Ciolacu, în ofensivă de imagine

Premierul Marcel Ciolacu i-a vizitat pe jucătorii echipei naționale de fotbal. Ciolacu s-a fotografiat cu tricolorii și a primit un tricou cu numele său și numărul 12.

„Suntem mândri de voi! Hai, România!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Daca bucureștenii încă nu au apă caldă au acum un prim-ministru mare microbist. Deh , mare realizare … O să mă înjurați poate ca anti-naționalist ( mu sunt) , dar acest individ ( Ciolacu) trebuie să se ocupe de ceea ce a fost ”angajat” de către popor (prin vot) , de treburile țării și nu de fotbal… Idioții ăștia de securiști care îl manevrează pe acest papițoi politic nu au învățat decât un singur lucru sa ofere marelui ”bobor dacic” pâine și circ. Hai sictir mă !

  2. Ciolacu nu face nimic de capul lui.Nici dulapul penal nu face de capul lui.Cine crede altceva e dus.

  3. Mândru că sunt român! Și jandarmerita drogata e mândră că consuma droguri. Și judecătoarea e mândră că are vikend și încasează la greu și pentru timpul liber! Și studenții din pădure la Băneasa sunt mândru de ciorba plină de larve!O țară de români mândri. Și „patrioată” n-a vrut să plece dupe rampa că da nu facă dustrugeri. Tot din mândrie românească!Și cei din cimitire sunt mândri pentru cei rămași în urma. Succesuri guys!

  4. Domnul Ciolacu deosebit de abil cu nasul sau detector digital,care ocoleste capcanele ca un schior de slalom profesionist,ia scăpat ceva,nu a gândit de-ajuns cooptarea pisicului în campanie în funcția de consilier onorific.Ponta ridica osanale șefului la Romania TV,și nimeni nu-l întreabă de scheletii din dulap,făcuți în perioada când era premier,cu ,,respectarea legii” bineînțeles.Nu la întrebat nimeni pe Victoras daca mai joaca baschet cu prietenul său penalul Ghiță-Asesoft fugit în Serbia.Cand era premier domnul Victor Ponta a dat prin încredințare directa fara licitatie,sute de contracte fără licitație,in același domeniu,dar în sume mici de până în ,150.000 de euro,respectând legea că se poate,mai bine zis eludând legea,în același domeniu,sa faci sute de contracte,când normal trebuia să fie un singur contract,dar ca să păcălească,la împărțit în peste 100 de contracte ,la aceleași firme de IT,cu încredințare directă că sa para legal.Pentru domnul Ciolacu ,cooptarea maestrului Ponta în escrocherii cu fata legala poate fi o bomba cu efect întârziat,pentru popularitatea domnului Ciolacu,luindu-ne după zicala.Spune-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești.Oare premierul Ciolacu a luat-o pe calea lui Ponta semnând cu dedicație prin ordonanțe de urgență sume mici de bani fără licitație,pentru firmele apropiaților care se ocupa cu ridicarea premierului în slăvi,cu preponderenta in mass-media,IT,STS.Firme de sondare a opiniei publice?
    Daca nu,va avea tot timpul după ce va ajunge Capo del tutti capi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.