Cîrstoiu. „Lăsaţi-ne să facem o surpriză”

Candidatul anunţat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, sâmbătă, că programul electoral pregătit alături de ceilalţi reprezentanţi ai alianţei care vor candida la Bucureşti este unul „serios” care vizează, între altele, „10 domenii prioritare”, fiecăruia fiindu-i alocate câte „10 măsuri imediate” de soluţionare a problemelor identificate.

Acesta a fost prezent, alături de liberalul George Tuţă şi echipa PSD-PNL de la Sectorul 1, în parcul Bazilescu pentru a discuta cu bucureştenii.

Întrebat de presă despre faptul că nu este bine cotat de casele de pariuri în lupta pentru Primăria Capitalei, Cîrstoiu a afirmat că are „cotă la cetăţeni”.

„Aoleu, nu am cotă la pariuri, dar am cotă la cetăţeni, asta e important pentru mine. Vom veni cu un program serios şi o să vedeţi ce reprezentăm noi, cine suntem, soluţia pentru Bucureşti. Am identificat 10 domenii prioritare şi la fiecare din cele 10 domenii prioritare sunt 10 măsuri imediate. Lăsaţi-ne să facem o surpriză cu aceste măsuri. Sunt nişte măsuri de atât mult bun simţ care rezolvă imediat nişte probleme, pe care, din păcate, Nicuşor Dan nu le-a gândit”, a declarat Cîrstoiu.

În acelaşi context, Cătălin Cîrstoiu, a spus că-şi doreşte stabilitate la Sectorul 1 al Bucureştiului, deziderat care poate fi asigurat prin alegerea ca primar a candidatului alianţei, liberalul George Tuţă, şi a unei majorităţi PSD-PNL.

„Prima prioritate pentru Sectorul 1 este să asigurăm stabilitatea şi împreună cu George Tuţă, noi vom face o echipă, o echipă puternică, o echipă hotărâtă. Suntem oameni tineri, care avem altă concepţie, iar noi asta vrem să oferim cetăţenilor Sectorului 1, un Consiliu Local stabil, cu un primar eficient, iar George este un exemplu tipic, domnul Tuţă este un exemplu tipic „, a declarat Cîrstoiu.

Acesta a transmis că prin venirea la Primăria Sectorului 1 a candidatului alianţei PSD-PNL se vor produce mai multe schimbări, dând exemplu parcurile, zone care fac parte din comunitate şi nu ar trebui să fie îngrădite.

„Noi avem un concept, parcul fără garduri. Ia uitaţi-vă acolo, aveţi gard, la intrarea în parc aveţi gard! Parcul face parte din oraş, parcul face parte din comunitate. Peste tot în lumea asta e o trecere frumoasă de la viaţa de zi cu zi la un parc”, a arătat Cîrstoiu.

El a criticat şi situaţia privind salubritatea, susţinând că Sectorul 1 este „sectorul gunoaielor, real”.

„Vorbim de gunoaie, Sectorul 1 e sectorul gunoaielor, real. E real, este sectorul în care apar şobolani”, a spus Cîrstoiu.

El a subliniat că nu este de tolerat o astfel de situaţie în condiţiile în care Sectorul 1 are cel mai mare buget alocat, dintre Sectoarele Capitalei.

” Nu se poate aşa ceva. E Sectorul cu cel mai mare buget din Capitală, cu excedent necheltuit. Lenea înveleşte gunoiul. Asta e deviza USR în Sectorul 1, lenea”, a declarat Cîrstoiu.

Totodată, el a lansat o serie de acuze la adresa preşedintelui USR, Cătălin Drulă.

„Am văzut un domn care este pe nişte afişe prin Bucureşti, cred că Drulă îl cheamă. Mă minunez şi eu, cred că nu-l ştie nimeni pe acest domn, dar emite nişte lucruri şi nişte opinii foarte incorecte şi neadevărate. Ăsta e stilul USR, al grupurilor de interese legate de primăriile de sector şi de Primăria Capitalei”, a declarat Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

29 de Comentarii

 1. Deja s-a ‘pierdut’ca si candidat,e un neica-nimeni,un oarecare

 2. Mai fraților nu mai scăpăm de doctori!…cred că nici la wc-uri nu scăpăm de ei…

 3. Mai era țapul cu contractul de 200 de zile acum 28 de ani . Acum veni asta cu 10×10 = 100 , să ne ia fața . Dar nu.găsi 11 teme cu 7-8 rezolvări
  . Simetrie , cifre rotunde … o kk nărie !

 4. Toti sunt niste pramatii securiste,studiile care le da tupeu de smecheri fiind studiile la cacademia de informatii Mihai Viteazul.Acolo exigenta fiind 0 (zero) toti imbecilii au cale libera.Ca atare majoritatea din parlament,guvern,aministratii locale,etc,au „la baza” cacademia de „i-auzi ce-am auzit”.Inaripatul cu studii „la baza” dar fara vechime in munca a grait:banii sunt la mine.Era vorba de banii rominilor/Romaniei.Calaul romanilor s-a lansat in alegeri cu recalcularea pensiilor,o practica criminala care se cheama „lovitura de osînda”.Cel putin 2 (doua) milioane de batrini vor fi ucisi din 2024 (dupa ce vor fi votat),pina in 2025.Ucisi cu metode securiste invatate la cacademia Mihai Viteazul:minciuni si diversiuni.

 5. Buey, da’ ce seamănă cu Petrov !
  Votați Partidul Comasat Român, măR🤮g

 6. Nici nu au auzit bine bucurestenii de el ( au auzit in schimb useristii care scriu de pe tarlaua cu ceapa) si iata ca doctorul a demarat in forta. Are cuvintele potrivite la el facand astfel dovada ca este si un politician inascut pe langa un competent manager. I-a alungat Ciolacu in PE pe cei care i se parea ca vor sa-i ia locul si a ales un anonim supus, dar n-ar fi de mirare ca intr-un an, doi sa-l vedem pe doctor mare capetenie la PSD.

 7. CF Cârstoiu, este „Geniul Carpatin” al medicinei românești”,Făt-Frumos al ortopediei naționale și mondiale”,un produs mirabolant al învățământului medical românesc „de cumetrie”,chiar și figura sa e îndradevăr mult mai șarmantă, tipică pentru” il capo dei tuti capi”,un posibil laureat al premiului Nobel :
  – la 7 ani de la terminarea facultății și la 6 ani de la intrarea în rezidențiat devine la 32 de ani medic primar „cu dispensă” (normal min 10 ani de la inceperea rezidențiatului) și doctor în medicină cu o teză mai probabil plagiată?;
  – după 4 ani de rezidențiat intră în învățământul medical mai probabil prin post cu dedicație, (“concurs” fără contracantidat);
  – după 9 ani în specialitate devine șef de secție( fals „concurs” )
  – după 13 ani în specialitae devine mare profesor, la 39 de ani, conferențiar a fost doar 2 ani;
  – la 6 ani era director e medical, la 9 ani manager( 35 de ani),o premiera!
  In calitate de șef de catedră și decan ar fi interesant de controlat câte posturi pe învățământ a scos la concurs,posturi cu dedicație ,de principiu pe pile grele și șpagă.
  Nu-l crede nimeni că nu a luat șpagă de la pacienți (se poate verifica), de la examene, comisii de doctorat, posturi în învățământ, chiar muncind de i-au sărit capacele de le WC în intervalul 5,30 -23.00, un unicat.

 8. Pute de la distanta a corupt de o lacomie rara. Este imposibil sa indeplineasca corect atatea functii simultan si sa mai si conduca afacerile personale cu care paraziteaza spitalui universitar de stat sau facultatea de medicina. Este o simpla problema de aritmetica, in 24 de ore nu are timp sa, manance sa se katche, sa faca sex, sa se spele, sa se transporte pe la diversele locatii unde pretinde ca munceste, sa se documenteze, sa consulte bolnavi, sa opereze, sa predea studentilor de la universitate, sa faca pe managerul de spital etc.etc. Si bomboana de pe coliva, sa mai faca si politica. Nici baronul Munchausen nu a mintit cu atata nerusinare.

 9. Un sarlatan! Sfideaza legile naturii, la cat de multe functii si joburi are 24 de ore sunt prea putine. Mai si mananca de cateva ori pe zi, mai merge si la WC, mai si doarme, mai pierde timpul si cu transportul, plus ca este manager de spital, director de spital, profesor, om de afaceri dubioase intre spitalul pe care il conduce si firmele lui private, da consultatii medicale, opereaza pacienti, preda la facultate, isi pregateste cursurile si se informeaza profesional, face politica si apare si in reclame de propaganda electorala sau emisiuni televizate. Toate astea iau foarte mult timp. Minte cand pretinde ca le face pe toate. Cu siguranta ca multele sale functii si joburi la stat ii folosesc doar pentru a incasa bani nemunciti. Poate ca mai lucreaza cate ceva ca medic sau profesor si la afecerile lui private, dar pentru restul sigur nu are timp pentru ca nu are cum. Baronul Mulhausen era mic copil in materie de minciuni comparativ cu doctorul Cirstoiu.

 10. Acest domn nu are nicio treaba cu politica. L-au scos din joben, asteptandu-se sa fie votat de gusteri.

 11. Magraonul asta ka kkhazar nu se lasa shi el, sperand ca la odrasla khazara securista Sorin Oprescu, o sa dea shi el lovitura la mamaligarii noshtrii, shi poolimea lor il va alege. Mai lipseshte confratele lor, tov.Ponta, pui de Dac, sa vina cu el de mana la circa de votare, ka ka ei nu e nimeni. Banere ca la Oprescu sa impanzeasca Bucureshtiul, pentru cel mai iubit primar, cred ca nu vor fi, ca ei zic ca nu mai sunt bani, cu toate ca imprumuturile curg garla, pentru de toate, inclusiv la furtishagurile lor a acestui grup infranctzional. De ce atata schimbare=rotira cadrelor, cand un Primar de Bucureshti nu are el timp toata viatza sa rezolve problemele urbei. Cred ca disperarea shi incrancenarea individului are legatura cu alegerea Preshedintelui, care sa fie tot de al lor, ca sa mai faca shi el rost de alte helea, un Nobeli, o tinicheana, sau cine shtie, mai are timp dupa sa ajunga motzul la rahatul nostru, care pute re este mai rau ca la Colonii, dar stat parale bune numai pentru unii. Tov.Pata/WC, cel cu ingurgitatul mult a zis direct ca alogenii ashtia s-au pishat pe mamaligi. Hai baietzii…, hai ca-i bine, shi la vara cald. Tot pe loc pe loc pe loc, pana ne vine mintea la loc…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Fara pedeapsa cu moarte, lege ilicitului,etc., neamul Alles!Bulla, va lucra de zor aici, in loc sa pazeasca moshia lui Rothschild, pe post de Colon ishti. Incalzirea se va face la cazan ca la tov.Ceashka, mascota chibutzului PCR.

 12. Poza nu arata decât un cinic, în răufăcător, un infractor care vrea sa se răzbune în orice clipa! In poza, exista doar: lipsa de respect, dezumanizare totala, tupeu incredibil, șantajist plus toate calitățile unui infractor veritabil de neclintit. E doar interpretarea verbalizată în scris pentru o poza pusa la acest articol!

 13. Acest Carstoiu vorbeste dupa cum i se dicteaza. Habar nu are ce este sa conduci un oras. In spatele lui sunt interese de partid si ale zecilor de afaceristi alungati de ND. Parcurile trebuie sa aibe garduri altfel ajung gropi de gunoi si de delicventa. Asta nu merge in parcuri sta doar la curtea mare din vila lui.

 14. oare vteun party politic va putea organiza niste superconcerte gratuite aducind superformatii ale anilor 80 de exemplu air supply,richi e povery,boney m,sandra,santana,alan parsons project,neil diamond,muzica yodler,country in voncerte de cite 3ore ale fiecarei firmatii?nu se gasesc 500000dolari in bucurestiul asta?
  firea a reusit sa aduca in superconcert pe rod stewart,ce concert…
  decit sa dati bani dwgeaba pe galeti,faina,etc mai bine niste muzica buna,uitam de nebunia lumii.

 15. Sectorul 1 este sectorul gunoaielor si sobolanilor. Desi este cel mai bogat sector din Bucuresti.

 16. Comparându-vă cu domnul Arafat, fondatorul SMURD, este evident că ați muncit pentru a vă construi afacerile, a achiziționa apartamentele și mașinile, deci atât dumneavoastră cât și soția dumneavoastră ați depus efort. Vă rog să înțelegeți că aveți limitări fizice care nu vă permit să atingeți performanțe remarcabile, așa cum chiar dumneavoastră ați menționat!

  Dacă presupunând că veți câștiga alegerile și deveniți primar, ceva neprevăzut vi se întâmplă, conștiința mea va avea de suferit. Nu mi-aș putea ierta ulterior faptul că aș fi putut preveni acestea, dar am stat deoparte și nu am tăcut.

 17. corecție: si am tăcut.
  Deja conversația cu dvs. nu merge deloc bine.

 18. Oprescu ,,doi”este de fapt reprezentantul burgheziei roși (gunoiele care sau îmbogățit numai în funcții la stat) și aceptat și de mafia gălbejiților din PNL tip lingăul RoleX. Trezițivă domnilor din capitală si nu acceptați un parvent tip OPRESCU !

 19. Dupa Oprescu-pui vopsit, urmeaza Carstoiu-pui vopsit.
  Catalin Carstoiu nu prea este nici ortoped, si asta va spun din interiorul sistemului medical. Cu teoria e mai simplu, cu practica e mai greu, cu actul chirurgical.
  In sine, nu se poate ca intr.un sistem medical dintr.o tara europeana sa existe asemenea nereguli, asemenea abuzuri, si asemenea falsuri. Va dati seama ca toata lumea din sistemul medical stie cine este familia Carstoiu, si mai grav este ca toate ex de intrare in UMF (Catalin Cartsoiu conduce examenul), de medic specialist, de medic primar pentru ortopedie/ginecologie sunt conduse de aceasta familie, si toate promovarile din UMF sunt apobate de Catalin Carstoiu. Lucrurile sunt extrem extrem de grave, iar acesti 2 impostori tin prelegeri tuturot colegilor la examene despre importanta dosarelor depuse, fara pic de nerusinare.

 20. doctoratele din romanica sint VAX … hirtie de sters la CUR (folosita…in coplesitoarea majoritate)
  nici unul nu a publicat in vreo Revista Stiitnifca, gen Nature, sint ani de cercetare, publicatii internationale recunoscute, validari de catre alte somnitati internationale in domeniu…
  niste insalilari e hirtie fara valoare stiintifica recunoscuta international de comunitatea stiintifica…
  impostura…ca vine cu bonus la salariu…si produce chiori cu glaucom in tzara orbilor..
  da…multe ifose…foarte multe ifose…si pirtzuri

 21. Carstoiule, fa-ne o surpriza: spanzura-te singur in piata!

 22. Carstoiule, ia lasa tu gargara PSDisto-PNLista, suntem satui!
  Iti recomand sa scoti de la naftalina maretele Programe de guvernare din campaniile anterioare ale celor 2 partide PSD si PNL: TOATE pline de promisiuni marete din care NU au FACUT nimic!
  De 35 de ani asta fac: fura si ne mint in fata!
  Sictir!!!

 23. Sa luam de la Basescu un o port unist care ca sa-si urce sacii in caruta s-a facut neam cu Basescu si apoi cand vremurile s-au schimbat a schimbat foaia ca sa arate ca nu-i de al lui Basescu. Dupa castigarea alegerilor ce recupereaza Videanu si Basescu din Bucuresti? Pana si atitudinea e de la Basescu, chiar nu mai scapa Romania de toate „valorile” formate de Basescu? Este mai rau decat pirul, nu ma pricep daca s-a inventat vreun ierbicid, dar sa speram ca intr-o zi tara va scapa de aceasta cumplita imburuienare a tarii.

 24. Surpriza sa fie : dara … nu gen basescu ori oprescu , dixit !!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Ba proștilor de-l votarăți pe Johannis, îl votați și pasta, ca-i omu dreakului din deal

 26. A venit si vremea sa separam graul de neghina. Stiti proverbul, cine se aseamana se aduna. Cîrstoiu este finul lui lui Basescu si fiul celui mai puternic securist din Arges pe timpul lui Ceausescu, ajuns pe cai mari in politica dupa lovitura de stat ca prefect de Arges. Normal ca tatal securist si-a impins beizadeaua in pozitii cat mai inalte cu ajutorul prietenului Basescu.
  Amanunte interesante gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=EIuPQrFJTBk

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.