Circulă pe net: Cioloș face partide cum face Borcea copii

Demisia lui Dacian Cioloș din USR și anunțul său legat de formarea unui nou partid a dat drumul  reacțiilor pe net. Oameni simpli sau politicieni au luat în derândere decizia sa și s-au întrecut în glume și miștouri. Iată câteva dintre acestea, plus unele afirmații în același ton făcute de politicieni.

ULTIMA ORĂ. Dacian Cioloș anunță că demisionează din REPER: E nevoie de un nou partid“, „Ciolos se pregătește pentru a guverna în 2024. Dinamo se pregătea pentru Liga Campionilor și a ajuns în liga secundă“, „Face Dacian Cioloș partide cum face Borcea copii“ sunt doar câteva dintre postări.

Nici numele noului partid nu a scăpat. La întrebarea „Cum ziceați că se numește noul partid al lui Cioloș?“, răspunsurile au venit în avalanșă: REBEL, REPET, DISPER, RAPEL, RASPĂR, REGRET, RIP (er), REPAIR și chiar USR pe roz.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

13 Comentarii

  1. Julian este copilul securitatii. Nu el face partide neavand minte pentru asa ceva ci mama Securitatea in face mereu partide.

  2. Am vazut pe aici un nume perfect pentru partid: Uniunea Salvati USR !!! Doar Csalas poate salva USR-ul.

  3. O construcție politică cu androizi nu poate fi viabilă. Pentru că sunt programabili și deocamdată softurile nu sunt suficient de dezvoltate pentru a fi autonomi. Programatorii acestor partide gen USR sau REPER au o dilemă, dacă le implementează un soft bazat pe IA riscă să piardă controlul.

  4. Da, domn’ judecător, onoarea mea, săru’ mâna, nereperată, cum remâne? Las’ că ţi-o REPER-ează domn’ Mitică.

  5. „Cioloș face partide cum face Borcea copii” Pai daca i se permite acestui tradator al Romaniei, acestui fiu si nepot de securist, acestui imbecil in slujba Frantei,,,,,,

  6. Dupa cum observati numele ales pentru viitoarea facatura … pardon, partid, este un palindrom : REPER. Citit de la stinga la dreapta dă acelasi lucru ca si citit de la dreapta la stinga … cu alte cuvinte, daca azi poate sa fie „socialist” sau chiar de extrema stinga, peste 24 de ore poate foarte bine sa fie clar conservator sau de extrema dreapta … he he ! cum era vorba aia : „Nu e girueta cea care se invirte, e vintul cel care ii schimba directia” …

  7. Shoshoaka,partid de primarie :))) ,Viorica, partid microscopic,Dragnea, partid microscopic,acum si Ciolos partid,inseamna ca e o afacere,primesc niste bani,va rog sa fiti expliciti

  8. „partidul spionilor” infiltrati in Romania, in toate intitutiile statului, inclusiv la guwerner…??

  9. Cioloș face partide cum face Borcea copii. Diferenta este ca odraslele lui Borcea cresc, iar facatura lui Ciolos e din start un avorton.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.