Ciolacu face reclamă Cris-Tim

Aflat în campanie electorală, premierul Marcel Ciolacu a vizitat, miercuri, fabrica Cris-Tim, prilej cu care a aruncat cu superlative.

”Am văzut azi ce înseamnă o companie românească performantă și capabilă să se lupte cu multinaționalele din industria alimentară tocmai pentru că face produse de calitate, la prețuri corecte.

Cris-Tim a ajuns, dintr-o mică afacere de familie, un grup cu 2500 de angajați și produse cumpărate de milioane de români. Este o firmă care se va dezvolta în continuare inclusiv prin finanțarea oferită de programul guvernamental INVESTALIM.
Îmi doresc să văd numeroase alte companii locale care să se dezvolte în acest mod și, mai ales, tot mai multe produse românești de bună calitate în marile lanțuri de magazine!”, a scris premierul pe Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

16 Comentarii

 1. Eu mai am 9 salamuri de vara cris tim ! Si mănânc in fiecare zi cate o jumătate de salam cu ceapa rosie !

 2. Cristim nu are produse dupa eticheta ca nu foloseste aditivi. solutii de afumare si conservanti. Si kaiserul, salamul de vara, carnatii oltenest sunt produse de calitate slaba. Publicitatea este un fel de minciuna legalizata.

 3. Le-am aruncat la gunoi 8 salamuri ! Aveau garantie pana in 23 mai 2024 ! Le-am cumpărat mai demult si le-am tinut in Frigider pana au expirat garantia ! Am sa mănânc ciorba de cartofi si parizer .

 4. Se spune din bătrâni că „Editat când îi e foame, canta la orice poarta”, oare ce foame,…de voturi, l-a apucat pe ursar? Prin 2011-2012 aceasta firma, cara din magazine marfa expirata, ștergea data expirării, spala produsele și le colora din nou, apoi le ambala cu noua data de expirare! Poate că expiratele și expirații se unesc la vedere sa știe cetățeanul ce sa nu consume sau sa nu se lipească😉, ambele produse biped și alimentare, au termenul de expirare depășit de mult.

 5. A spus la PRO TV ca Listele Electorale vor putea fi Văzute pe Internet ! Deci CNP ul si Semnatura va putea fi Văzută pe Internet ! Da-le Idei la Altora!

 6. Face reclama dar nu a spus le si cumpara pt consum? Sunt gustoase? Se pot consuma? Se afla pe masa sa dimineata/seara?
  Mai bine ar pune umarul la destructurarea statului paralel din ac tara.

 7. Nu poti sa tii salamul prea mult in frigider mai mult decât termenul de garantie ! Nu mai are gust ! Daca are termenul de garantie depasit cu 6 zile !

 8. Am sa cumpăr Salam Victoria de Caroli ! Nu are asha de multa Grăsime ! Este Cald afara si nu mai merge Mâncarea cu Grăsime de Porc ! Câteodată si 100 de grame de Salam de Sibiu de Gusturi Romanesti am sa cumpăr pe viitor !

 9. Ceaușescu apărea in astfel de clipuri dar el era conducatorul care înființase acele lucruri … Ciolacul și staful său de campanie copiază fără să se adapteze vremurilor și pentru mine este ceva sinistru …este că și cum un cetățean oarecare are timp și bani să viziteze o fabrică scopul fiind propria curiozitate sau hobby-ul sau dar Ciolacu in capul lui se consideră lider dacă face asta … cât să te scremi că politician de dimineață până seara fără să te scapi pe tine … după ce te-ai scăpat odată după numai contează … așa este si Ciolacu …..

 10. cris-timul a fost o poveste de succes, si toti sclavii de la guverne si partide s-au petrecut pe la ei sa-i laude si sa faca o poza de campanie… in realitate nu cred ca vreun trantor a miscat vreun deget sa-i ajute sa acceseze fondurile

 11. Am cumpărat Salam Victoria Caroli este Bun ! Este un Amestec de Parizer cu Shunca de Porc !

 12. Putea să întrebe cât la sută din ceea ce numesc șuncă, salam, parizer, cremvurști e pastă de șorice și carne dezosată necanic și chimic? Salamul nu mai e carne, grăsimi, ceva făini și condimente ci o vază de gelatină pastă de șorici cu alte ingrediente de iese fie parizer, fie salam victoria, fie salam de șuncă, etc… Toate același gust și după două zile devine lipicios, trebuie prăjit și pasta rămăne în tigaie și ce era salam e jumate ceva scorojit. Și proste sunt ingrozitor de scumpe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.