Ciolacu, între Athos și Papă

Premierul Marcel Ciolacu a luat-o pe calea sfântă. După vizita de Sfântul Ion pe Muntele Athos, acum, politicianul merge să se vadă cu Papa.

Social-democratul va efectua, în perioada 14-15 februarie, o vizită de lucru la Roma, unde va participa la cea de-a treia şedinţă comună a Guvernelor României şi Italiei, organizată la 13 ani după precedentul summit interguvernamental.

Petrișor Peiu: mica „hoție spirituală” a lui Ciolacu de Crăciun

Şeful Executivului va avea convorbiri cu prim-ministrul Republicii Italiene, Georgia Meloni şi o întrevedere cu primarul oraşului Roma, Roberto Gualtieri. De asemenea, prim-ministrul Marcel Ciolacu va fi primit în audienţă de Sanctitatea Sa Papa Francisc, la Vatican, şi va avea o întrevedere cu Cardinalul secretar de stat, Pietro Parolin, relatează News.ro.

Alături de el se vor afla vicepremierul Marian Neacşu, ministrul afacerilor interne, Cătălin Predoiu, ministrul transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr, ministrul afacerilor externe, Luminiţa Odobescu, şi ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, Radu Oprea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

 1. Colacu, intre Anna si Caiafa. Adânc s-a mai ascuns in el sămânță atotputernicului avid de „vote”. Doar ca Ciolacu nu este dispus sa piarte Crucea in spate. Caci nu s-a nascut…in suflarea pașnică a unui bou sau a unui magar, iar bunii pastori n-au venit la Buzău sa-i tina tovarasie in cea dintai zi a vietii sale de viitor „revolutionar”. S-a nascut intr-o mlastina, de unde l-a scos un dinozaur care acum regretă ca nu l-a înghițit. Dupa atata frauda, iata-l pe Ciolacozaurus, Cezar cu Rubiconul, Ludovic cu eu sunt statul.

 2. Al naibii comunistii cu popii fac frint comun pentru prostirea natiei.

 3. Vise, taica, vise… Calugarii de la Athos cunosc profetiile in privinta viitorului presedinte al Romaniei, deci Ciolacu face temenele degeaba. Repet! Cel Promis nu e persoana publica. El va veni din Occident si va primi binecuvantarea de la Dumnezeu printr-un purtator de Hristos, la o manastire din Bucovina.

  Unui singur roman i s-a prezis ca va deveni presedinte si ca e al doilea Maresal Ion Antonescu promis romanilor, iar acela nu e nici Dan Puric, nici George Simion, nici Ivanovici-Sosoaca, nici Ciuca, nici Geoana, nici Ciolacu, nici Kovesi, nici…

 4. Ca sa-si pastreze privilegiile covrigarul e in stare sa pupe si cururi, nu numai maini.

 5. Ciolacu: Ce e al vostru e al meu, ce e al meu e tot al meu.
  Il denunt la Papa. De ce nu? O sa plece cu misiunea vida indarat acasa.

 6. Cand va fi in audienta la ceilalti reprezentanti de culte tot cu sarut mana merge? Cat ne costa indulgentele platite pt audiente? Ce faci daca babele se sperie ca ti-ai schimbat religia si nu te mai voteaza?

 7. Daca eram in locul Parintelui Staret Efrem nu iesea nici macar din Ouranopolis

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.