Ciolacu îi mai face o „recomandare” lui Cîrstoiu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL pentru Primăria Generală a Capitalei, ar fi trebuit să facă până acum conferinţa de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i-au fost aduse în spaţiul public.

El a menţionat că alianţa PSD-PNL va avea candidat comun la Primăria Capitalei indiferent dacă medicul Cîrstoiu va rămâne sau nu în cursă.

„Eu nu cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. Având o experienţă, spun eu, mai mare politică decât domnul doctor Cîrstoiu, i-am făcut o recomandare şi direct şi prin intermediul presei. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu domnul Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru. Până când domnul doctor Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliţiei.(…) Din punctul meu de vedere, fără să deranjez pe nimeni, trebuia să facă până în acest moment această conferinţă”, a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă în cadrul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite.

Premierul a afirmat că cel târziu luni va avea loc o întâlnire cu Cîrstoiu şi cu Ciucă în care se va discuta despre acest subiect şi vor decide care este pasul următor.

„În momentul în care devii candidat sau om politic, ai şi sfătuitori, câteodată aceştia sunt de bine sau de rău”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă, în cazul în care medicul Cîrstoiu se retrage din cursă, candidatul comun al alianţei ar putea fi un membru PSD sau un membru PNL, Ciolacu a spus: „Candidatul comun poate fi membru PSD sau membru PNL. Cred că perioada de independenţă a apus”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Noroc că doctorul nu are un birou în Palatul Victoria în care să se incuie ca Grindeanu pe vremuri.

 2. O conferinta de presa nu ajuta cu nimic. Ce sa ne spuna dl doctor, care multe functii, toate platite, ca afacerile sunt in familie?!! Ca lucreaza 16 ore pe zi?!! Ca nu isi va putea justifica averea niciodata?!! Inseamna sa isi puna singur cenusa in cap sau sa anunte ca ramane doar cu o activitate, ori manager, ori profesor, ori medic public si privat!!! In Ro ar trebui ca toate cadrele medicale sa aleaga ori la stat ori la privat. Dar cine sa o faca, Ciolacu, Ciuca, Rafila ?!!!

 3. s-a gresit cu sf.Cîrstoiu Ciupitativu,dar miza reala nu e nu e candidatul cat Consiliul General al PMG,unde pot fi controlate foarte usor toate deciziile primarului si unde PSD und PNL vor avea majoritatea

 4. Are ȘORTzULETz de eduKKat ?
  Măsoară PERNICIOS cu ECHERUL & COMPASUL ?
  Eeeeh ? măR😜g…

 5. Cum adicătelea să-ți iei titlul de medic primar înainte de a obține titlul de medic specialist! Și Ciolacu a terminat facultatea înainte să termine liceul! Acești hoți care ne conduc în numele democrație americane! La lada de gunoi cu voi,hoților!

 6. Să îl pună candidat pe Crin Antonescu, are mai mult timp liber.

 7. Si din acest caz se vede ca Romania este ”tara lui Voda Papura.” Si nu de azi de ieri.
  Cand institutiile statului nu-si fac treaba, vedem intamplator cum actioneaza mafia in Romania. De multe ori ii luam pe mafioti drept persoane de referinta, de dat exemplu de bune practici, etc… Cand dai putin presul la o parte ……………….apar mizeriile.
  Cand justitie nu e, nimic nu e !
  Cum si cine mai salveaza tara asta ?!
  Pe ce s-a bazat acest individ, indraznind sa fie candidat, din moment ce stia ca nu e prea prieten cu bunele practici, si presa va scoate la iveala muuulte si nenumarate nereguli din activitatea sa?! Cum se gandea ca poate (nu sa fie acoperit), ci ca poate opri gura presei? Daca mai marii puternici pot opri, asa cum se spune, o ancheta, gura presei nu o poate opri niciodata! Cred ca este cam singurul aspect din democratie. Daca facem o comparatie cu alte state, vedem ca noi nu prea ne incadram. La noi este un fel de struto-camila.

 8. Nu domnilor politicieni ,trebuia verificat inainte de al recomanda si nu doar asa intrebat cum l-am auzit pe domnul Ciuca cum a procedat el. Nimeni nu va recunoaste ce a facut si toti au inpresia ca nu au facut nimic gresit.Toate dosarele pt. oamenii propusi in functii inportante, trebuiesc foarte bine verificate inainte ,ca sa nu mai se repete circul pe care il vedem acum !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.