Ciolacu, încă ceva despre Gabriela Firea: ”Nu o susțin eu”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat că el nu o susține pe Gabriela Firea pentru o candidatură la Primăria Capitalei, ci organizația PSD București. Firea e singura care s-a înscris în cursă și ar fi culmea să piardă, a mai precizat liderul social-democraților.

„Deocamdată doar Gabriela Firea s-a înscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Capitalei.

Nu o susțin eu, o susține Organizația București. Ar fi culmea să fie singura candidată și să piardă”, a declarat, marți, Marcel Ciolacu.

„Rămân candidatul la candidatură. Este o onoare. Nu lupt pentru mine, am o profesie pe care o pot face oricând, lupt pentru principii, pentru idealuri, pentru oamenii care au încredere în noi”, a declarat Firea recent, pentru B1 TV.

Întrebată dacă Marcel Ciolacu se teme de ea
„Probabil, că domnului Ciolacu ca și mine nu ne este teamă decât de Dumnezeu, nu de colegi, cu atât mai puțin de cetățeni.
Ceea ce resimt eu din discuțiile directe cu cetățenii, este o ușoară dezamăgire, ca un fel de murmur se folosește fix campania împotriva mea în calitate de candidat social-democrat și primar social-democrat pe care a folosit-o USR-ul acum trei ani împotriva mea. Nu e corect ca noi între noi să folosim argumentele opoziției”, a spus Firea.

Ciolacu a susținut că toate candidaturile trebuie aprobate de Consiliul Politic Național al PSD

„O să facem un Consiliul Politic Național care va aproba toate alegerile din țară pentru primării reședință de județ și consilii județene. Conform statutului, este atributul Consiliului Politic Național, dar, de asemenea, vă repet, primele alegeri pe care le avem sunt cele europarlamentare. (…) Nu putem să aprobăm cuiva înainte”, a conchis premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. „Nu o susțin eu, o susține Organizația București”

  Acum a inteles si FiRea. Doar cu sustinerea organizatiei Bucuresti nu iese.

 2. Gata cu azilurile de batrani a ‘la Pandele,gata?Cat cinism are aceasta tovarasa de nadejde din PSD. De fapt PSD este mafie agresiva.

 3. Moldovanca asta e o nerușinată! După căminele groazei mai are tupeul sa candideze!

 4. Ce declaratii perfide! Mimeaza calmul.
  Is bolnavi toti pana in maduva oaselor dupa functii.

 5. Cât tupeu are jigodia asta! Băi bucureșteni, vedeți s o votați! Lepra asta e însăși imaginea pesedeului!

 6. Am o rugaminte sa nu o mai sustina nici presa sau televiziunile, in mod agresiv aceasta femeeie ne este „bagata pe gat” , chiar nu intelegeti ca este un „ciocoi nou”, o femeie care a indeplinit atatea functii si a tocat banii nostri era OBLIGATA moral si prin atributii sa stie ce se antampla in azilurile de batrani, in capitala, in spitale, in scoli, gradinite, TARA.

 7. Da, si ce profesie ai madam, cititoare de prompter si nevastă fără număr. Mai speră Azilanta asta ca o votează cineva cu alea 21 de companii municipale falimentar înființate de ea. Chiar asa de prosti îi crede pe mitici. Bravo, sper matale ca tupeul moldovean al tau si agresivitatea verbala a lui Pandele veti avea vreun succes . Va inselati amarnic amândoi. Si zapacitul de Nicusor si bucatarul de Piedone cu nume adaugat in acte si cine o mai fi, te vor face praf, daca apuci candidatura, deși nu cred. PS: Nu mai fii asa disperată ca i.ai sfidat cu azilele Gâdei tale pe oameni !!,

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.