Ciolacu și Ciucă se-nțeleg din priviri

Premierul Marcel Ciolacu admite că frizerul nu avea nicio legătură cu domeniul jocurilor de noroc, dar se apără spunând că nu a știut.

”Nu are profilul”, a spus joi Ciolacu.

Cu sau fără profil, premierul i-a luat seama însă numai după reacția presei față de această numire, la două zile de la acceptarea lui în funcție.

Și care să fie profilul viitorului șef de la ONJN?

Un om care a avut treabă cu acest domeniu, a răspuns Ciolacu înainte de ședința de guvern.

Un care nu are treabă cu acest acest domeniu, a spus, la rândul său Nicolae Ciucă, în urmă cu două zile, arătând că este benefic faptul că Pascu nu are legătură cu domeniul jocurilor de noroc

Premierul explică motivul pentru care l-a revocat pe Cristi Pascu.

„Hairstylistul vedetelor” a stat două zile în funcția de vicepreședinte al Oficiului pentru Jocurile de Noroc și se dezice arătând spre Finanțe.

„Nu avea profil pentru acel post”.

Ciolacu a mai  spus că propunerea a venit de la ministrul Finanțelor și a fost verificată de SGG.

„Când vine la mine (propunerea – n.r.) nu stau să verific CV-ul. M-am uitat pe CV …”, s-a apărat Ciolacu.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Secretariatul guvernului este subordonat lui Ciolacu . Dă-l afara pe Neacșu , sa vad daca ai sange in instalație! Neacșu este taticul lor, marele combinator, mai repede pleaca Ciolacu din post! Neacsu îi mai trage un șut in fund lui Marcel sa stie cine-i șeful! . Atentie la „omul” din umbra lui Neacșu!

  2. Ciolacu si Ciuca se inteleg din priviri,au aceiasi cravata,merg unul linga altul tantos,cu capul sus si cu figuri de pramatii cu costume confectionate in croitoriile SRI&granguri % banditi extrem de periculosi, care apar la televizor cu roiul de slugi infecte dupa ei. In particular Ciolacu nu „este un nmernic” ci un criminal AL ACESTEI NATII.Sa ma explic:a declarat ca „banii sunt la mine”,dar ce face el cu banii romanilor? Pai face de toate inclusiv genocid.Ma refer la legea pennsiilor.Dle Nistorescu,din cauza acestor criminali,ca sunt mai multi,noi romanii ocupam locul 1 cu mare diferenta la unele fapte contra umanitatii petrecute pe aceasta planeta:dezastrul demografic,condamnarea la moarte a peste 2 milioane de romani ca rezultat a aplicarii legii pensiilor,distrugerea economica a Romaniei,si altele la fel de grave.Eu cred ca „nemernic”e mingîiere pe frunte.Adica îl mingîiati pe frunte si îi spuneti:ba ciolacule,da nemernic mai esti ma! Si tu,si aia pentru care lucrez! Observati ca ceva nu corespunde realitatii?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.