Ciolacu îl pune la locul lui pe Negoiță: „E foarte bun la Sectorul 3”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD – PNL la Primăria Sectorului 3 şi aşa va rămâne.

Prim-ministrul a fost întrebat, în timpul vizitei sale în Emiratele Arabe Unite, dacă Robert Negoiţă îl va înlocui pe Cătălin Cîrstoiu şi va deveni candidatul alianţei PSD – PNL la Primăria Capitalei.

„Eu acum, înainte de a intra în conferinţa de presă, am stat de vorbă la telefon cu domnul Nicolae Ciucă. Domnul Robert Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne. Domnul Negoiţă a avut discuţie şi cu mine, pe urmă şi cu domnul Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă. Lucrurile nu s-au făcut pe ascuns”, a precizat Ciolacu.

Acesta a menţionat că există o comunicare foarte bună, în continuare, între el şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

„Eu mă bucur mult că domnul Negoiţă a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală. După discuţia telefonică pe care am avut-o cu domnul Ciucă, amândoi considerăm că domnul Negoiţă este un candidat foarte bun la Sectorul 3 unde, de altfel, am şi decis acest lucru”, a declarat preşedintele social-democraţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Pai, chiar e bun si-ar face treaba buna si la PMB… Tocmai asta-i problema pt. Ciolacu, care-i un rromulan natang de Buzeu si-un impostor. Urmarea orgoliului sau rromanes si a jocurilor politice de doi bani pe care le face cu nen’su Nicu Cioaca, capitala risca sa ajunga in mainile ghiolbanului de Piedone si a gastilor de interlopi care-l controleaza. Bleah.

  2. Negoiță îl încurcă pe Ion-Marcel, nu-i frumos ‘să strice jocul’ șefului!

  3. muhahahahahahahahaha

    3 si 4 perlele coroanei… la scoala nu treci clasa cu aceste note. in politica asta e zona in care evolueaza premiantii cu doctorate… marcel stie, ca e de-al lor…

    ha ha ha ha ha ha ha ha

  4. lasa apa cu holera din Dubai,lasa o „lectie” oficiala de la Ciolacu si mai planteaza un palmier sa curga pere,nuci,rodii,rosii din el!!! = P.N.R.R 😀 😀 😀

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.