Ciolacu se bate cu pumnul în piept la Internaționala Socialistă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că Partidul Social Democrat a câştigat detaşat alegerile locale şi europarlamentare în România, iar campania electorală a fost despre nivel de trai şi despre economie.

„PSD a câştigat alegerile detaşat în România, atât cele europarlamentare şi, pentru prima oară, şi în urbanul mare avem peste 50% dintre toate localităţile. Campania electorală, să fim sinceri, a fost despre nivel de trai şi despre economie. De fapt esenţa în acest an, mai ales după războiul din Ucraina, total incorect, este despre nivelul de trai şi despre solidaritatea noastră faţă de Ucraina şi, nu în ultimul rând, faţă de Republica Moldova”, a spus Ciolacu, la reuniunea Internaţionalei Socialiste – secţiunea Europa, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, în prezenţa preşedintelui Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, preşedintele IS.

Ciolacu a adăugat că în Republica Moldova urmează să fie alegeri în luna octombrie şi chiar dacă în această ţară „nu este un război armat”, aici „este un război hibrid”.

„Sperăm să câştigăm şi în Franţa, aşa cum spunea secretara generală, dar cel mai important este ca împreună să găsim soluţii reale şi complete la provocările actuale în faţa unor mişcări populiste şi extremiste care de fapt vor puterea cu orice preţ şi vor în continuare să propage o ură şi o dezbinare”, a afirmat premierul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

22 de Comentarii

 1. Ciolacu până când câștigă căci alegătorii nu vor cspitazism sălbatic
  Chestiile astea care se petrec în jurul României nu au nimic cu câștigul lui.. Dacă va ținea nările mereu în vânt și nu va pierde coordinatele de unde vine putoarea, care amenință Țara,oamenii vor mai vota cu el..

 2. Cum este dl.Ciolacu sa fii în Internațională Socialista și aici cu distrugatorii României PNL Ciuca, pe care ii ajuți sa nu dispară?

 3. Ciolacu socialist? Să nu uităm, marile privatizări le-a făcut partidul spoit c-ar fi socialist: FSN/PSD/PSDR. Iar asta nu e întîmplător. Este vorba de zăpăcirea oamenilor. E și batjocură.

 4. ‘ Lauda de sine …’, cu un discurs de tip iohannist (‘slava Ucraina’, ‘să dăm R.Moldova’) PSD va pierde alegerile parlamentare pentru că ‘uită’ de românii pentru a mulțumi ‘Înaltele Porți’.

 5. Îmi aduce aminte de o tanti dd pe vremea când belemeaua spărgea geamuri, dădea foc la case și mașini și jefuiaagazine prin Murika cea așa zis democrată, o tanti care se voia la vârf, era lăudată de hohotila Harris și nea bideu și care spunea despre sine, arborând o morgă severă,”I am a trained marxist” adică un soi de școlărită în marxisme, deci avea rezervat tronulBLM și cotizațiile pe mână.Când s-au văzut cu sacii-n căruță, escroaca s-a marxit de tot-și-a tras vila de 60 de bulioane, a-mpărțit la gorobeții ei ceva scuturătură și s-a pus la trai bun.Fox că ăilalți marxiști, vezi Feseneala.Bani buni, chivernisiți dinsocialul negrilor de rând, care n-au de o cocaină pă ei și se mulțumesc cu fentanyl.Ca „negrii”de p’acilea, bani de-o păcănea, că ruleta-i scumpă.

 6. Pai, buzoianul v-a batut cu ceasul de la gasa Sinaia (pe vremuri) si va mai trage inca alte 3 batute la fundul gol. USR si AUR sunt eternii opozanti, ca degetele mari de la maini. Fiecare se joaca la scara lui !

 7. Urmează Internationala Pensionarilor pe 1 Septembrie 2024 ! Hai la Munca cea Mare ! Decizie cu Decizie sa ne Unim !

 8. Pana si englezii, disperati, au votat cu Laburistii, 4xx la 1xx in Parlamet, „i-au umilit” pe conservatorii impotenti si mincinosi. Ati auzit ce-a declarat noul premier: „trebuie sa ne aplecam asupra nevoilor electoratului” ! Voi asteptati asta de la niste incompetenti, un brunet mincinos, o balena isterica si o cititoare de prompter. Poate gasiti si o „cititoare” de contoare, ca acelea se pozeaza, mai nou, decat.

 9. Din păcate psd-ul nu are nici o legatură cu social-democrația. Ei nu sunt decat o adunătură de oportuniști puși pe căpătuială. Niște multimilionari care tot plang de mila săracilor.

 10. Domnul meu Presedinte Ciolacu, un barbat si un Presedinte adevarat bai fatalailor care nu sunteti influienseri ca mine.
  Am fost antiglobalista destul, acum am reevaluat situatia si sunt globalista 100% si va sparg pe toti fatalaii suveranisti si alte prostii care o deranjeaza pe Doamna Mea tutelara, Ursula von der Leyen.
  Ia galagia bai fatalailor.

 11. Tovarăși , această INTERNAȚIONALĂ e Internațională nu Ioropiană -cum greșit zice știristul deoarece la ea participă muncitoru Ciolac cu ”scoala profesională de ”gogoșerie la bază . (gogoși , minciunele , covrigi în coadă ) care reprezință ca orce Bercea Mondial toți maistorii forjori și turnători de la Băneasa .

 12. …principalul punct marcat: marșul curcubeilor;a nu se uita că,în urmă cu ceva ani,România nici măcar nu a fost primită la acest înalt conclav socialist,ba chiar nuș’ce tante portugheză(dar socialistă înverșunată,cum au învățat-o clasicii marxism-leninismului) cerea chiar excluderea României din UE din acest motiv: uitase de „diverși”și erau tare oropsiți,sărmanii

 13. Ha, ha! Dac’ n-aț’ tăiat macaronu’ lu’ magraonu’ acuș o-nceput a-i crește! Mai aveț’ timp…

 14. In Prezent Romania este Condusa de Internationala Capitalista in Toate Domeniilor de Activitate Tzara Noastră Aur Poarta iar Noi Cershim Pensii din Poarta ‘ n Poarta !

 15. Neo-marxistii au pierdut in principalele tari europene: UK, Franta, Germania, Austria si Ungaria. „Trebuie sa ne aplecam asupra cerintelor electoratului” este noua deviza ! La noi, partidele „Dumbravei Minunate”, Lizuca (USR) si Patrocle (AUR) sunt pe topogan, orice ar face, intra la apa.

 16. Observ că multe comentarii au început de ceva timp să ajungă la spam sau în alte părți, in niciun caz aici pe blog, e vorba de comentarii critice care adică aminte de comportamentul politicienilor fata de cetățeni, spre amintire. De ce? Deranjează adevărul?

 17. De Internationala Capitalista am trecut pe Windows 11 si Functioneaza Bine ! Am mai bagat si unele Programe de la Windows 7 , ca sa functioneze Bine un Antivirus ! Dar am mai multe Antivirusuri pe Windows 11 !

 18. Ciolacu a adus si sirul de covrigi la aceasta adunare ?!!! Care socialisti, aia care la noi sunt baroni locali !!

 19. DE CATVA TIMP ACEST ALESAL S.R.I. = CIOLACU CONTINUA SA INDRUGE NUMAI PRPSTII SPECIFICE ! ACEST IDIOT CARE A PRIMIT UN BAC LA 38 ANI A FOST ALES NUMAI PRIN TELEFON LA SEFIA P.S.D. ! VA FI POTOLIT DE CELE CATVA VOTURI CARE LE IA CU AVUTORUL PROPRIETARILOR DE TABLETE LA ALEERILE CARE VIN ! ACEST CTETIN VA CONSTATA CA PSD PENTRU CELE FACUTE CU TOTALA INCONSTIENTA VA LUA CATEVA PROCENTE ! P.S.D ESTE ANTINATIONAL CU TOATA GASCA SI VA LUA CEEA CE MERITA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.