Ciolacu păcăne din ce în ce mai prost

pacanele

În penibila sa campanie de a ne lăsa cu gura căscată (zboruri cu economy class, vizite în piața de legume-fructe, lugu-lugu la Coca Cola, bogăția coșului de cumpărături pe 100 lei etc.), Marcel Ciolacu s-a aruncat pe un alt subiect dureros pentru populație. Invazia jocurilor de noroc. Spilcuit, parfumat și cu look de june prim întîrziat și înamorat, Ciolacu a început alt show și ne-a amenințat „Sunt convins că autoritățile statului vor face lumină cu privire la modul în care acești intermediari vor să preseze anumiți politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut. Așa cum au făcut și în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului. Păcănelele erau deschise pe tot teritoriul României, în timp ce bisericile și spitalele erau închise”…

Adică bandiții de predecesori au tras sforile în Piața Victorie (numai n-a zis că și-au burdușit conturile), dar cu el nu mai merge. Să ia aminte, Goguță înțarcă bălaia jocurilor de noroc!

Gata, am zis, Goguță ăsta de Buzău se suie cu  picioarele pe odioasa afacere care sărăcește oamenii necăjiți și disparați și-i împinge în prăpastia dependenței. Îmi imaginam că amorezul de Ciolacu o rezolvă măcar pe asta, mai ales că se arătase așa de hotărît. N-a reușit s-o dreagă nici cu reforma, nici cu pensiile speciale, nici cu prețurile, cu nimic. Omul ăsta este tămîie în economie și în materie de organizare a treburilor publice. Habar n-are de măsuri simple, eficiente pentru societate, dar se încăpățînează să înțarce afacerea păcănelelor. Eroare! S-a făcut că-i mănîncă. Ba ne-a și înșelat, încercînd să ne transforme în susținători fideli care să-l apere. Cică industria păcănelelor îl amenință și-i vrea gîtul. Nu cred! Ciolacu este duplicitar. A dat aviz negativ la legea scoaterii sălilor de jocuri în afara orașelor și acum își umflă mușchii. Mai degrabă, Ciolacu a ținut morțiș să facă valuri și să atragă atenția că el este noul șef și el stabilește regulile și condițiile  pentru continuarea marii afaceri a jocurilor de noroc. Le-a spus de la obraz, pe un ton de milițian că „în calitatea mea de prim-ministru, solicit statului român să vadă dacă vorbim de o încălcare a legii şi de un şantaj sau vorbim doar de un fenomen întâmplător”.

I-a amenințat cu controale. Și? Ați aflat cumva ce răspuns a primit primul-ministru de la ”statul român” (unde poate fi vorba de SRI, de Finanțe, de Poliție, de ANAF sau de Corpul de Control al premierului), adică de la nimeni?

„Cred că pachetul în ceea ce privește sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Unul Sorin, una Odeta, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine în serverele acestor jocuri de noroc. Să fie în instituția jocurile de noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri”.

Mare și tare ca bradul, dar cu majoritatea sinapselor legate aiurea, Ciolacu s-a umflat în pene ca să  emoționeze nevestele  bărbaților bolnavi de tras la aparate și, în mai puțin de cinci minute, s-a făcut  iar de rahat, zicînd „sunt interese majore în jurul unui guvern”.

Vedeți mai toate numirile semnate de el și înțelegeți. Știam și noi de prin `90 că guvernul  funcționează pe baza intereselor care se învîrt în jurul lui și  bănuim că este la fel  în toate promovările și deciziile guvernelor, inclusiv în cel al lui Ciolacu. Tot el ne-a lămurit că lucrurile stau la fel și pe la Parlament:

 „S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlament după anumite interese. E nevoie de o reformă fiscală, nu avem timp”.

  A venit vremea altor interese și este nevoie de altă reformă fiscală? Și dacă n-are timp, de ce o freacă? Unde-i reforma fiscală? Unde-i raportul instituțiilor statului? Care sunt încălcările legii?  Le ascunde sau vorbea fără el ca să-și etaleze  curajul în fața amantei?

Ciolacu nu face nici o revoluție în materie de jocuri de noroc cîtă vreme ele o duc bine, se înmulțesc și publicitatea a rămas la fel de  deșănțată.

Părerea mea este că Marcel Ciolacu a pregătit actorii importanți și terenul pentru altă etapă de coabitare cu „industria”.

Vin campanii electorale costisitoare!

„Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”.

Oare de ce?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 24

54 de Comentarii

 1. Peste tot, prin toate shitstanele vestului, deep state e căsătorit cu marginea legii și cu crima organizată.E cazul în State unde CIA&Mafia l-au căsăpit pe JFK și se ocupă de traficurile de toate azi, e vb de migrația dinoccident cu afacerile”hotelierilor” trafic de toate și etcetcetc.Nici Romània nu e un rai al moralității așa că orice ar vrea pe bune vreun Ciolac, n-are șanse de izbândă.Nu mă credeți, uitați-vă la Ungaria,Cehia sau unde vreți voi.De ASTA spun eu că politica este în sine NEREFORMABILĂ și ca atare, e mai bine fără ea.

 2. Chiar il credeti atata timp cat hartiile publicitare au aparut vizibil in bucuresti? In provincie, nu stiu daca peste tot, pe un perimetru de 100mp sunt plasate 2-3-4 dughene de pacanele, aparute peste noapte si unde, in aproape de statiile de autobuz si microbuze care cara cetatenii in sate si comune, in zona garii cfr, langa autobaze, aproape de autogarile auto. Cine mai inchiriaza dughene cat de cat comfortabile daca nu cei cu pacanele si jocuri de noroc, specialitatea de casa a etnicilor semenii politicienilor?

 3. Nice!

  „E nevoie de o reformă fiscală, nu avem timp”
  Pentru ca se vrea ‘self-starter’, deschizator de drumuri, ca de la el incepe ceva ce de la Ceausescu nu s-a mai vazut. El si numai el daca se screme putin, muta muntii din loc. Dar nu are timp. 😁
  E laudaros intai de toate.

  „a pregătit actorii importanți și terenul”
  N-a pregatit nimic! E prea fad si anost. Nu poate vedea padurea din cauza copacilor. Aceiasi lipsa de utilitate a lui o constata prenume- nume, Postăkel Gudurău.

 4. Analistul politic Cornel Nistorescu este de părere că pacanelele sunt un flagel pentru România și trebuie extirpat total așa cum trebuie extirpat Hamas în Gaza vorba jurnalistului Bogdan Chireac! Analistul politic Cornel Nistorescu conform Cotidianului vrea imediat mutarea pacanelelor pe câmp, așa mai vede omu’ o oaie, un porc! Ziaristul Bogdan Chireac se opune acestui lucru, ziaristul de unde mai ia bani de PR? Analistul politic Cornel Nistorescu îl vede pe dl Ciolacu că pe un farseur, ziaristul Bogdan Chireac îl vede ca pe un salvator personal economic! Analistul politic Cornel Nistorescu este în contradicție de idei cu ziaristul Bogdan Chireac. In acest timp pacanelele fac ravagii în micile gospodării țărănești! Banii munciți cu ziua la săpat veceuri și săpat porumb, se duc aiurea! Lumea moare de foame dar trage 4 lămâi în diagonală?

 5. Dl Ciutacu Victor zice că dl Tolontan lua de la grupul Ringier 200 000 de Euro pe an? Este CO-LO-SAL. Eu nu ii dădeam nici 10 Euro! Doamne mulți prosti în România și mulți jmecheri! În România s-a intalnit prostul cu hoțul la barieră! 200 000 de Euro pt un analfabet? Te închini….

 6. Ciolacu era supărat ce serverele acestor stabilimente erau în afară, vor fi în interior și ‘se va liniști’ ca în povestea angajărilor la stat.

 7. Asa o fi , Ciolacu pacane prost dar si Nistorescu macane si mai prost . Ce ti-e si cu jurnalistii astia de care nu mai poti trage un vant ca se si pun pe analizat , ce-ai mancat , ce-ai baut , ca doar din asta isi umplu buzunarele. Ceva bun , constructiv n-ai sa vezi de la ei , numai barfe si pusi pe capatuiala . P.S. Am auzit ca B.Chirieac ar fi cel mai bogat dintre ziaristi , nimic rau in asta dar , vad ca empatizeaza cu poolimea (ha ,ha ,ha ). Excroc , nu ?

 8. Citat memorabil din Marcel Ciolacu, după ce a urmărit piesa: Cui i-e frica de Virginia Woolf”:” Nu mi-e frica de ei”, iar noi completam ” fiindcă port pampersi permanent, îmi tremura vocea când vorbesc despre ei și nu doresc sa pierd statutul de revolutionar dăruit cu dragoste de cei care au sapat serios la intinarea idealurilor noastre” Sincer nu nu dorim ca distinsul revolutionar sa fie jucat la pacanele,ca să fie pierdut și apoi printr-o inginerie financiara sa-i fie rătăcită urma prin insulele Baleare. Noi îl dorim calare pe măgarul lui Sancio luptandu-se, alături de Qihote, cu morile de tocat nervii cetățenilor, zi de zi, ca să le scoată și pe acestea în afara legii. Pana atunci rămâne cum s-a stabilit. Sălile de noroc care au buletin de oraș nu pot fi mutate în sate depopulate. Ar însemna o nou deportare, asemănătoare cu cea in Baragan a mii și mii de banateni. Doamne ferește o sa ne condamne ONU și Bideu și IWE și firește Băsescu cu Ihoanescu și cu Madam Ursulescu urma de cotor de varza dezvelita cu blenoragie cronica.

 9. Gamblingul este cea mai greu de tratat dependenta dintre toate, zice un psihiatru specializat in domeniu.

 10. Biata Firea, se simte fericita, scapa temporar, don Nistorescu l-a luat pe Ciolacul la vinturat, da cu el de pamant din toate pozitiile. O servi la ceva acest procedeu??

 11. Un bun prim ministru si lider de partid,care a pus bazele unei conduceri colective PSD+PNL pe ani buni,a aruncat in derizoriu „transeele partinice”, care deranjeaza fratia parazitilor si profitorilor societatii si care a aruncat la ghena politica latraii legionaro-suveranisti si useristi,cu oase tot
  PS spune-mi cine te critica,ca sa-ti spun cine esti

 12. Dragă Domnule dragă! Să te ferească Bunul Dumnezeu de răutatea omului sărac, ajuns Moșier! Dacă ați „ști” cu adevărat cine este supt pielea, cartilagiile , umorile, d-nei Pandele Firea Gabriela, ați face 8 AVC-uri și 24 de Ictere Mecanice! Mai bine nu știți! Sau știți??? Herăstrăul e tortul meu( dosar deschis la DNA), va pune Dracu’ dacă vă atingeți de El! D-le Justinianus, de ce iubește așa mult Herăstrăul doamna Firea? Aveți o minimă explicație? Că are suta de Milioane de Euro știe tot poporul…

 13. În Baia Mare în plin centru bulevard Decebal geam mare negru și scris mare elegant cu alb “Monte Carlo Sală de jocuri” și alături mai mic tot alb pe negru “Joacă responsabil interzis sub 8 ani”.!!! Deci pentru jocuri ești responsabil cu mult înainte a primi buletin. Probabil este și zona “Nu te supăra frate” cu șampanie de fructe pentru copii, țigarete din aluat sfărâmicios cu fineti și crupiere bunicuțe.

 14. Dkmnule dragă Tică, mimetismul dumitale atavic, este cunoscut pe Planeta Nistorescu , un onanist pulitic care nu o mai miroase pe Firea, nu îi plac femeile, nu are sămânță de bărbat, dovadă irelevanta pentru un misogin care își laudă sjngur editorialele infecte, pe teme primite prin telepatie de la entitati pentru care banii de campanie nu se termină niciodată.

 15. Nu stiu cum va fi calificat , pina la urma , mandatul de PM al lui CIOLACU ! Dar este surprinzator ca un PM al PSD , PARTID DE O TOXICITATE MORTALA , vorbeste despre pen. sp., cumul de salarii de lux si pens. sp. , cumul de functii multiple , despre incompetenta unor demnitari , despre criminalele jocuri de noroc, elimina ministrii pe criterii de moralitate ( vezi firea ), despre acte normative date cu dedicatie , despre blocarea financiara a tarii , despre veniturile halucinante ale magistratilor , si atitea altele ! Niciun PM al psd , nu a spus ca aceste lucruri , sunt nocive , ilegale , si trebuie eliminate ! Pt. ca ele sunt mita electorala prin care PSD are un avans de cca. 2 mil . de voturi la orice fel de alegeri ! Fata de celelalte partide . Iata ca Ciolacu o face , se atinge de lucruri tabu . Poate ca ceva mare , o instanta suprema , o entitate , i-a spus ca daca aceste nenorociri nu vor fi extirpate , Romania ” se va bloca ” cum a declarat chiar el . Iar blocajul asta poate insemna multe lucruri , si grave . Este de semnalat aceasta abordare . ps- Ciudat este ca PM CIuca , nici nu pomenea despre asa ceva , parca nici nu existau . Ce om de treaba !

 16. Vinovati iresponsabili sunt jucatorii de pacanele, care-ajung pe strazi pierzand case si bani, vinovate sunt familiile cu nivel de educatie precar si lipsite de bun-simt elementar care-si lasa odraslele sa joace la pacanele – dar sa nu munceasca sau sa invete. Lasati-i pe romanii „zmecheri” sa se distreze cu pacanelele, pana ajung oameni ai strazii…

 17. Pai cum sa nu păcane când omul e gol pe dinăuntru? De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. Cei care suferă, însă, sunt cetățenii României. Oare cat le mai trebuie sa se trezeasca?

 18. Dl analist politic Cornel Nistorescu este cu pacanelele, excelentul ziarist Bogdan Chireac este pentru decimarea Hamas din Gaza! În timpul acesta irakienii puși „propetari” peste Mintia de vânzătorul de țară Virgil Popescu, taie Mintia în liniște și consens, feareee vechi cuumparrrr! Irakian inginer de Energetica? A făcut Politehnica în Deșertul Iudeii? În Africa suptsahariana? Cât a luat ” mălai” irakian dl Virgil Popescu ministru al Energiei? 10, 20 de Milioane de Euro? DNA doarme, SRI doarme, SIE e în moarte clinică! Distrugerea Economiei Naționale este ceva de importanță strategică? Se taie Mintia la fer vechi de către irakieni, e genocid, e genocid Economic? Și covrigarul analfabet din Buzău cu carte de muncă la 38 de ani, mi-a triplat taxele de 3 ori? Să nu emigrezi, să nu scuipi în urmă cu sete??? Irakienii distrug România, Mintia, dl Ciolacu se joacă cu Economia României ca porcul cu bostanul! Nici măcar nu mai râd!

 19. Ce bine-i „ca” să pupi puala popii Rareș Bogdan. Pavel Popescu așa a făcut! Studii de bază liceul, acum este șef la ANCOM( ce o fi aia?) cu 9000 de Euro net lunar timp de 9 ani! Dl Pavel Popescu s-a curățat de jeg, sărăcie, șomaj! Trai ca în sânul lui Adam timp de 9 ani ow banii Bugetului, bașca mașină și șofer personal! Bașca hoteluri, delegații în Dubai, Viena, Paris, Londra! Dl Pavel Popescu nu mai cumpăra murături din piața Chirigiu, murături ieftine și bune! Mănâncă la Marriot cu ștabii! Bravo lui! În România numai idioții și tractoarele muncesc!

 20. „Biata Firea” e, probabil, fericita ca face parte din echipa castigatoare a PSD-ului ea, Ciolacuacumeudecid, stanecu, tudosie si cine o mai fi pentru care trage tare si prietena de nadejde, una Dana Buduleanu sau cam asa, de-i ataca pe toti si pe toate pe care-i considera PSD oponenti, nu de idei sau principii pe care oricum nu le mai are, ci de voturi. Deci Dana Buduleanu ataca, ataca, ataca dupa cum e comanda, via Firea, a partidului cu cel mai mare farseor in frunte dar care, tocmai d-aia, vrea la prezidentiale desi n-are sa se gandeasca. Deci de urmarit noua echipa castigatoare!

 21. Ciolacu vrea, dar nu stie, nu poate, ministri sunt incompetenti, media e jegoasa…. Masurile cu care a venit Ciolacu sunt bune….dar greu de aplicat. Democratia nu inseamna sa ii asculti pe toti, fiindca majoritatea oracaie si cotcodaceste.

 22. Mda.. bişniţarul de Buzău prieten la cataramă cu puşcăriaşul Omar Hayssam ne va salva de crima organizată, pentru că el nu este corupt ca toţi cei din jurul său… o şuşanea tare caraghioasă din filmul „Mircea, fă-te că lucrezi!”. După bâlciul ăsta ieftin oare ce urmează? „Predoiu de la Buzău faţă cu traficul de droguri?” sau „Despescu tot de la Buzău faţă cu traficul de persoane”?

 23. Mintia! Alt parandarat? Serghei Mizil citire! Sute de milioane, Miliarde de Euro în Inox, Oțeluri Speciale, toate iau calea Vapoarelor! Ce rămâne după Mintia? Deșert Nuclear, hoție, vânzare de țară! Alt parandarat vorba d-lui Serghei Mizil! Suferința unui popor timp de 43 de ani în buzunarele d-lui Virgil Popescu, Serviciilor, Davosului, Clubului de la Roma, Președinție, păduchii din presă… Alt parandarat! Câte mai urmează sau au mai fost?

 24. Forțele jihadiste și represive din Ministerul (Anti)Educației Roman nu vor sa mai mărească salariile dascălilor! Plata nu se mai face cash: sa vina soția, cățelul, usturoiul ca sa iei un produs peste 1000 de RON! In schimb stau și taie frunze prin diverse birouri din ministere și fac legi pe “genunche”! Revoltele contra neonazibolsevicilor din Ministerele Educației și Sănătății vor începe! Tot felul de restricții la cumpărarea de produse din prima educațională, magazine agreate de liderii puterii! Scoli și spitale prăbușite unde infernul e la el acasă! Instituții unde măririle de salarii/posturile se fac cu aducerea de “curci” (dolari, carne, curcani pentru casele@masinile șpăgii politrucilor)! Spitalele groazei unde pacienții se trezesc cu boli și mai multe (sau, mai rău, ca sa citam un clasic), nu întineriti și fără boli! Liberalii plus social-democratii, plus USR: Mafia ante@post 89: Ciumatii Emanați!

 25. Nea Cornel nu a fost niciodata „analist politic” si nu doar pentru ca nu are vana si cunostintele solide geopolitice necesare, bazandu-se pe PROFI…In primul rand si-a autoimpus sa nu se aventureze pana nu SOSESTE MOMENTUL… Pana nu se da semnalul…
  Semnalul ofensivei terestre pentru ca aerian fiind, in incapacitate logistica, datorita predilectiei recente pentru de MIG-uri,
  in detrimentul F-35, ofensiva ar esua, precum Romania si vin alegerile…Alegerile de anul viitor impun mai mult ca oricand o pozitionare a FRONTURILOR!!! Oricum, viitorul nu poate fi decat de Aur, punte peste iepoca de aur…

 26. BRAVO.PE-SE-DIS-TULE.AIA,MUHAIELE TRADATOARE DE ROMANIA,AU SPAGUIT MUL
  T.ASA,FRAIER,CUM TE LAUDA ALTII,AI FACUT,FACI, SI VEI FACE..TOTUL NUMAI PEN
  TRU RUMANII TAI. CRITICII TAI,SUNT TOT AIA,CARE IL CRITICAU PE REGELE TARA
  N CALFA DE CIZMAR.ADICA,HOTII SI CRIMINALII DE TALANISTI SI LIBERTINI-au omorat 11000 tarani si 4 000mde cheferisti=DE CE.CEREAU SI EI,PA-MANT SI SA-LA-RII MAI MARI.HAI CIOLACULE,HAI PE-SE-DE .LA JILAVA CU PE-NE-LE SI U-SE-R.

 27. Sclavetii CEAUSISTI SOVIETIZATI intre timp au fost pacaliti, ca la pacanele, in 1991 de Ilici GENOCID care dupa ce-i mangaiase blajin pe scafarlii cu SLOGANUL „scrobirii idealurilor GENOCIDARE ale COMUNISMULUI”, i-a fortzat printr-o noua MINERIADA, a 3-a,
  sa voteze in necunostinta de Cauza TOT o „republica”, dar UNA CAPITALISTA si DEMOCRATICA!!! In texte duplicitare care sa permita INCALCAREA „legala”…Sclavetii ceausisti ramasi ANTICAPITALISTI pana azi au luat-o in bot in 1991, cu toate ca Ceausescu ii asigurase solemn ca „o sa fie capitalism in Romania cand o face PLOPUL PERE si rachita micsunele”…Ilici GENOCID si PACANELELE!
  ASASINUL din Decembrie 1989 a cules pere paduretze pentru gurile natafletze ale sclavetilor…Acum sclavetii ceausisti vor din nou „democratie socialista” si un TATUC…Un Rasputin sau si mai bine un Tzi Ohm Phing…

 28. La avertizarea domnului prim ministru Colacu, statul român a luat act de o posibilă încălcare a legii şi după ce a cerşit o şpăguţă mai mare, s-a pus din poziţia de capră în poziţia în genunchi. Potenţii patroni de săli de păcănele au finalizat satisfăcuţi o nouă zi de superprofituri dintr-o afacere superlegală, unde chiar nu se spală bani proveniţi din trafic de droguri sau trafic de persoane. Este doar o simplă coincidenţă că România este singurul stat eşuat bananier din Europa cu cei mai mulţi securişti speciali şi cele mai multe păcănele pe cap de locuitor.

  Chiar nu înţeleg de ce nu ne vor ăştia în Schengen!

  PARIAŢI RESPONSABIL!

 29. Imi vine în minte „Lupta cu inerția” numele unui volum de versuri postum de Nicolae Labiș. Programul de țară a premierului Marcel Ciolacu ar putea fi numit „Lupta cu păcănelele”, fiindcă nu-l duce mintea la mai mult. Asa crede premierul că va scoate România din deficitul bugetar excesiv fără să facă nimic pentru reducerea cheltuielilor de funcţionare a statului, prin reforme structurale profunde precum:
  -Reducerea numărului de ministere la 15-16, la fel cum este in Franţa şi Germania;
  -Desfiinţarea agenţiilor şi instituţiilor care nu sunt neapărat necesare, atribuţiile lor putând fi preluate de alte instituţii, simultan cu o descentralizare reală;
  -În administraţia locală, păstrarea acelor primării care servesc peste 8.000 de cetăţeni, şi comasarea celorlalte;
  -Reducerea numărului de judeţe la 16, într-o primă etapă, apoi la 8, echivalente cu regiunile de dezvoltare;
  – Înlocuirea instituţiilor care servesc acum cetăţenii prin numerosi funcţionari, cu aplicaţii informatice care funcţionează nonstop, online.
  Au existat mai multe initiative privind reorganizarea administrativ-teritorială a României, prin comasarea satelor și reducerea numărului de județe, care ar trebui luate in dezbatere si promovate de parlament cel putin acum când a ajuns cutitul la os din cauza crizelor suprapuse.
  Vezi: https://r3media.ro/aur-propune-reorganizarea-administrativ-teritoriala-a-romaniei-sa-avem-intre-12-15-judete/

 30. organizatia Editat nato a detonat conducte de energie a Europei, zise Nordstream2 si Nordstream1, sub pretext de „exercitii” si „antrenement”. Romaniea e membra cu support verificabil a unei organizatii terroriste naziste

  BALTOPS22 (aka Baltic Operation 2022)
  These countries will exercise a myriad of capabilities, demonstrating the inherent flexibility of maritime forces. Exercise scenarios include amphibious, gunnery, anti-submarine, air defense, and mine clearance operations, as well as explosive ordnance disposal, unmanned underwater and surface vehicle exercises, and medical responses.
  https://www.navalnews.com/naval-news/2023/06/baltops-2023-exercise-kicks-off-in-the-baltic-sea/

 31. Ciolacu imi aduca aminte de activistii de partid sau secretarii cu propaganda comunisti…o nulitate, in esenta un prăpădit…fiecare popor isi are conducatorii pe care ii merita…

 32. Ciolacu este ca un balon (editat) ce plutește deasupra țării orbecăind după problemele microscopice ale poporului vicios, omițând totuși ciclonul general ce amenință fiscalitatea și capacitatea de plată ale României, degradate pe piețele externe de capital. Poate vulcanii noroioși de la Buzău să-l mai reîmprospăteze gazos, ca să nu se prăbușească precum dirijabilele germane.

 33. „Nicio companie, dacă nu are sediul social în România, nu va mai putea avea această activitate pe teritoriul României”.

  „Oare de ce?”

  Simplu duomnu’ analist: ca tot profitul sa fie impozitat aici, ca orice proces sa se desfasoare in RO, ca evazionistii sa fie bagati la puscarie in RO. Bolojan sau Simion nu s-au gandit la asta. Iar ai ales gresit. Cineva va plateste reclama anti AUR, hahaha, banul in cont conteaza !

 34. AUR MINTE DIN NOU.· Sponsored

  Ador reclama aceasta PLATITA !

 35. Lucian Burdujan, victima jocurilor de noroc. Fostul fotbalist a pierdut milioane de euro
  „Viciul lui a fost reprezentat de jocurile de noroc! E o boală. A pierdut sute de mii, milioane de euro, câștigate ca fotbalist. Gândul lui era să recupereze din banii pierduți. N-am avut cu cine să discut. Mi-am refăcut viața, iar el nu s-a mai interesat de copii. Fotbalul era viața lui. Nu accepta ajutorul nimănui”, a declarat aceasta pentru gsp.ro.

  Ciolacu isi fidelizeaza clientii platitori la buget. Bani fara dobanzi, FNI si complicatii. De ce s-ar apuca guvernul sa inchida pacanelele, clientii platesc cu orice pret.

 36. Pentru un om inteligent ar fi de ajuns numai ca la acest nivel înalt de prim ministru să se aducă în discuție asemenea probleme delicate precum cele ridicate de Ciolacu cum ar fi și asta cu păcănelele, dar ar trebui prin acțiuni cplective , să ieșim cu milioanele în stradă și să-i susținem inițiativa, făcându-i astfel mai ușoară rezolvarea problemei, sau dacă a fost ipocrit, sau fraier de a deschis cutia Pandorei să-l obligăm s-o ducă la bun sfârșit, chiar împotriva voinței lui, sau a opoziției celorlați !
  Și Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă, sau în cap , aș spune eu.
  Așa că nu vă mai lamentați atâta că nu mai avem nici bani, dar nici timp, pentru a ne salva !
  Ori credeți că ne va salva și pe noi Bibi, sau după caz, Hamas ?! 😉

 37. Analistul politic Bogdan Chireac este foarte fericit. Ciucă Nicolae general cu 4 stele, asistentul academicianului Alexandru Graur cel cu DEX-ul, vorbitor perfect de lb română, candidează la președinția României! Dl Ciolacu candidează și el. Analistul politic Bogdan Chireac crede că ambii doi sunt buni ca președinți! A intervievat-o și pe doamna Gabriela Pandele Vranceanu Firea, care vrea și ea la primăria generală a capitalei! Analistul politic crede că ambii trei candidați au șanse reale! Analistul politic Bogdan Chireac a întrebat-o pe dna Firea ce pile a avut de o susține PSD în alegeri! Dansa a zis senin cu buze umede, Pila Moldoveneasca! Ce pilă moldoveneasca? a replicat analistul politic! Pi la spate a zis dna Firea udă de fericire! Analistul politic Bogdan Chireac a înghițit în sec! Ultima pilă a avut-o acum 35 de ani! Grăsimea în exces nu dă pile des! A dat-o pe Hamas și pe Gaza!

 38. Sper ca Ciolacu sa rezolve aceasta mizerie a pacanelelor pt. care dl. Nistorescu iata, ar vrea „sa puna o vorba buna”. Ar trebui sa existe NUMAI CAZINOURI si acestea doar in zone turistice cum ar fi Litoralul, Valea Prahovei, Poiana Brasov, Stana de Vale etc. Doar Cazinouri in zone turistice. ATAT !

 39. Cei trei albi cancerigeni? Zaharul, sarea, făina albă! Cei trei muschetari rumâni care vrea papă dulce la Cotroceni? Ciucă, Ciolacu, Michaela Dragostea mea! Unu’ cu 3 ani iepuri de câmp Sibiu, 3 ani culcat-sculat, butoaie cu brânză pt doctorat,
  leneș de leneș! Altu’ cu liceul până la 33 de ani, carte de muncă la 38 de ani, incapabil până și de o inecuație de gradul întâi! X+1>1 , cat poate fi X? Covigarul Analfabet nu știe d’astea! Michaela Dragostea Mea, băiat de general de securitate, cu zero ani pe cartea de muncă în Industrie, Uzină, pe Șantiere! Un întreținut, un parazit! Omu’ care nu știe nimic, da’ le știe pe toate din gură! Domnuu analist politic Cornel Nistorescu, nouă ni se umple cura de pelin, de scârbă, de silă! Ce facem? Emigram în masă, bem în masă???

 40. D-le Tica ești de premiul 1 la ras. Felicitări. Pila moldoveneasca e tare

 41. & Pe Digi Sport au o fotografie cu academicianul și guvernatorul Isărescu, într-o ședință alături de Ciolacu și Ciucă, ”se joacă” cu un ceas cu butoane probabil, de la mână, ?

 42. @ Pila Moldovenilor — hahaha , foarte buna metafora . as putea zice chiar tare ! – ultima pila a avut-o acum 35 de ani -?

 43. Se fac pacaneli ilegale in tot felul de vile, in IL pentru saracani, la Snagov pentru bogatani, e drogangeala mare si o gramada de bani lichizi la joaca, care merg intr-un singur sens, neimpozitabil. Cine sa pazeasca asta, politistii au jucatorii lor, procurorii la fel, judecatorii si ei.

 44. Cititorii îmi dau mesaje tăioase, precum sula în coastele d-lui Iliescu Ionel pusă de dl Mazăre Viorel despre care analistul politic Bogdan Chireac zicea că este un „băiat de ispravă” și DNA este ceea ce nu trebuie României. Mesajele cititorilor? Mintia se distruge pe ” tacute”, noaptea ca hoții! Irakienii taie noaptea la inox, taie ca în brânză! E o coincidență că Mintia e tăiată la fier vechi și în Hungary la 20 km de granița cu România se face o Termocentrala idem Mintia? Cumva dl Virgil Popescu trebuie ” urgent” judecat de Tribunalul Militar București pentru subminarea Economiei Naționale? Următoarele 30 de Editoriale vor fi despre ” vânzătorii de țară”, despre Mintia, despre vânzătorul de Neam și de Țară Virgil Popescu! Cei 11 000 de români morți la Oarba de Mureș, nespovediti, neimpartasiti morți fără lumânare, nu îmi dau pace! Mâine e Sâmbăta Morților! Vecinică lor pomenire! Virgil Popescu, nici în gaura de șarpe nu scapi! Alooo DNA, Alooo DNA…

 45. @ Nistorescu scrie articole colorate despre jocuri, după cel cu Tolontan , ?

 46. Kkrlie a ajuns sa-i fure identitatea lui sefu’la Cotidianu’. Acum, nu stiu cine a luat-o pe superior de regiune.

 47. România se dizolvă încet și „sigur” în propria-i prostie, incompetența, hoție, nepotism, vânzare de țară! Dacă dl Mitică Buzatu’ e pe drojdie, el pocnește din falanga și apare unu’ din spuma mării cu 12 miliarde cinci sute de milioane de lei vechi, transfer portbagaj în 3 minute? Nici Bill Gates nu face 250 000 de Euro în cinci minute, Bill Gates cel mai bogat om al planetei Terra! Și cu toate astea psd are 31% intenție de vot? Deci! Omu’ prost, tot prost! Iobagu’ rumân, iobag de 1 500 de ani, nu e iobag și acum? Dle Nistorescu Cornel, la dracu cu proștii cu 3 clase care votează „invariabil” cancerul generalizat PSD-PNL! Țară total eșuată! Proștii României este pe „drojdie”, nu baronii PSD-PNL! ȚARĂ de tip Ev Mediu! Baroni, iobagi, restul…

 48. Vine Toamna, îți moare puțin câte puțin sufletul! Mă duceam în anii trecuți în Buftea! Manele, miros de mici, râsete, veselie! Acum? Gaza, Hamas! Binomul cancerigen PSD-PNL a „intors” România în anii 80′, ani fără speranță, fără zâmbet, fără viitor, fără flori în glastra! Numai peștele de sticlă pus pe mileul de pe televizor cu 2 ore program zilnic! Am sufletul pustiu, mohorât! La televizor? Veceuri de oameni, lingăi, analfabeți, slugarnici! Pt un miez de pâine ar omorî! Veceuri de caractere! Revoluția din 89? Restaurația Neosecuritatii! Patraulea, Trandafire, Gogule! De voi nu scăpăm nici morți! Țară moartă, țară fără viitor! Legea junglei, scapă cine poate din Cancerul generalizat PSD-PNL!

 49. E frumos și creștinește să ne gândim măcar noi la morți. Cu pioșenie , recunoștință și veșnică pomenire !
  Nu cum se gândesc unii chiar în aceste sfinte zile, la un număr cât mai mare a lor, dacă nu a tuturor !
  Dumnezeu să-I ierte pe toți !
  Că unii cred că știu ce fac, dar nu știu ce-i așteaptă !
  P.S. Despre morți, numai de bine !
  Despre asasini și criminali ?!

 50. Foarte tare ce spune @C. Nistorescu ! Da Doamne ! Sa vedem….a zis orbul .

 51. Vin analfabeții de analfabeti cu ” blat” la Profesorul Voiculescu, fac zdrențe cortexul naivilor avizi de Antena3 CNN, câștigă alegerile! Next step? Publicitate la A3-CNN de 45 de milioane de Euro, covrigarul analfabet din Buzău 100 de milioane de Euro, bani in Elveția, vile în Dubai, Londra, Paris, copii aranjați pe viață! Și covrigarul analfabet din Buzău mi-a triplat impozitul pe cifra de Afaceri? Profesorul Voiculescu cu 45 000 000 mai bogat anual, bani publici? Un ciclu al corupției la proporții Nemaivăzute în Istorie! Simbioza gazdă-parazit merge ceas elvețian în România? România? Cea mai putredă, cea mai coruptă țară din Europa! Legea junglei, scapă cine poate! Trăiască cancerul generalizat PSD-PNL! În afara lui ești mort economic, ești pielea pul’….

 52. Reteta de privatizari standard din anii 90, 2000 pretenii si tovaraSii Ciolacilor alde Haissam investitori strategici primesc aproape gratis fabrici intregi pe devalizeaza de utilaje, tot ce pot tai inox, platina, argint si alte materialr pretioase. La marginile oralor troneaza impozante ruinele parasite ale industriei „fiare vechi”. La 30 si de ani reteta inca functioneaza ca unsa cu alti FSNisti, regrupati in PSDNL.

 53. Ciolacul asta nu a livrat nimic din programul de guvernare personal „reforme si dreptate sociala” ca de cel oficial a uitat coalitia stabilitatii . Saracu’ e deja epuizat si nici nu stie . Probabil il suprasolicita amanta inepuizabila desi o are la a treia mana . E greu pentru noi ceilalti.
  #ciucalaul.presedinte

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.