Ciolacu zice că nu a cerut nimic de la UDMR. Negocierea e în fișa postului!

Premierul Marcel Ciolacu spune că discuțiile cu UDMR legate de pachetului fiscal țin de fișa postului și că nu au nicio legătură cu susținerea din parlament. Premierul  le explică actul normativ pe care urmează să își angajeze răspunderea Guvernului.

Întrebat dacă a obținut susținerea UDMR și a minorităților după discuții, Ciolacu spune: „Eu n-am fost la UDMR ca să cer o susținere. Eu nu am fost la minorități ca să cer o susținere. În fișa mea, a postului de prim-ministru, este să merg la Parlament și să stau de vorbă cu liderii politici și cu colegii mei parlamentari, și să le explic legea de asumare. Este în fișa mea, asta trebuie să fac”, a susținut Ciolacu.

„Nu am fost acolo să mă duc ca domnul Kelemen Hunor să îmi promită ceva. Dacă decizia dânșilor este să semneze o moțiune, va exista o moțiune. Dacă este să nu semneze o moțiune, nu va exista o moțiune, va fi o dezbatere”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă a avut vreo reacție din partea UDMR, premierul a răspuns: „Nu am avut. Cu siguranță, sper să mă fi ridicat la nivelul așteptărilor mei din UDMR și să le fi răspuns punctual la întrebările puse”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Nu, nu este vorba de ‘asomare’, ups, a spus ‘asumare’, este vorba despre ‘angajarea răspunderii’.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.