Ciolacu, vedetă pe străzile din Munchen (foto)

Numai cine nu a vrut nu și-a făcut fotografii cu premierul Marcel Ciolacu. Aflat în Germania pentru a lua parte la meciul dintre România și Ucraina, prim-ministrul român a fost mai ceva ca starurile.

Premierul a anunțat oficial că astăzi va lipsi de la Guvern  și ca să nu pară că a plecat degeaba prin Germania, are în program participarea la o recepție.

Participare la recepția oferită în onoarea prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituțională româno-bavareză

Participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale și media, șeful cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanți ai diasporei,  ai etnicilor germani din România, ai sașilor și ai șvabilor, reprezentanți ai cultelor, personalități bavareze marcante implicate în relația bilaterală, se arată pe site-ul Gov.ro.

Ca să nu-l întrebe cineva dacă și-a luat zi liberă??

Oricum, premierul a postat pe pagina sa de FB:
M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal.
Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naționalei, veniți la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliștilor noștri puterea să lupte pentru victoria așteptată de o țară întreagă!
Avem suporteri minunați care vor face o galerie senzațională echipei noastre și sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Pariez pe 1 milion de Euro la Pariuri si ce Castig am bani sa le Măresc Pensiile la Pensionari de la 1 Septembrie 2024 !

 2. Alt putoare care se plimba pe banii bugetului de stat român, in loc să aibă grijă de costul vieții majorității cetățenilor români din tara. Inca un leneș care își face mendrele pe banii bugetului de stat român.

 3. Ciolacu, precum crevetele înapoiat jinduiește la statutul vedetelor, el însuși înveșmântat în manta-i(editat), precum vedetele galeriilor de fotbal. Iar acelea împachetate în staniolul vanității agresive și al prostiei nedisimulate. Precum Ciolacu și vedetele…

 4. … la camasa aia alba penibila, nici sa-l duci la Euro 24.Imaginati-va ca el va fi PRESEDINTELE Romaniei, asa cum si-ar dori.Mai lipseste generalul Ciuca, Geoana , si GATA!

 5. În prima fotografie, de la stânga la dreapta: profesor universitar, neurochirurg, prim ministru, judecător, arhitect.

 6. „Numai cine nu a vrut nu și-a făcut fotografii cu premierul Marcel Ciolacu.”

  Si Veorica a fost trimisa prin lume. E o cutuma la PSD-isti sa-i „impopotaneze” pe sefii lor, sa le faca „branci” in lume. Sa para ca fac ceva wow. Sa ne amintim, Veorica nici nu stia pe unde se afla pe harta, nu stia cu cine vorbeste, le stalcea numele etc…. Si ei ii placeau pozele. Asa ca………urmasii ce puteau sa invete?

 7. Primarul fudul și caraghios. Și Ceaușescu avea aceeași anvergura un a deveni penibil un afara.

 8. cind au auzit fotbalistii Nationalei de Fotbal ca in tribune se afla insusi Premierul Ciolacu = viitorul Presedinte pina in 2034 al Romaniei – au inceput sa joace fenomenal .
  Au invins cu 3 – 0 asa cum va invinge si Ciolacu in alegerile din septembrie :

  CIOLACU 65 % – Scor final Turul II .

 9. Cred ca nu v-ati fi Asteptat ca scorul sa fie 3 la 0 pentru Romania ! Greu de Castigat la Pariuri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.