Cîrstoiu regretă că nu l-a ascultat pe Băsescu

Candidatul PSD – PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat, vineri, că expunerea publică i-a făcut „mult rău” în viaţa personală, menţionând că regretă că nu l-a ascultat pe fostul preşedinte Traian Băsescu atunci când l-a sfătuit să nu se înscrie în această cursă electorală.

„Traian Băsescu mi-a spus atunci, ca şi tata, că atât timp cât eşti medic mai mult oamenii îţi apreciază eforturile, apreciază ceea ce faci, oamenii, în general, vin să spună un păs şi rolul tău este să-i ajuţi într-un fel sau altul, dacă vei intra în povestea asta politică o să vezi că vei deveni peste noapte aproape cel mai urât dintre pământeni”, a spus Cîrstoiu, la conferinţa de presă organizată în faţa Spitalului Universitar de Urgenţă, întrebat dacă avea dreptate Traian Băsescu atunci când l-a sfătuit să nu candideze la Primăria Capitalei.

Întrebat dacă îi pare rău că nu l-a ascultat, Cătălin Cîrstoiu a răspuns: „Cinstit, da”.

El a susţinut că expunerea publică i-a făcut rău în viaţa personală.

„Eu cred că expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, pentru că nu mi se pare normal ca la şcoală, la grădiniţă copilul să fie fotografiat, să existe maşini inscripţionate de presă pe stradă. Nu am de gând să fac absolut niciun demers. (…) Nu e normal în viaţa copilului meu să existe o astfel de ingerinţă. În ceea ce priveşte copilul meu, m-am considerat efectiv hărţuit şi ăsta e un lucru inadmisibil”, a explicat candidatul PSD – PNL.

Întrebat dacă, în aceste condiţii, ar mai dori să candideze, Cătălin Cîrstoiu a spus că este un om hotărât.

„Eu sunt un om hotărât, un om decis. Eu, când intru într-o operaţie, nu cunosc cuvântul abandon în faţa pacientului. Eu nu-mi permit să abandonez o operaţie că aşa vreau eu în momentul acesta. Din punctul meu de vedere, asta nu e o operaţie o candidatură la Primărie şi, din punctul meu de vedere, nu poţi să mergi mai departe dacă nu ai sprijinul politic necesar pentru aşa ceva. Eu, Cătălin Cîrstoiu, medic, nu aş putea să candidez la Primăria Capitalei, nu aş avea niciun succes”, a completat el.

Cîrstoiu a mai spus că premierul Marcel Ciolacu nu i-a cerut să se retragă.

„Păi, din ce am aflat eu public, probabil că va fi o discuţie luni în trei. E normal să avem o discuţie, indiferent de finalul acesteia, e firesc să avem o discuţie”, a subliniat medicul.

El a susţinut că va continua demersul „numai dacă e necesar, numai dacă are un sens, dacă are un sens administrativ, dacă are un sens politic”.

„Candidatura mea, mandatul meu a fost din prima zi, acum fix o lună de zile, în toate momentele pe masa coaliţiei. Am avut multe discuţii, niciodată nu m-am cramponat de poziţia aceasta, nu vreau pentru mine personal să fiu primar sau să fiu orice altceva, din punctul meu de vedere, bisturiul nu mi-l ia nimeni”, a subliniat Cătălin Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

14 Comentarii

 1. D’apoi tipul este bun. Gandeste repejor , ii merg neuronii ohohooo , este evident un om cult. Carstoiu are aplomb. Le-a facut fata sorosistilor presari pusi pe paradeala. Mai ales unu Andrei care parca era turbat. Turbat, turbat dar bine platit, mama lui… Carstoiu merita o sansa.

 2. Un impostor marca PSD!
  S-a facut inca o data de kko… stia Basescu ce stia cand i-a spus sa nu se expuna, sa vada lumea ce zace in el!

  Auziti la el cum s-a contrazis, vorbind si repetand ca o moara stricata aceleasi minciuni, cum a spus zi de zi la TV!
  „Din punctul meu de vedere nu poți să mergi mai departe dacă nu ai sprinul pentru așa ceva. Nu aș putea să candidez la PMB pentru că nu aș avea niciun succes. NU am avut nicio discuție nici cu Marcel Ciolacu nici cu domnul Nicolae Ciucă, azi. Probabil că vom avea o discuție luni, în trei, e normal să avem o discuție….”
  Peste cateva minute:
  „Nu am știința comunicării, chiar și AZI domnul Ciolacu îmi SPUNEA că are mai multă experiență politică, eu am mai multă experiență medicală. Ăsta sunt eu, cu bune și rele. mai mult de atât….”

 3. Transformarea PSD în USR toarce ca un motor in 4 timpi, d-ala Diesel cu compresie-Media, fara scânteie Otto. Nici nu se poate altfel când un partid pur stânga are rezervorul umplut cu ‘dreapta’ de aditivi gen Florin Roman de la Alba care vorba unui doctor. ‘cu stânga nici cruce nu-ţi faci’ (Telefonul fără fir – Jocul)

 4. Saracul! Daca el, cu 10 case, vile, masini, terenuri, isi plange de mila, ce pot sa spun despre amaratii care lucreaza pe salariul cinstit pe minim???

 5. Dar nici Piedone nu trebuie votat ci anchetat pentru abuzurile cu nepoții și ginerele și trimis din nou la Rahova și pentru mutația in Argeș și carnetul luat cu șpagă.

 6. Pe Carstoiu, propunerea de primar a scos la zi adevarata fata din lumea medicala, legile strambe si toata coruptia si mafia din sistemul medical. Nu cred ca primar sa devina mai cinstit.

 7. Un hot PSD imbracat in tricou PNL! Petrov îi știa hoțiile și de aia l-a sfătuit să stea deoparte că se află hoțiile lui Cirstoiu. Nu numai că și-a atras antipatia oamenilor dar a murdarit și pe medicii cinstinti. Sistemul sanitar e putred și ministrul se uită in alta parte. Facultățile de medicină sunt fabrici de diploe și îmbogățire a profesorilor și managerilor. Cine plătește? Fraierii care au nevoie de servicii medicale.

 8. Din ciclul „am fost un dobitoc”. Azi: Cătălin Cîrstoiu,fraierul mason si increzut, care a crezut ca fura si el ca primar,daca Sorin Oprescu-Hirsch a reusit si un analfabet ca ‘PIEDONE ‘a facut milioane
  Aviz medicilor: tineti-va de meseria banoasa ,alte posturi nu va mentin nivelul spagii

 9. Ciudata și suspecta asemănarea dintre candidatul ortoped și Băsescu, citat ca nas, dar asociat ca tata. Mai sa crezi ca e copilul lui, crescut din flori pe la alții. Priviti-i mișcările capului, corpului, gesturile, chelia și nasul în profil si juri ca îl vezi pe Petrov. Afinitate sau genetica? Oricum, la minciuni se pricep ambii ca nimeni alții, invaluind și brodand pentru prosti, argumente ridicole și scuze.
  Nimic de completat acum: o scarba fără margini pentru candidat și politica acestor partide, care au ajuns niște srl uri în agonie. Mai bine stau acasă și soarta sa decidă cât ne sfidează.

 10. Ce logo si-a ales ” Facem Bucurestiul bine” !!!!!Il faceti , cum l-au facut Crin Halaicu, Petrov ,Oprescu ,etc. In foi de vita . Da unde-l fierbeti ?Ca kakaia apa calda ….Interesele voastre mai presus de ale lacuitorilor urbei lui Bucur.La ultima vizita in ” capitala” m-am ingrozit. Cita mizerie.Dar smecherasi” care dupa ce au baut apa de Dambovita , girla….” Vai de bieti de el (bucurestean) sireacul/ Inapoi tot da ca racul”! Sa adunat in acea urbe tot ” soborul loazelor” . Care cica ne” conduc” .Toate scursurile oportuniste de prin tara si lume s-au adunat in Bucuresti ca lacustele.

 11. Parcă acest ciripit ” Facem Bucureștiul bine !” cu ceva ani în urmă l-am mai auzit de la un alt escroc : ”Facem Romțnia educată !”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.