Ciolacu întrezăreşte victoria: „Minimum 17”

Actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari, a declarat, miercuri, premierul Marcel Ciolacu, la o conferinţă organizată după vizita de lucru efectuată pe şantierul autostrăzii A0 Sud, Lotul 1 Glina – Vidra.

„În ceea ce priveşte votul politic, actuala alianţă electorală va câştiga alegerile şi va avea minimum 17 europarlamentari”, a spus Ciolacu, întrebat câte procente estimează că ar pierde coaliţia PSD-PNL dacă Cristian Popescu-Piedone ar merge cu lista proprie şi la alegerile europarlamentare.

Totodată, prim ministrul a subliniat că pentru Primăria Capitalei Cătălin Cîrstoiu este cea mai europeană propunere.

„Eu cred că bucureştenii vor lua o decizie corectă şi îl vor vota pe domnul profesor doctor Cătălin Cîrstoiu. Este cea mai europeană propunere. Mai mult, vorbim de o coaliţie a celor două mari partide, cu alte cuvine va avea şi o majoritate în Consiliul General al Capitalei. Mai mult, va avea o coerenţă şi o colaborare directă şi cu preşedintele (Consiliului Judeţean) de la Ilfov, şi cu ministrul Transporturilor şi cu Guvernul României. Vorbim de Bucureşti, Capitala României, al 6-lea stat ca mărime membru al Uniunii Europene. Când vorbim de Bucureşti, trebuie să avem în faţă celelalte capitale ale ţărilor membre ale Uniunii Europene, Berlin, Paris, Roma, şi dacă ridicăm un pic dimensiunea funcţiei şi îi redăm valoarea, altă decizie nu este decât domnul Cătălin Cîrstoiu”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, el a precizat că la Consiliul Judeţean Timiş s-a luat decizia să se meargă cu un candidat comun PSD-PNL „pentru a câştiga alegerile”.

„În acest moment, cele două partide mari din România, Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal au depăşit anumite orgolii şi se va câştiga. Sunt ferm convins că se va câştiga şi la municipiul Timişoara”, a punctat premierul.

Referitor la anumite nemulţumiri ale unor membri ai PNL, Marcel Ciolacu a subliniat că există orgolii, dar sunt decizii politice pe care liderii şi le asumă.

„Sunt două partide vii. Ştiţi că se întâmplă lucruri şi în PSD şi în PNL. Asta înseamnă partide care au anumită dinamică. Sunt orgolii, sunt nemulţumiri, dar există decizii politice pe care liderii şi le asumă”, a spus prim-ministrul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

13 Comentarii

 1. Doar 17? O să primiți peste limita dorita, peste 17 scuipați in meclă.

 2. da, se-te-se o sa-si tov-eze slug-oii santajati, ca intotdeauna. bucurestenii nu voteaza mengele. cei care isi folosesc MINTEA, nu voteaza deloc. nu este vot, este exact ce facea ceausila: are nevoie de numarul de semnaturi si de datele rumanilor. atat. adica de VALIDARE. se-te-se doar isi pune z dre n tzele pa posturi. atat!

 3. Io-i doriesc lu’ Ciulacu să aivă suarta lu’ Căcărău! Și-aiela acum fo 10 ani să visa președinte ș’ l-o luat spurcata di gură pe di-nentre to’ cu ocazia la oiroralamentară și-acuș’ i șiomer ș’ trăiește din alocația lu’ nefasta…Duamne Ajută!

 4. Atata a garantat SRI + SIE ……Atunci, noi ceilalti, adica vrao 85% ce facem, ca voi oligarhia profitoare nu sinteti mai mult de 15%….

 5. E normal!…între 17-21 cm…. conform măsurătorilor făcute de dottore!…

 6. Că rău e Doamne să fii prost, Da, Da, Dir La, DA… Dacă din cei 17 europarlamentari promiși pe final 12 vor fi la PNL și ca atare afiliați la Grup politic Partidului Popular European (Creștin Democrat condus de Manfred Weber Germania) și 5 europarlamentari vor fi de la PSD afiliați Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților din Parlamentul European (condus de Iratxe Garcia Spania) benefică va fi pentru PSD-iști tovărășia bravului domn Ciolacu.

 7. O gandire comunisto-fecaloida a gaurelui de covrig, numit Ciolanul Rosu, sluga lui Johannis, neconducatorul PSDului, cu el partidul se va manjaii cu multa mocirla liberala

 8. Numarul asta nu e de nasul vostru.
  Poate 13. Vi se potriveste mai bine.

 9. tov ciolacu : ok! o sa castigati minim 17 locuri voi neocomunistii din alianta asta infecta (psd+pnl)! CE RELEVANTA VA AVEA REALIZAREA PLANULUI VOSTRU PENTRU NOI ROMANII DE RAND? reusitele voastre nu sunt si ale noastre. cu ce ma incalzeste pe mine ca tudose-suficientul sau rares-filfizonul isi reiau drepturile la bruxelles? ramaneti aceleasi haimanale si aceiasi golani care vreti sa pareti altfel. M AR BUCURA ENORM DACA T I N E R I I VOR IESI MASIV LA VOT SI – ASA CUM AM AUZIT SI CITIT – VOR VOTA SCHIMBAREA.

 10. victoria lui ciolacu et co….victoria prostiei si a mediocritatii romanesti…

 11. & Probabil că se pregătesc și de ”Champions League”, ca Borcea Cristian , ,,la fotbal și la politică se pricepe lumea”, ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.