Ciolacu vede meciul Naţionalei „pe viu”

Premierul Marcel Ciolacu va efectua luni o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, cu această ocazie, Ciolacu va fi prezent, de la ora 16,00, pe Allianz Arena din Munchen, la meciul România – Ucraina din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Conform programului, ulterior, va lua parte la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituţională româno-bavareză.

La eveniment participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale şi media, şeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, reprezentanţi ai cultelor, personalităţi bavareze marcante implicate în relaţia bilaterală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Te-ai dus drace să fi sigur că România nu le creează probleme Ucrainei. CE RUSINE covrigarule, ar trebui să te scoată românii cu picioare în dos din clădirea Guvernului.

  2. În pastele mamii lui, ursarul a terminat treabă în țară și se relaxează nesimțitul de lux. O tara condusă prin ordonanțe, nu e decât tara dictatorială!

  3. Mi s-a defectat Lan de la Calculator ! Am sa încerc sa Restaurez System si sa trec Calculatorul pe Wi-fi !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.