Ciolacu, de-a dreapta Patriarhului: „Un prilej deosebit”

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, joi, cu Patriarhul BOR, Daniel, şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la Palatul Patriarhiei.

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi, la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel şi cu ceilalţi membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că această întâlnire a fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica.

„A fost un prilej deosebit de a reafirma importanţa consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără şi le cultivă, cât şi rolul social al acesteia, prin programe şi activităţi de ajutorare a celor în nevoie”, a menţionat prim-ministrul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. 😂😂😂😂 unul alb și altul negru 😂😂😂😂! Poate intra in popie că are prea multe păcate și infracțiuni vizibile la activ!

 2. Vedem ce și cum jonglează Partidul Comasaților Români=PCR și anume:
  – De fiecare data când PSD aveau guvernul, pnl-istii erau numiți politic în tot ce înseamnă afaceri plătiți gras, PNL fiind în planul doi neatinși și puțin văzuți, până la dezvăluirile presei. Acum PSD-istii se vor în locul pnl-istilor la numiri și plăți grase.
  – În caz că PNL nu vor fi agreați de cetățeni la alegeri, PSD vor arunca vina pe pnl-isti, dar tot vor fi destui numiți politic prin metoda folosita după alegeri pe procente primite.
  – Daca nu vor fi agreați nici unii nici alții cu un procent îndeajuns, își vor linge rănile schelălăind și învinovățind cetățenii români peste tot. Amintiti-va de pierderea a peste jumătate din voturi de PSD, cum urlau la cetățeni invinuindu-i și reprosandu-le orice dar nu au văzut și nu văd practica nemernica din politica lor!

 3. Patriarhul ar trebui sa-l afuriseasca pe Ciolacu pentru torturarea copiilor si batranilor romani prin saracie, saracie ce este generata de rautatea diavolesca, lipsa de empatie si de incompetenta guvernului…Cu stirea asta vedem ca Patriarhul nu mai este cu Dumnezeu.

 4. Parca-i bunica intinzand limba in borcanul de dulceata. Si-a pus babetica albastra la gat.
  Pe cel in alb din stanga lui nu-l mai scuipa in cap, l-a indexat la stanga sa nu para ca il salta pe cric.

  Daca e careva de vina, parere…e pentru ca m-a invatat sa vb asa tehnic. Imi pocneste obrazul de rusine ce termeni are la dispozitie in dictionar.

 5. Pilda pentru Ciolacu:
  A fost odata un tata cu un fiu si tatal sau, bunicul copilului.
  Simtindu-se el in putere, flexandu-si muscii si privind la tatal sau in etate, cand a venit ora mesei nu l-a invitat sa stea si sa ia masa cu familia impreuna, ci i-a oferit o strachina si un loc departat de masa unde sa manance. In felul acesta isi dovedea siesi puterea si barbatia sa.
  Numai ca fiul privind atent incepe imediat a construi ceva.
  Cand tatal il intreaba ce face, acesta ii raspunde senin ca ii pregateste de pe acum locul cand va fi batran pe modelul dat chiar de el cu bunicul.

 6. Ciolacu face pe piosul, ca e la moda. A fost si la Sf. Munte Athos. Si la Papa. S-a intalnit si cu Marele Rabin din Israel.

  @Olingpia Gafosdea,

  Spre deosebire de tine, care esti un imaculat.

 7. Bulibasa si barbosul periculosul niste tradatori de neam si de religie

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.