Cititor Cotidianul: Cu Băluță, PSD ar fi câștigat Capitala, cu Firea…

Cititorul Cotidianul.ro care semnează Prostia ingroapa Romania comentând articolul Ciolacu: Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei:

Cu Baluta (Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 – nr.), PSD ar fi castigat Capitala, dar cu Firea castiga AUR!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

10 Comentarii

 1. Schimbați formatul ziarului online ,la forma anterioară ! Litrrele sînt prea mici ,este greu de citit ,obositor .Personal mă las păgubaș ,caut alte jurnale ,mai ușor de citit !

 2. Nu înțeleg de ce e atașat Ciolacul de cuplu mafiot Firea-Pandele! Cu ce îl are la mana? Cică se mai înființează încă un partid liberal. Aripa moderată! Daca Petrov a distrus PDL, Johannis a distrus PNL! Interesul poarta fesul!20 de ani degeaba!

 3. DA-L OPREȘTE CINEVA SĂ CANDIDEZE? DAR EXISTĂ O TEORIE====+LIMITA DE COMPETENȚĂ!

 4. Firea nu are sanse decat daca e plantata la finalul alegerilor ca primar. Baluta: N.14.01.1977(nascut in anul marelui cutremur), sanse reale de castig 100%, dar incepe sa fie haituit in ultimii 2 ani de mandat precum a fost ponta, punct ochit punct lovit scurt si des. A invatat din greu(unicul primar care a invatat real) si e profesionist. In 2024 e obligat sa faca pace cu propriul suflet, sa se comporte civilizat cu mult calm, in jur o sa fie zdruncin ingrozitor, cu invinuiri, jicniri si orice minciuni grave(posibil si ceva adevar in invinuiri dar nu cum se prezinta public ca fiind oribile)care ii aduc atingere cu urmari grave pe sanatate(sper sa nu se intample). Daca e calm si linistit, nu da importanta mizeriei aruncate spre el, va fi primar inca vreo 2-3 mandate daca ii permite legea, e un conducator fiarte bun. P.s. nu il cumosc, nu stiu cine este, nu stau si nu sunt din capitala, e analiza reala numerologic pe datele personale. Bun de votat pentru cei constienti la ceea ce vor si stiu ce inseamna viata.

 5. Corect era : „Cu mine,Băluță, PSD castiga Capitala,dar cu Firea castiga Nicusor Dan”
  Nu va faceti iluzii băluților…Nicusor e eminent

 6. Firea va ajunge primarita Bucurestiului, atunci cind va zbura porcul !Bucurestenii au vazut cam ce a facut inpertinenta asta atunci cind a fost primar general.

 7. Da, naiv, prost sau trădător, este cel care mai poate crede că Firea înca poate avea vreo șansă să căstige primaria Bucurestiului. Chiar si Ciufulitul aerian Nicușor, poate ieși in fața ei, caci totuși a încercat niste lucrări față de azilele din Voluntari si companiile zero ale lui Firea, care merge la pachet cu Pandele. PS: Atentie Ciolacu, să nu o iei în bot, si cu asta, pe lângă asumare !!!

 8. Atentie, amatorilor si promotorilor: domnul Baluta este doar o alta specie de hot, atat si nimic mai mult!

 9. Asta scrie din comuna erou Raghitele. Ce treaba au aia cu alegerile din Bucuresti? Sa-si vada de raghiteleanul lor.

 10. ce facea cu ea? Ce a facut madam pandele? Sau la vremuri noi, tot noi?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.