Circ politic: „Și-a pus chiloții peste pantaloni și a început să zboare”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a reacționat la declarațiile făcute de Rareș Bogdan, în contextul controverselor din Coaliție pe marginea legii pensiilor.

„Noi am fost cei care am mărit pensiile 14% și apoi încă de două ori și am ajuns la 40%. Partidul Național Liberal nu acceptă nici un fel de prosteală cu vreo creștere de impozite și taxe în coaliție, Eu vreau să cred că și Marcel Ciolacu, și ceilalți din PSD, se vor dovedi responsabili și termină această campanie populistă în care îi consideră pe pensionari masă de manevră. Dacă sunt bani, mărim pensiile. Nu poate să facă Ciolacu ce vrea el, că țara asta nu-i a lui Ciolacu. Dacă vor să continuăm guvernarea, ne respectă. Dacă nu vor să continuăm guvernarea, pleacă de la guvernare şi rămânem noi. Am mai văzut viteji în PSD care au dat cu nasul în țărână”, declara Rareș Bogdan.

Replica lui Mihai Tudose a fost una dură.

„Sunt consternat că nu știu pe ce fond au fost făcute. Adică, cam care era starea lui de agregare. Poate dimineață s-a trezit și sub impulsul unui film, sau a unei benzi de desene animate, și-a pus chiloții peste pantaloni, pelerina și a început să zboare printre blocuri, a spus Mihai Rudose într-o intervenție televizată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

19 Comentarii

 1. Nu pleacă PeNaLii de la guWernare ? Eeeeh ? măRog…😂

 2. Sa înceapă circul! Mai are Johannis un an de domnie și vrea liniște! Rarutu va fi aruncat peste bord! Câinii latră, ursul trece! Florin Câțu președinte! Nicu Ciuca președinte! Legătura de pătrunjel președinte! Huuo jefuitorilor!

 3. Va rugam sa specificați ca distinșii chiloti erau roz și ca fuseseră furati de la Pantera Roz cu pampersi cu tot.
  PS. Totuși sâ nu uitam ca declarația a fost făcută după ce i-a pus domnului general Maciuca pătrunjelul sub nas, ca să i se zăresc ceasul cu cuc și pupăză de la mana dreapta de liberal autentic.
  PS. Am înțeles ca are ceas de 200 de mii de euro, dar gurile rele afirma ca ceasul sta rău de tot cu Cucul. Oare numai ceasul al 12-lea.

 4. „BREAKING Asasinii lui Adrian Kreiner au fost prinși!
  13 noiembrie 2023, 21:42 B C
  L-au legat, l-au bătut și i-au pus perna pe față. Au furat apoi ceasuri în valoare de 200 de mii de euro. […]”
  S-ar putea să le fi dat un pont la alții…. Care s-ar putea să nu fie prinși așa de rapid, cât de rapid a făcut ăsta averea . 😎

 5. Nu se exista Batman cu chelie!!…Batman poate fi ciung, schiop, chior, dar cu chelie in nici un caz.

 6. yayes are imaginatie bogata. Gyvernele liberale au matiy in 3021 in plina pandemie in ianuarie cu 10 la suta si in deptembrie cu inca 10%. La xare imprumuturi inutile a facut PML in perioada pandemiei si la cat au crescut preturile la energie este un fleac, iar in ianuaroe 2o21 nu s0a facut nici o marire. Cresterea preturilor in sectorul energiei si o inflatie de 8,2% pe hartie a dus la inghitirea cresterilor facute la punctul de pensie. De unde a scos Rares Bogdan cresterea de 40% numai el stie. Un demagog mai ceva ca si Caravencu. Un caraghios…demagog si de un nationalism de prost gust. El inca e de manuta cu Iohanis….su dai si lupta neicusorule…

 7. Din Craiova pan’la IASI, se resimte Lipsa SARII, pen’ca MultiPreaMulti OCNASI au fugit DIN OCANA dreeeept in Fruntea Tarii !

 8. OCNA … 🙂
  Il simtii pe AXONuu’ prin Jur si ma „INERVAI”, da’ RAU!

 9. MOTTO :
  Din Craiova pan’la IASI, SE resimte Lipsa SARII, pen’ca MultPreaMulti OCNASI au ajuns in Fruntea TARII !

 10. Rolex Rareș și pesedistul de Klaus au dat afara usr că sa fure 100 de milid de euro cu Anghel Saligny și alte multe

 11. Pentru cei care au copilarit inainte de lovilutie si eram mici, ni se cumpara un set de carti cu “păcălici” mai tineti minte? Ia uitati-va voi bine, cu cine seamana “pacaliciul” ala din setul de carti? Pacat ca actualul personaj nu are suvita aia in forma de carlig cum avea pacaliciul ala?!?

 12. PeNeLe a fost pus de stapanul lor Z sa se iubeasca cu PeeSeeDee si sa locuiasca in acelasi cotetz. In realitate leprele se scuipa, maraie unii la altii si se-njura. De la anul isi infig si coltii in turul pantalonilor.
  Pensiile au dat startul campaniei electorale de divort politic. Dulapului i se falfaie de la 10000m din zbor pe deasupra Africii si de pensii si de cearta din coalitiei din cotetul guwernamental.

 13. Bani nu sunt decat pentru pensiile speciale, pentru salariile de mii de euro din consiliile de administratie si VIP-uri, pentru masini de lux, secretare, amante, plimbari, etc. Restul? Dumnezeu cu mila! Astept cu nerabdare anul 2024 sa vedem cum isi vor imparti din nou functiile, locurile eligibile, cum se vor bate pentru bunastarea personala. Hotilor!

 14. Pâine și circ! Circ și pane ca sa astupe fisurile podului de la Brăila. Au construit și ei un pod în ultimii 34 de ani și care urmeaza sa se prăbușească. Dar nu-i nimic! Vom face altul pe rau în jos, altul mai trainic și mai frumos! Mai rarut că-i mai drăguț! Ce frumos miroase pătrunjelul și pufuleții( casul)!

 15. Ba,Tudose (editat)!cu lov mi+ai taiat pensia de am ajuns aurolac in 3 ani,din special!sa serveasca tara(editat),nu prostii!m8litarii stiu de ce!!!

 16. Până și escrocul de Muhamad Murah s-a înscris în AUR! Ce caută acest escroc in acest partid? Se observă că toți escrocii care nu mai au loc pe listele PSD din PNL MB erg la sigur cu AUR! HALAL NOU PARTID ÎNFIINȚAT! TOT DIN LEPRE, SCURSURI SI ESCROCI. Sa va ia naiba pe toți, toți puteți intra cu felicitări cu brio in cantitate de hoituri in categoria „NU VOTAȚI ASEMENEA PANARAME”.

 17. partidele astea bune sint cu din astia studiatzi la snspa…adica stefan gheorghiu de tip nou..
  deh, sa se cunoasca mai bine golanii intre ei…
  SNSPA…este cea mai mare golanie securistica romaneasca postdecembrista
  auzi…doctrate in aarare natzionala…astea sint de fapt doctorate de hotzii
  totzi absolventzii de snspa sint securisti…oamenifara dumnezeu…doar slujesc puterea pentru bani…
  adevaratzii jecmanitori ai romaniei…ABSOLVENTZII DE SNSPA

 18. doar un neam prost si o batistuta rujata mincinoasa de inghata apa si in iulie

 19. Circ marca pnl cu bolos și Rareș Rolex in frunte , au votat legea pensiilor la ordin deși nu este indicata sursa de finanțare

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.