Cioloș, căutat la bani: „Colecționar de rente și pensii speciale”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl critică în termeni duri pe liderul USR, Dacian Cioloș, despre care spune că este un colecționar de rente și pensii speciale. Ciolacu îl numește ipocrit pe adversarul politic și îi solicită să renunțe la „privilegiile plătite din bugetul UE”.

Marcel Ciolacu a postat mesajul pe Facebook.

Dacian Cioloș A.K.A. colecționar de rente și pensii speciale!
PSD a înghețat toate salariile demnitarilor și toate pensiile speciale! Tot noi am desființat pensiile speciale ale parlamentarilor, pentru că USR – deși a stat un an de guvernare – a uitat tot ce a promis!
Cu toate acestea, este un domn de la USR care, între două avioane de Bruxelles, ne dă lecții pe Facebook de morală și etică politică.
1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule!
2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Și mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneți liniștite: o dublă pensie specială pe viață de MII de EURO ca europarlamentar și fost comisar!
În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule!
Tu când renunți la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică și din banii României, adică și din banii românilor?! Ipocritule!
Dacian, cățărarea pe cadavre, pe minciună și pe mizerie umană nu înseamnă că ești un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca și guvernul pe care l-ai condus!, a scris Ciolacu.
Cioloș i-a răspuns lui Ciolacu spunând că are toată energia necesară să facă totul pentru ca PSD să dispară din viitorul modern al țării.
Dragă Marcele, cum se face că tu poți să-mi numeri mie salariile, dar noi nu putem să știm câți bani ați furat din România?
Pentru cei care nu știți contextul discuției, pentru că îmi imaginez că nimeni, niciodată, nu are vreun motiv serios să intre pe pagină la Marcel Ciolacu, trebuie să vă spun că a ieșit din vizuină, supărat foc pentru că i-am spus că fură curent cu numirea fratelui lui Stănescu – mecanizator agricol – la Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie. Într-un text de înaltă ținută, cum numai pesediștii care își iau bacalaureatul după ce ajung deputați știu să producă, domnul Ciolacu se apucă să-mi numere banii și pensia.
Dragă Marcele, am o veste proastă pentru tine. Până apuc eu pensia, am toată energia necesară să fac totul ca acest vis urât care se numește PSD, împreună cu impostorii lui, să dispară din viitorul modern al țării.
P.S. Interesul PSD pentru pensii speciale este admirabil. De asta poate se apleacă mai repede și asupra subiectului pensiilor speciale ale primarilor, pe care PSD le-a adoptat, și le abrogă mâine. Și fără să mai pună biruri pe cei care muncesc, a replicat Dacian Cioloș pe pagina de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

13 Comentarii

 1. Ciolacu nu e ala cu certificatul de revolutionar si beneficiar a avantajelor ce decurg de aici (pamant gratuit si renta de cateva mii de lei lunar) ?

 2. CIOLACU.,?Ciupitu portar,paznic a lu .,DOAMNA CORNEA,Nu E cu OLECȚIONAR,de pensii speciale și alte giumbușlucuri.Ciupifu Cioloș împreună cu ,,GAȘCA USERISTĂ,,Este colecționar de,,,o spirală,S au de m ai multe ,unde se adună și în hăndrălaie pune de o tăvăleală gen ,,PARLAMENT CU DROGAȚII,ANGI ȘERBAN ȘI PLEAVA.AI SPUS TOT ÎN TRUN CUVÂNT.CIOLOȘ,SZAILĂR,NĂSUI,CLOCOTILD,FRYȚ,MUCUȘOR,BORNOU ȘI LISTA POATE CONTINUA CU TOATĂ GAȘCA .AȘA CĂ CIORDITORULE CIUPIT CIOLOȘ.,CIOCU MIC.NOI TE ĂTIM.POPORUL.ADICĂ NE CIORDEȘTI BANII CĂ TOT NU FACI NIMIC,DE CÂT GARGARĂ.

 3. Scarbavnicul asta de securist e juma de buletin, da isi da aere de gaoz

 4. Nu este nimic de mirare. Au fost oameni ai securitatii care i-au dat in primire si pe parinti pentru bani nemunciti.

 5. poolitik de tipul circ: hai sa aratam cu degetul UNUL LA ALTUL, IN TIMP CE FURAM IMPREUNA SI MANARIM BUGETUL TOT IMPREUNA, pentru poolimea cu ochii la media vanduta si tradatoare! TOTI SUNTETI ACEEASI MIZERIE TALHARA SI CRIMINALA IMPOTRIVA NATIEI ROMANE SI A ROMANIEI!

 6. @nedumerire :ca veni vorba :”Președintele PSD deține împreună cu familia sa o casă în municipiul Buzău. Suprafața utilă este de 281 mp, iar imobilul a apărut prin construcție în 2005. Comparativ cu președinții celorlalte partide parlamentare este cea mai mare casă.”(Europa Libera Romania)

 7. Nepotu’vulpii e tare starnit
  Cand Vulpea la scos din mocirla
  Credea ca deacum’ are traiul tihnit
  Credea ca nimeni nu i va da peste sfarla

  Credea ca va face ce i trece prin cap
  Iar ideile sale nebune ,tampite
  Vor fi aplicate iar unchiul sangeap
  Sfori multe va trage spre ale lui reusite

  Iar unchiul a tras sforarii cu duiumul
  S-ajunga bubosul paracios la Bruxel
  Sa minta sa ‘njure spiralatul ,nebunul
  Vrand ca toata tara sa gandeasca ca el

  Tara nu are in ea doar,, elite” ca tine
  Nu are in ea doar nebuni la spirale
  In tara mai sunt si oameni de bine
  Nu doar vanatori de bani de parale

  Ai vrea ca cei multi sa munceasca ca boii
  Iar cei dezaxati cum esti tu cu ai tai
  Sa le faceti viata cum vreti voi vulpoii
  Sa si bea toti urina fiindca asa vreti voi

  Ai vrea sa dispara anumite partide
  Social democrate,care tin cu poporul
  Sa va impuneti voi pe coclauri fetide
  Aparand ,,elitele”nicidecum muncitorul

  Dar asta nu nu se va intampla niciodata
  Sa fim condusi de scursuri cu venin
  Sa hotarasca o lichea posedata
  Cum sa traim ,cum sa fim,cum gandim

 8. Este exact adevarul adevarat Aceasta creatura paraciosa ,aduce imense deservicii tarii

 9. Varsta de pensionare a unui europarlamentar : 63 de ani (ca sa vezi,nu 40,45,50 de ani,precum altii);eurodeputatul va beneficia de o pensie calculată la nivelul a 3,5% din salariul primit în fiecare an de mandat, însă nu mai mai mult de 70% din totalul respectivelor salarii.

 10. „Sute de foști senatori și deputați primesc pensii speciale cuprinse între 2.000 și 12.000 de lei pe lună / După 35 de ani de muncă, un român ia jumătate din cât primește un fost parlamentar pentru 4 ani de mandat”(G4Media)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.