb: CE A FACUT POLITIA …pa vremuri cand veneam dintr un voiaj ..ma cautau si n tur …mai ales ca se gaseau multe trompete idioate care sa vada in orice comandant jun …bandigt…ca asa va plashe si acum..am platit tot ce sse poate plati de un om cinstit care i obligat sa intre n mocirla..si Marina romana..(marina civila ) a fost o mocirla …au muncit oamenii pe cativa creitari…si cum se zvonea de catre trompete ..te trezeai cu meleteanu n casa..vaz acuu ca av iatorii is abonati la pensii speshiale..si motivatia cegtita de mine…printre altele …ca stateau departe de familii….marinarii…?? probabil ca la vremea stabilirii unor standarde ..au fost consultati niste reprezentanti de seama ..si cum BZASHESCU CHIORU si OLOGU ..era no ONE ..ce sa mai intrebam in standa si in dreapta cand stim, de unde vine …trajedia…aceasta ciuma n lume ..si a luat rautatea si ura fata de omul normal ..drept o recompensa pentru hidosenia …fizica dar mai ales sufleteasca….o bestie ..fie i bolovanu …cumpligt …

 46. Din ce se observa, banii colectati din impozite s-au dus catre clanurile interlope alimentate de mafia PSD din primarii. Sau mafia psd-pnl.

 47. Veți cunoaște adevarul și adevărul vă va minți. Postaci plini de ură la adresa unei adevărate doamne. De fapt nu erau Aziluri, erau centre de SPA și de pus silicon la sâni și acid hialuronic în pomeți! Nu erau coaste de bătrâni slabi, erau xilofoane la care canta Mădălin Voicu. Nu era Voluntari, era Huși. Nu era Doamna Firea, era Elena Ceaușescu. Nu erau furați pacienții de case, erau demolate colibele și dl Pandele le făcea vile în Pipera! Eu exist? Eu visez? Eu sunt plătit?

 48. @ Probabil că nu ar trebui omise din context, interesul politic, repararea danturii cu proteze, alte aspecte irevențioase de comportament, ?

 49. batrinu , justinianus , drag de romania , yahweh , ha,ha , core , sunt nik-ri in care se deghizeaza pezdisti batrini negri in cerul gurii , oportunisti speciali , care paraziteaza 24 din 24 ore COTI , incercind s-al ” dirijeze ” dupa punctajul lor . Acum sunt suparati pe ziaristul Nistorescu , pe care il ameninta subtire si miriit , cu buzele lor vestede , ca nu e bine sa scrie asa despre oribila familie pandele – firea ! Cit tupeu si rautate au acesti indivizi cind sunt atinsi la interes … ce repede le cade masca si apare CORUPTIA inspaimintatoare . Grija mare , la ei !

 50. Cornele, mergi, frate și te culcă, ai dat cu mucii in fasole.
  Nu e prima dată. De fapt, esti un fel de Șoșoacă isteric al presei online.
  Fiecăruia, Cornele, după sufletul său.
  Nu te mira că mai mulți comentatori îți arată degetul mijlociu. Poate că e mai bine să scrii editoriale la care să te lauzi singur semnând „Cornel Nistorescu”
  „Republica cotidianul” nu e diferită de România reală.

 51. Aici avem simboluri directe,fizice si materiale -ca imagine a tarii-expuse prin poze,anchete,dezvaluiri despre fiintele umane batjocorite de statul roman.In spate avem „simboluri” si mai hide,milionari ca Pandele-Firea,Robert Negoita,Paul Stanescu,A NAstase etc.+oligarhii PNL- jefuitori fara scrupule ,folosind printre altele fie tradarea directa ,fie metoda sifonarii de ctr.cu statul precum R Negulescu,M Murgulet si alte mii -dar care nu au adus nici-un fel de prosperitate pt.cetateni, „digitalizarea” pt.acele ministere sociale cu atributii de control si verificare,raminind la mila ingrijitoarelor analfabete si a unui criminal in spe,precum Godei veriga din lantul coruptiei de sub nasul celui cu „bunicii”in gura toata ziua,Budai dar care platea torturarea „bunicilor”de care plingea cu lacrimi de crocodil.Budai trebuie destituit imediat!
  Botos nu este sprijinit de Ciolacu,pt.a impozita „tineretul”securist smecher gen Radu Negulescu ITist,hapaind la licitatii stiute doar de servicii ,aparat de un Rares Bogdan.
  Ciolacu nu va fi in stare sa astupe „gaura neagra” intimidat de coridele securistilor aparind pensiile speciale.
  Probabil va face troc cu Parchetul,”nu va atingeti de Firea,nu ma ating de pensii speciale”.
  Desi Firea, trebuie destituita pt.favorizarea infractorilor !
  In caz contrariu,PSD si PNL sunt patroni politici ai privilegiatilor corupti si ocoliti de lege.
  In caz contrariu,guvernul Ciolacu creeaza si mentine gaura neagra a bugetului !
  Nu vrea sa ia masuri de stopare a sifonarii bugetului ,nefacind fata asaltului programelor,licitatiilor false,nu stie sa reorganizeze eliminind sifoanele si toate acele „institutii”si „programe”daunatoare,pornind de la PSD.

 52. Am văzut încrâncenarea cu care sistemul mafiot Pandele Firea își apără furaciunile. Mai degrabă ar da foc la România decât să piardă ciolanul. Trusturile Varanului duduie la foc maxim, postacii pesedeului fac clăbuci la gură aici la Cotidianul! Când deranjezi cuibul de vipere ești mușcat cu ură. Acum ori niciodată

 53. & Nea Nistorescule, cum faci cu treaba cu, deontologia profesională cu relatarea obiectivă a faptelor și evenimentelor, formator de opinie și „posesor” de platformă politică, ?

 54. Acest editorial a scos la comentarii toți trolii psd. Zici că este jurnalul național sau on’line A3-Cnn. De toată jena postacii, de toată jena

 55. Ce face Ciolacu e praf in ochi.Controalele se fac neanuntate ,ca de asta sunt controale.Inopinate.Sa anunti ca faci controale la azilele incepand de luni e o invitatie sa ascunda banditii rahatul sub pres.Fara discutii.Au timp sa vopseasca toate azilele intro noapte.Sa spele si sa aduca mancare multa si buna.Haine noi.Inca au timp destul sa ameninte si sa terorizeze batranii pana fac pe ei sa spuna ce bine o duc in azile.Se pot pune camere video care vad tot in timp real.Paza armata permanenta .Cu 1-2 soldati pe azil nu misca un angajat gresit .Solutii sunt daca se doreste.Nu se vrea.Parerea mea e ca Ciolacu trage de timp sa iasa bine controalele,ca altfel se descopera ca banditii cei mari sunt din lumea politica.

 56. Toți vorbesc de PSD și de Firea Pandele. Dar de ce nu vorbesc de bătrânii omorâți cu zile din azilurile morții din Voluntari? Ii infieaza Pandele Firea în cele ț vile de milioane de Euro ale lor? Bani sunt, case la cei doi infractori sint.

 57. Din dosar reiese ca cazul a inceput cu ceva ani in urma. D-le Nistorescu, cine au fost prim-ministrii in ultimii 3 ani? De anchete avem nevoie sau de decizii ad-hoc asa cum sugerati? Si apoi de procese pierdute si despagubiri? Ca de atatea ori cand oameni ca d-voastra au luat decizii!

 58. lovitura la interes … spune:

  10 IULIE 2023 LA 10:23

  batrinu , justinianus , drag de romania , yahweh , ha,ha , core , sunt nik-ri in care se deghizeaza pezdisti batrini negri in cerul gurii , oportunisti speciali , care paraziteaza 24 din 24 ore COTI , incercind s-al ” dirijeze ” dupa punctajul lor
  …..

  Cine semneaza oare? Tica, Charlie sau charlietica, doi in unu?
  Chiar asa „s-al ” dirijeze ””?

  „Acum ori niciodata”? 10:30

  Ii admir cu adevarat pe cei din lista ta pentru demnitatea si integritatea lor!
  Ei cred in sustinerile lor, nu sunt vanduti! Sunt tipul barbatilor demni ai României! Sigur, vor avea urmasi pe masura!

 59. Ciolaku n-are nici o mila ca doar nu e UK. Pe Planeta Romanika are kilometri de pile, de relatii si de komisioane de partid si de stat.

  Baronii si baronesele ministri raman in functii.

 60. 10:30, „Acum ori niciodată”?

  L-ati prins pe Dumnezeu de picior? „acum ori niciodata”?
  Vorba lui Firea, v-ati catarat pe nenorocirea unor români? Jalnice fapturi!

 61. Demisii de ciolaci, parlamentari werneri si alegerile anticipate mai spala ceva.

 62. @ lovitura la interes -ai vrut sa spui „din interes”si nu ti-a iesit ?- Mai Tica sau Charlica , unde ma vezi pisidist ? Si daca as fi nu poti minca ( rahat) de grija ?Reciteste ce am postat., sau cauta-te la neuroni.Pling dupa „pacenti”ca tine „azilurile „Balaceanca , Sapoca ,Socola ,etc.Vezi ca au mai ramas epitete: „putinisti ,rusofili, etc”. Si mai ales „iubitori „de haimanale ,evadate din „haznale”!Nu te-au tinut la depresurizare cind ai fost scos din fundul canalului Bastroe ? Oxigenare ca azotul te imbata……

 63. Cornele, pe cînd un editorial, dar ce vorbesc, serie de editoriale și alte articole, despre cei peste un milion de străini din țară?
  Tocmai am povestit cu unul ce are de-a face cu orfelinatele. Zice că sînt bani destui pt fiecare orfan dar că majoritatea ce ies din ele, cam patru mii fiecare în an, nu răzbesc în viață. Una-i să le dai acoperiș, haine, mâncare și bani (ies cu cinci mii de euro), alta-i să-i crești.
  Dacă ziceai că orfelinatele și azilele de bătrîni trebuie desființate nu reformate te credeam.

 64. Ciuma Rosie incepe sa erupa tot mai metastazata.Este dovada ca e nevoie de o extirpare rapida si totala.Acesti paraziti nu au leac,unica metoda e confiscarea averilor si trimiterea in puscarie a acestor Exponenti al Cartelului criminal neocomunist marxist bolsevic care aduc doar degradare,mizerie,saracie,chin,cruzime si moarte.

 65. @ redactie Cotidianul
  Mai cinstit ar fi sa puneti pe manseta superioara, cu caracter permanent, urmatorul slogan :
  VOTAI CU NICU’, AL CU PLICU’ !!!

 66. Așa este cu această fraza: Acum ori niciodată, trebuie ca să mai moară oameni( nu cumva au și murit?) ca binomul toxic Pandele-Firea să demisioneze din toate funcțiile publice, milioanele de Euro confiscate și ei să fie pe mâna DIICOT? Unde este DIICOT în ecuația asta?

 67. Dragă Firea Gabriela dacă vreodată îți trece prin minte ca să divorțezi, în prima secundă să mă suni. Stau la casă, am puț cu cumpănă, mușcate în geam și găini în curte, găini outoare. Te aștept cu drag.

 68. Nea Cornel incepe incet, pas cu pas, sa priceapa ca „a cazut de fazan”, dar mai sunt zeci de pasi pana cand va inteleage in fine
  ca a devenit „fazanul PROFI”-lor…Buda-i Buda indiferent de ASCHIA desprinsa din PCR/FSN, fapt valabil peste tot unde sunt sau au fost primari CRIMINALI scoliti la Stefan Gheorghiu, respectiv CONTINUATOARELE in pseudo-democratia securistoida!!! Securistoizii „suveranisti” in frunte cu AGENTA SOVIETICA ShoshoTroaca urla pe la colturi ca vinovati sunt apartinatorii si nu functionarii pe care primari si partide CRIMINALE, adica ASCHIILE PCR/FSN, i-au integrat in GRUPURI CRIMINALE ORGANIZATE LOCAL si JUDETEAN, dupa MODELUL NATIONAL creat in 1989!!! Vinovati sunt „vecinii”, vinovati sunt „martorii” RAGE des creier rata ignorand
  REALITATEA ca CEI MENTIONATI CU MARSAVIE DREPT VINOVATI si NU SISTEMUL au fost aceia care DE ANI DE ZILE RECLAMA si NIMENI NU A TINUT SEAMA, pentru ca acum predoiul Romaniei Cominternului pe filiera FILIALELOR Brueexeles si Bärlin sa recunoasca ANCHETELE pornite CU ANI IN URMA, un ADEVAR folosit criminal ca sa acopere COMPLICITATEA Militiei si Securitatii, CREATOARELE SISTEMULUI, de fapt CONTINUATOARELE practicilor IDEOLOGICE BOLSEVICE de EXTERMINARE ACCELERATA, IN CHINURI, a persoanelor varstnice si cu dizabilitati!!!ShoshoTroaca nu a mentionat niciodata numele CRIMINALILOR REALI din aceasta spetza, FIARA si COMPLICELE NUPTIAL!!!

 69. Timpul este bunul nostru cel mai de preț. Nu-l mai risipiți comentând pe forum. Nistorescu încasează oricum, doar nu credeți că face muncă voluntară.
  Comentatori, treziți-vă!

 70. Domnule Nistorescu eu NU sunt membru PSD, nu am fost membru PCR. chiar ne-am cunoscut in Timisoara si odata chiar am baut impreuna o cafeain biroul dumneavoastra, pe un subiect arzator pentru fondurile UE pt IMMuri, guvernul era PSD, dar atat dumneavoastra, cat si jurnalistii dumeavoastra nu au fost INTERESATI de subiect…cu toate ca IMMurile au pierdut sume de bani din cauza greselii Ministerului dezvoltarii.

  Dar sa trecem peste asta…ca intre doi batrani, unul jurnalist si azi, iar eu care am renuntat dezgustata la jurnalism in 1993.
  Nu ii apar pe Pandele s-au Firea pe care am cunoscut-o la o intalnire cu Isarescu in 2000, in campania pentru prezidentiale. Nu am o simpatie deosebita pentru ea…
  …dar subiectul era situatia seniorilor din acele asezaminte din jud. Ilfov. Nu era normal ca primii luati la purecat si criticat sa fie cei din PNL? Oare nu un liberal conduce Consiliul judetean si au in sarcina controlul si monitorizarea acestor azile?

  Apropo de comunisti…si PSD.
  Haideti sa va spun un adevar. In Romania au fost aproape 5 milioane de membri PCR. In partidele politice din Romania a intrat poporul roman. Cei mai corupti comunisti au fugit sub pulpana partidelor istoprice ca sa li se stearga trecutele pacate…
  Cei care au avut curajul sa isi asume trecutul de membru PCR s-au dus spre PSD si au suportat toate insultele si jignirile interne, dar si externe..pentru motivul de a fi continuator al PCR., dar partidele asa zis istorice, care aveau cativa capi care nu aveau legatura cu PCR, ci cu inchisoriLe, de unde si-au luat memebri? Oare nu tot din PCR?

 71. Gura mincinosului, adevar graieste!

  „ACUM ORI NICIODATA” 10,30

  Unde este Ioha cu „a trebuit sa moara oameni”? Tineri nevinovati!
  Acum, persoane cu nevoi speciale!

  Charlietica, a cui politica o faceti voi?

 72. Eu din discursul bişniţarului revoluţionar fake de Buzău am înţeles un singur lucru: NU A NOMINALIZAT PE NIMENI. NIMIC CONCRET. NU EXISTĂ VINOVAŢI. Aşa… să vorbim la modul general şi relaxat că „ar fi o problemă” cu toţii suntem capabili. Şi totuşi nişte oameni bolnavi şi bătrâni au fost torturaţi şi lăsaţi să moară de o grupare de mafioţi, care le fura banii, mâncarea, medicamentele, casele şi fura şi banii de la stat.

  Poate ursarul argat la Omar Hayssam nu a citit istoria, dar funcţionarea unor lagăre de exterminare pe teritoriul ţării, unde tu eşti prim-ministru, este o catastrofă de proporţii biblice. Dar dacă tu vindeai BT cartonat la Palatul Comunal sunt slabe şanse să înţelegi gravitatea acestor orori. Eu aş fi dorit mai mult de la prim-ministrul României, dar aici se vede cine este cu adevărat acest revoluţionar fake – un bişniţar rural venit la căpătuială la Bucureşti.

  ŞI NU POT SĂ NU CONSTAT CĂ DULAPUL-ŞIFONIERUL-FICUSUL-PLĂVANUL SE AFLĂ ÎNTR-UN PERPETUU CONCEDIU. DE APROAPE O SĂPTĂMÂNĂ ÎNTÂIUL TREPANAT AL ŢĂRII SE PREOCUPĂ DE GOLF ŞI DISTRACŢII ÎN TIMP CE ÎN ŢARĂ AU LOC ABUZURI ABOMINABILE!

 73. Domnule Nistorescu, aveti grijă ce vă doriți. Banii din publicitate sunt marcati? Se plătește pe card, zau în pungă de plastuc, jnscriptionata:”luați plasă cu” nea”Cornel Nistorescu, (cu „cu cjcotidianul.ro.. .
  Co Co… Papagal sau kokotă? Cucu!

 74. Stilul este cunoscut,e cu trasul frînei.Perioada de dupa 89 poate avea ca efigie o frîna,e frîna securista,e frina sistemului securist instalat de care Romania nu v-a scapa vreodata.In anchete,in dezvoltare,in politica interna,in justitie,drepturile omului nu sunt cu frina,dar alea sociale,da! Securismul inseamna frîna.Au pus frîna inclusiv la educatie,la marirea pensiilor (dar nu si la pensiile lor).SRI=securitatea ceausist-sorosista=FRINA.

 75. Dacă nici acum Firea nu demisionează, ce să mai așteptăm? Ca să mai moară oameni? Nu sunt suficienți suferinzi jupuiti de escarii și de case? Cred că este începutul sfârșitului pentru acest clan toxic! Toxic este și partidul PSD care generează asemenea personaje total lipsite de caracter. Românii încep că să se deștepte, A3 -CNN isi pierde și bruma de telespectatori. Dacă nu erau subvențiile date cu generozitate de partidul stat, acest post toxic dădea faliment. Acum ori niciodată. Demisia Budai, Firea, Pandele. Acum ori niciodată

 76. Sosoaca a spus că trebuie înființat un comitet de urgență pentru ororile din Azilurile groazei. Comitetul va îngropa adevărul?

 77. „unde erau :popa,doctorul,polițistu,oamenii din sat,dascălii,nu mai vorbesc de descendenții nenorociților-nepoți,fii și fiice?CE SUFLET AVEAU CEI CE ERAU SALARIAȚI ÎN ACESTE „DEMOCRATICE AUSCHVITZ-URI-? UNDE A FOST „CÂINELE DE PAZĂ A DEMOCRAȚIEI -AU AVUT „ÎNGHEȚARE DE PIX!”?

 78. Miresme de buda fesenista razbad de la usa partidului unic.

  Miloanele de romami care s-au carat nu au facut-o pe degeaba sa scape de japitzele politruce mafiote clocite de decenii.
  Toata clasa politica emite hidrogen sulfurat

 79. Charlie și-a publicat mai sus „editorialul” care e același de zilele trecute .Mai schimba propozițiile între ele sa nu se prindă lumea.Securisti,Rasputin ,Putin etc.Cornel Nistorescu:Ciolacu,Budai,Gabi Firea,”zi de zi ,de zi” vorba reclamei la Aspenter.Cornel Nistorescu ne-a servit azi un aspenter.
  Pieleanu și comentatorul ăla gras, Chiriac, că tot îi uit numele, se lamentau la tv că ei au fost bursieri Soros dar nici nu au știut.Saracii,nu știațiau de tătucul lor.Nistorescu nu a beneficiat de bursa dar o merita chir mai mult decât cei doi.
  Procurorul anchetează căminele de bătrâni de multa vreme ,dar a lungit luarea unei decizii pentru că e procuror sorosist și mai trebuie să moară câțiva amărâți până la momentul când putregaiul trebuie lansa în spațiul public că să aibă efect maxim.Itelegi”nea Cornel” cum vine treba asta?
  In cazul Colectiv s-a hotărât să mai bage câtva la pușcărie că să de-a bine să vadă ambasadele că „anticoruptia” merge că unsa.
  Noi că nație avem o problema ,nu numai una,pe care m-am făcut că n-o vad.Cand ne asociem sa facem ceva imediat sădim acolo sâmburele micii corupțiivsi o îngrijim sa cresca mare, de aceea nu ne iese nici o forma de asociere,știind așata ne ferim sa ne asociem in orice forma.
  Mai țineți minte casele de copii de dinainte de 89 și ce era acolo?Nicăieri in vreo tara vecina ,fosta comunistă nu s-a întâmplat așa ceva.
  In acele camine copii erau omorâți.Bruma de mâncare ce o primeau era furată iar sida era răspândită cu seringa nesterilizata.
  Că popor avem probleme grave și aceste probleme atârnă greu pe drum.

 80. Fata de ac.polarizare pasionanta,transmit si eu mesaj catre-
  „@Asta e spune:
  10 IULIE 2023 LA 11:12
  10:30, „Acum ori niciodată?L-ati prins pe Dumnezeu de picior? „acum ori niciodata”?
  Vorba lui Firea, v-ati catarat pe nenorocirea unor români? Jalnice fapturi!”

  Daca esti Core ,pt.ca stiu ca folosesti si nikul”Asta e”,

  te intreb ,cu tristete, -cine s-a catarat pe nenorocirea unor romani ?
  O citezi pe Firea ,pt.a ne eticheta „jalnice fapturi?,referindu-te la cei care o critica ?
  Multumesc, @Core/@Asta e ,!
  „Felicitari” ca esti tu fiinta „demna” si aperi „demnitatea” semenilor in fata abuzurilor afaceriste de joasa speta !

 81. Tin DIN NOU sa precizez ha, ha-lerelor gemene Capitanul Legiunii Arhanghelului Mihail, core, alias Yahwe/etc etc, ca NICIODATA NU AM POSTAT folosind expresii sau alte pseudonime decat Charlie, asa ca modul cre tin prin care ma asociaza cu Tica-losul, taman
  creatia la fel de ab jecta a ab jectului core ii arata mizeria moral-caracteriala mascata in ultimii ani cu MASHA „iubirii de semeni” si „credinta”!!! De data asta scarna via core a actionat in clar, asociindu-l pe „lovitura la interes” cu mine prin Tica-
  losul cu care se giugiulea ca preludiu pe forum dezbracandu-se de caracter…Nu am uitat cum imi despicau in patru formularile doar-doar vor descoperi un dezacord, vreo virgula, pentru A-MI PUTEA CONTESTA IDEILE DEMASCATOARE ale monstruozitatii lor si ale INSTITUTIILOR GENOCIDULUI care i-a clonat, Securitatea si Comintern!!! Scarna vie antisemita prin pseudonime de front, postacul care a folosit special o formulare ambigua cu aluzie la notiunile folosite de mine E INVENTIA TA!!! Intrucat pe core a lovit-o shlogul in varianta rene nu si-a dat seama ca aA FORMULAT CORECT „lovitura la interes”, fiind vorba de LOVITURA DEMASCATOARE LA INTERESUL FIAREI/FIARELOR securistoid-rasputinoide si NU DIN INTERESUL celor care AU APLICAT-O!!!

 82. @ ,,10 IULIE 2023 LA 13:13
  Suntem mai mulți decât voi,?”
  Ăsta e dintr-ăia care vrea să stea pe loc de prost , ?

 83. Ileana, pentru ca te apreciez si nu vreau sa-ti las o umbra de suparare, iti voi raspunde. Era o replica la comentariul de la 10:30 care se incheia „acum ori niciodata” pe care l-am interpretat ca fiind o chemate a lui charlietica la inca putin efort intr-o actiune politica, acolo unde este vorba despre oameni. Deci, lor ma adresam si pe ei ii intrebam.

 84. Ileana , tu traiesti intr-o lume a constiintei , a curateniei sufletesti , a LEGII . Persoana despre care vorbesti tu – @CORE @ asta e – nu traieste in aceasta lume ! Lumea ta , este lumea buna !

 85. Bătrânul, postac antisemit/xenofob/legionar, nu își dă seama că este unealtă docilă la Neose-cur-isti? Acunde cu dibăcie antisemitismul pe care îl maschează ca bun român, dar el este îmbătrânit în rele. Legionara Core este pe metereze zi de zi, demascand u se ca Marius!

 86. Stimate domnule Cornel Nistorescu! Am 150 de clienți activi,cunosc materialul uman din România! Aici din 89′ s-a descompus materialul uman până la nivel de Ameobă! Studii la piciorul broaștei, furaciune până la al 6-lea tron al lui Lucifer! Ardeau in chinurile Iadului la 1500 de grade bolnavii de la Balș, Johannis își umplea Apexul pulmonar cu ozon(O3) la Azuga? Bătrânii de la Azilurile Morții din Voluntari, mâncați de vii de viermi, deposedați de case, bătuți cu ranga, Firea la Restaurante scumpe cu impostorul de Pandele??? Ce este tragic? Elemente „pseudoumane” gen Core, manechinul cu 1000 de nick-uri ține de 6(sase) la furaciunile clanului infracțional Pandele? Core este un pseudonim, în spate cine este? Om? Nu are/au atribute de Om! Slugoi sunt in mediu virtual, Criminali, Gunoaie Sociale în politică. doamna Ileana! Vom muri cu toții și vom da socoteală de ultimul cuvințel,de cea mai mică faptă! Să îți mănânci hainele de foame, mâncat de viermi de viu în Voluntari, sediul infracțional al clanului Pandele Firea? Secolul XXI? Să mai votezi Firea ca ministru al Famigliei? Ce poanta proastă…

 87. Intrebare pentru români cu peobleme. Cei care au avut părinți, bunici, rude la Azilurile Morții din Voluntari, mai votează PSD și clanul infractional Firea-Pandele la alegeri? Mai votează sau fac petiție la DIICOT? Acum nu cumva se arată adevarata față a clanului infracțional Pandele Firea?

 88. Ascendența mea imi permite sa am atitudinea pe care o consider corecta, descendența mea, mă indeamna sa fiu OM. Politician nu am fost si nu voi fi vreodata.

 89. Am ascendent în berbec și descendent în capricorn. Între două coarne nu te plouă. Postez de la Isis și Herodot.Am nume predestinat ca suflet corect

 90. Udrea e la arest, urmează Firea. Nistorescule ce zici, e discriminare,?

 91. Peste un miliard de ani, se va învăța despre prostia pe Terra, definită prin sintagma Tică din Călărași.punct.”charlie” va înlocui cuvântul „hazna” punct. Greu să fj om pe terra, mai ușor pe soare,, la 6000 de grade,să nu rămână nici macar abur de gând din cei care au știut, dar nu su făcut nimic pentru bătrânii României batjocoriți la vedere. Vă amintiți xd pandemie, când puteau iesi doar între anumite ore ? Căutați pe google părerea Danei Budeanu despre Gabriela Firea. Apoi comentați.

 92. Tică, nj există Moș Crăciun. Nu știu cum, berzele aduc mai mulți pesedisti. Dar pe tine te-a adus pe lume o bază deselata.

 93. „????” la pușcărie! Pentru folosirea degeaba a semnelor de punctuație și lipsa lor fin textele fără noimă.

 94. da di uni bhaa mancare si pantru voi, si pantru batrani etc, can tataru turc manelist de teleorman a vandut tara strainilor de 2 ori. Diun so mai vanda acum, pantru voi, de 3 ori?

  un era „intelectualul”, ca nici nu stie ca ce este, ion cristoiu, tatar turc de gagesti si teleorman, can tatarii manelisti de teleorman vindeau tara strainilor, pa timpu communismului, can stiind, el scria poezii anflacaratoare, sanki sa va bage capitalismu pa la spate, si acum, can tatarii de teleorman vind tara strainilor khazari goy de „occident” pa „pensii speciale” cai mai bine pantru ei cu putin, decat deloc.

  diune atata mancare si pantru voi, can aia se duce frumos afara. Can palde ion cristoiu, „intelectual” la pensia lui babana de tradator de tara, usurel cu mobila la bagarea capitalismului official 1989, al deranjaza profund can aude de batrani infometati la azil, care la pensia lui babana speciala, sunt „camine”, nu azil.

  camas pa mormantu vostru de tatari turci blestemati „olteni” manelisti de teleorman. Cea mai mare gresala an tara aia, sa se uneascu cu tatarimea spurcata de teleorman. Veti fi numarati pa capete, camas pa coliva voastra da tatari, ca nu scapati niciunu. Va steapta plutonu de executie pa stadion, dupa care likefiati ca angrasamant agricol, veti fi vanduti „vestului” sa infectati pamantu si la ei.

 95. HIDRA securistoid-rasputinoida Batranul e tot o CLONA a robotului defect core care l-a trimis la dejectat cu minciuna ordinara ca procurorul DIICOT e „sörosist”, ca si cum conteaza intr-o tara intesata de sörosisti-cominternisti!!! Tare TAMP e Batranul care ii aminteste pe Pielicica Psoriazis si Ben el mossad Chiriakovici ca fiind tot sörosisti, in prostia lui uitand ca atat Pielicica, cat si Ben el mossad SUNT CEI MAI FERVENTI SUSTINATORI ai FIAREI, FOSTA Fierea!!! Deci, „sörosistii” o apara pe Fierea…

 96. Nu este nici-o mirare ,exact cum a procedat acest FSN transformat in PSD la fel a facut si acum.Sa nu creada cineva ca in viitor acest partid se va comporta mai altfel ,avind grije de tara si de romani !Daca ar trebuii sa facem un clasament pt. ca toate partidele politice au jefuit tara si si-au batut joc de romani, PSD ar fi pe primul loc in acest clasament.

 97. @ paulian ionescu
  Asta se intimpla in clasamentul dumitale. La mine in clasament (pana acum), PSD-ul este pe primul loc la capitolul „cei care au mai facut cate ceva pentru populatie”, cei de la celelate partide urmarind, in principal, sa-si umple burtica proprie.

 98. Pauliane, esti fraier sau te faci? TOATE PARTIDELE post-LOVITURA DE STAT KGB/GRU/Comintern SUNT REZULTATUL CONCASARII PCR, iar AGENTURA SOVIETICA din RSR a creat prin inselarea terorist-televizata a POPORULUI ROMAN si NATIONALIZAREA LOVITURII DE STAT
  comisa in 22 decembrie 1989, partidul asasinilor cominternisti fesene, taticul lui peeseedee…Comparativ cu tine Bravos Natiune! e de-a dreptul TEMBEL, niciodata inainte de Dragnea peeseedee interesandu-se de soarta financiara a romanilor…

 99. Bravos Natiune ! Ce a facut FSN-PSD in afara de populisme,de mineriade,pana la 10 august? Acest infect si criminal partid a fost mereu la putere.Au avut mereu parghiile sistemelor .Nu va e ma rusine sa inca sustineti acest mizerabil partid fatat de Iliescu pe crimele revolutiei?

 100. @Diana R

  -sa pomenim si de

  ROLII
  http://www.rolii.ro
  ROLII. Despre noi · Linkuri utile · Baze de date înrudite · Contribuitori · Membri fondatori · Știri · Contact. Caută. Căutare cuvinte cheie. Căutare frază.

  Transparența deciziilor judecătorești din ROLII – Wolters Kluwer
  http://www.wolterskluwer.com › Pagina de pornire › Articole specializate
  2 mar. 2022 · Rolul ROLII este esențial în promovarea accesului liber, general, gratuit și anonim la jurisprudența românească.

  -TOATE dosarele din Justitie
  ajunse „la liber”,
  s-a ocupat si apucatul tebecist tony neacshu.

  Pentru cei care cauta pe http://www.rolii.ro... – Adrian Toni Neacsu
  http://www.facebook.com › atneacsu › posts › pentru-cei-care-cauta-pe-wwwrolii…
  Pentru cei care cauta pe http://www.rolii.ro hotarari judecatoresti mai vechi, reamintesc ca cele 2,4 milioane hotarari deja publicate sunt doar din 2014 si…

 101. @ ,,10 IULIE 2023 LA 15:33
  Udrea e la arest, urmează Firea. Nistorescule ce zici, e discriminare,?”

 102. Adica fura, sunt corupti si pe mana cu interlopii numai pesedeii.Pene- leii, care sunt pe firul scurt cu Exteriorul, sunt baietii buni.Exteriorul care in colonii a adus numai civilizatia si democracia.

 103. @ ”Maimuțoii” ce scriu despre ,,pușcării”, ,,se cacă pe ei”, despre ”importanța activității lor”, ?

 104. @ Ce bă, v-ați ”jmecherit”, băgați de la voi și cu „duplicate”, la comentarii, ?

 105. @ caca
  Pai,de exemplu PSD a facut Autostrada Soarelui, pe care in fiecare vara dai tu navala sa te imprastii la NEVERSEA.

 106. Don Nistorescu redivivus! A reluat vechea „avenida” anti PSD! Pentru orice! Credeti ca ajutati tara in acest fel? O ingropati de tot! Abia asteapta AUR si USR sa iasa in frunte( la alegeri), ca paduchele!! PS.. Campania antipesede pe tema azilurilor este promovata intens de USR si AUR, cu PNL pe margine ca spectator aplaudac!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.