Ciolacu îi dă „şanse” lui Iohannis la NATO

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat joi că preşedintele Klaus Iohannis are şanse să devină secretar general al NATO, iar România merită să fie reprezentată la un asemenea nivel.

Ciolacu a fost întrebat, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, ce şanse are Klaus Iohannis să obţină funcţia de conducere la NATO.

„România are şanse. România merită să fie reprezentată la un nivel şi european şi NATO. Domnul preşedinte are şanse”, a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Pe 12 martie, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va candida pentru funcţia de secretar general al NATO.

„Îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea, iar această decizie are la bază performanţa României, experienţa acumulată pe parcursul celor două mandate de preşedinte al României, înţelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, şi în special regiunea noastră, şi angajamentul meu ferm faţă de valorile şi obiectivele fundamentale ale NATO”, a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

20 de Comentarii

 1. Mda … daca face schimbare de sex, poate … un post de femeie de serviciu la Bruxelles … In rest, Ciolacu … sa fi facut „ciumat rosu” („ciuma rosie”) si sa lingi mina care te pocneste peste bot … acelasi caracter infect de nevertebrata, tiritura limaxului care lasa urme pe unde trece …

 2. Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos da-i lui Klaus Werner Johannis fericirea de a se mai bucura de banii si acareturile stranse in aceasta viata dupa cat de mult a servit si serveste el interesele poporului, neamului romanesc si al Romaniei in mandatele lui ca Presedinte. Amin, Amin, Amin, Amin.

 3. „Nimeni nu va permite rușilor să câștige în Ucraina”. Acestea sunt cuvintele exprimate de expertul francez, fost șef al departamentului de planificare politică al Ministerului francez al Apărării, Karina Stacchetti, pe canalul de informare ‘Ukrlife’.

  „În lumea modernă nu există conflicte limitate. A fost deja declanșat un mare război, iar acest lucru nu privește numai Ucraina. Noi (europenii) suntem cu toții implicați în conflict”.

  Potrivit lui Stacchetti, Europa plănuiește să deschidă un al doilea front împotriva Rusiei.

  „În acest moment nu putem exclude acest scenariu. Nimeni în Europa nu poate permite Rusiei să învingă Ucraina, deschiderea unui al doilea front este reală și inevitabilă”.

  Stacchetti a prezis destabilizare și tulburări în Transnistria, care ar putea avea loc înainte de 5 noiembrie 2024. Ea a numit acesta unul dintre „focurile de conflict din afara Ucrainei”, dintre care, conform planului Occidentului, ar trebui să existe mai multe. Acest lucru va face posibilă „destabilizarea elitei și a populației ruse”. Politologul a spus că Europa a început să monitorizeze situația din Rusia foarte atent.

  „…Se vor folosi diferite scenarii, trebuie să monitorizăm cu atenție situația internă (din țară). Rusia este epuizată, nu sunt sigur că se pot mobiliza oameni noi, nu sunt sigur că poporul Rusiei vrea un război lung…”

 4. Gelule, da niste acatiste si pentru mine, te rog ! Hai, ca eu tocmai termin papusica voodoo de intepat cu andrelele ! Daca il vezi miine ca se tine de ochiul sting, sa stii ca de la mine vine ! …

 5. Ați văzut mecla plavanului azi😯😯😯?! Frate, plouat in gat, temător, vulnerabil, instabil psihic și destule când a fost întrebat de funcția la NATO! E pe lângă funcție, e umplutura sa nu spună alții că doar unul a candidat! Parcă îl văd cum apare cu coada intre vine spunând că ghinion, ghinion pentru Romania, mincinosul.

 6. Dupa cite le-a permis amerlocilor,si-a cumparat masiv la ” second-hand” ruginiturile ,e posibil sa-i dea un loc de ” bos”.oricare ” gaura” cit de strimpta daca fortezi, i-ai local. Cum a venit dintr-un tirg sasec ,bélier la rumanii esuati?

 7. Domnu Esuatu’,ia zi sa ne lamuresti,care Romanie te-a propus ?Romania educaaata,Roooomaniaa mafiotaaa,Romaaania esuuuuaata,sau toate trei la un loooc ? Si care o fi performanta aia,se stie doar ca la ce este bun si bineee,suntem pe ultimul loooc.In schiiimb,la ce este rau si rusionooos,suntem pe primul loc in UE.Da un exemplu de performaaanta.Primul exemplu ai fi mata cu naveteleee,aveoanele de lux,schiatul cu senilata,si faptul ca ai agatat Rooomania pe radarul Africii la safari.

 8. In urma cu doi ani va spuneam ca pralea ciolacu sta in buzunarul de ceas a lui joianis care la randul lui cara tzucalul lui sorosh.

  Deci,

 9. @ Ce de treburi făcea Nicolae Ceaușescu cu ăștia în uniforme militare, a câștigat și Cupa Campionilor Europeni ,la fotbal, multe alte trofee și rezultate lăudabile, ?

 10. SUA, UK, Germania, Franta si alte 16 state il sprijina pe Rutte si cu asta am incheiat subiectul. Trebuie sa te numesti Ciolacu, Ciuca, Siegfried Muresan, Rares Bogdan etc. ca sa afirmi asemenea enormitati, cum ca vesticii o sa il numeasca vreodata pe nulitatea absoluta si megalomana de Iohannis, SG NATO. Care functie e interesul personal al arogantului secretoman si securist de Iohannis si nu al Romaniei, care nu are nimic de castigat. Functionarii de stat nu lucreaza in relatia cu NATO si UE pentru functiile lui Iohannis, cum eronat confisca munca acestora Ciolacu. Ei lucreaza asa cum se pricep, majoritatea destul de prost, pentru Romania si cariera personala, nu a lui Iohannis.

 11. Mno, fiind că că nu-s mai pruastă dicăt Covrigu’ di Buzău, i dau și io o șansă lu’ Ghiolbannis. Aiasta dicăt că tari mi-i drag. I prezâc șansa mielului di Paști, că dac’ ti uiți din pruofil la iel și samănă….

 12. Ciolacu face misto de sas. Stie ca acesta il va crede la cata minte a dovedit ca are.

 13. Vedeți să nu pună mâna rușii pe viitorul șef al nato! Sunt deja cu ochiul pe el: ”Vot nemețskîi nazi! Davai avtomat!”

 14. clar, absolut, baba Omida si chiar si baba Vanga sint de acord su brebul de Buzau
  au dat cu ghiocul lui Ciolacu si a iesit ca asa e…

 15. Ciolacu zicea și că România va pierde procesul cu Roșia Montana, werner are zero șanse, dar nici măcar atât pentru că deja s a ales șeful NATO. Werner face pe dracu in patru sa și găsească un job chiar cu riscul de a face Romania de ras

 16. @ Armata , o structură care probabil că ar trebui reorganizată și redefenită, ”dezumflată”, consumatoare de resurse , ale altor specii, semeni, ? De observat și că zepelinul era un simbol al armatei germane, ?

 17. Presedintepe Dezastru este mutar disciplinar NATO. Sa-si ia tot Batalionul Disciplinar PSDNL cu el la Bruxelles.

 18. Sa-l duca la puscarie si pe el si pe nevasta-sa!Un nemernic care a distrus tara asta! El cu excursiile lui si cu dorintele de padisah!Nu are ce vorbi in numele Romaniei ca nu l-au propus romanii ci el pe persoana fizica!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.