Ciolacu, „în stil mafiot”. Opoziţia îl compară cu Adrian Năstase

Liderul USR, Cătălin Drulă, spune că liderul PSD „face politică în stil mafiot”, susţinând că primarii USR sunt „sub asalt zilnic”, fiind constrânşi să semneze adeziunea la PSD.

„Marcel Ciolacu se comportă ca un golan politic. Primarii USR sunt sub asalt zilnic. Ori se alătură mafiei, ori se ştie ce păţeşti. Marcel Ciolacu te „rezolvă” dacă semnezi adeziunea la PSD. Dacă nu, dacă rezişti, te rezolvă nişte controale de la Curtea de Conturi, un dosărel, un faliment al primăriei. Aşa înţelege golanul politic de Buzău, hăitaşul lui Hayssam, cărătorul de geantă al corupţilor şi perverşilor, doctorandul eşuat SRI, Marcel Ciolacu, să facă politică. În stil mafiot. Fix Adrian Năstase când i se umflase capul şi visa că are România pe tavă. Se strânge laţul, Marcele!”, a scris, vineri, Drulă, pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

9 Comentarii

 1. Opoziţia îl compară cu Adrian Năstase
  si urmeaza sa-i toarne-n coor mercoor:
  -vraji si descantece!

 2. Asta nu-i ajunge nici macar la genunchi lui Nastase,nu ca as avea vreo stima pentru Nastase,din contra.

 3. Uitati dragilor ca toti astia au avut aceiasi mama nebuna ? Aratati-mi si mie unul care intra in politica ca sa ajute tara asta si pe romani ,toti intra doar pt. a capata putere ,relatii,ocazie sa ciordeasca bani cit mai multi ,sa-si rezolve problemele si interesele lor personale .

 4. Și numește opoziția din Romania extremiști cum face și Putin în Rusia sau sa vina opoziția cu soluții pentru guvernare

 5. Aoleu…jignire pentru Năstase. Măcar Năstase, Iliescu, ăștia erau cu adevărat PSD original. Ăștia măcar aveau o prestanță. Ciolacu este literalmente ultima găină de la gostat. Asemeni PNL, nici PSD nu mai respectă originalul. Oricum, să compari pe Ciolacu cu Năstase e de neimaginat. Năstase e cineva, iar Ciolacu e nimeni.

 6. năstase e cu 10 clase peste ciolacu. păcat însă că ambii sunt doar hoți, oportuniști, yes-meni pentru vest.

 7. Imposibil de comparat Năstase cu Cioclu=(ciolacu) . Năstase are tot ce-i trebuie unui politician , profesor universitar de drept la Viena și București ,prestanță vorbitor de limbi străine,diplomație….Pe când haitasul din Buzău, nimic nu tu școala , limbile străine pt.el sunt ceva vis….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.