Circulaţia autovehiculelor mai mari de 7,5 de tone, interzisă în Ungaria, până la 4 noiembrie

Circulaţia autovehiculelor cu o masă maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă în Ungaria începând de miercuri seară, ora 23.00, şi până în 4 noiembrie la aceeaşi oră, cu excepţia transporturilor umanitare, de mărfuri perisabile sau animale vii, informează Centrul Infotrafic din IGPR.

Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să îşi programeze traseul astfel încât să respecte restricţiile de circulaţie dispuse pe teritoriul Ungariei.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să identifice din timp locul în care urmează să parcheze autovehiculul, să efectueze perioada de odihnă, să respecte indicaţiilor poliţiştilor rutieri şi să se deplaseze în zonele de parcare amenajate special, pentru evitarea blocării traficului rutier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.