Cititorii Cotidianul.ro despre numărul de alegători

 

După apariția știrii  care preciza că sunt peste 18 milioane de votanți, câțiva dintre cititorii cotidianul.ro scriau:

1. Hai ca mai aveti puțin și ajungeți ca cei care votează sunt mai mulți decât populația româniei!…vie și moartă 😂…

2. In 1990, imediat dupa revolutie, la alegerile prezidentiale: 17.200.722 alegători.
Iar la parlamentare erau pe listele AEP: 17.200.722 alegatori.

Din 1990 incoace, luna de luna INS ne spune ca numarul mortilor e mai mare decat al nou-nascutilor vii, adica Populatia Romaniei scade, UE avertizeaza Romania privind dezastrul demografic, in timp ce AEP creste la fiecare rand de alegeri numarul celor inscrisi pe listele electorale! Frauda, la puscarie merita (editat) astia!

3. Daca te gandesti ca cifra de 22 de milioane avansata pe vremea lui nea Nicu era usor umflata si luand in consideratie ca de atunci si pana azi, cel putin 5 milioane s-au tirat p-afara, basca sporul negativ de crestere a populatiei, e clar ca pana si Azorica din parc stie ca mai mult de 14, hai 15 milioane de suflete, de la al cu tzatza-n gura pan-la al cu barba sura, nu suntem pe cocioc, daramite 18 milioane peste 18 ani. Bah, mai minte omu’ da mai cu perdea. N-aveti bah cumva si voturile gata votate (sic)? Ca sa nu facem mai multe drumuri degeaba!

4. Furt la drumul mare! Populația României scade într-un mod dramatic, iar hoții ăștia (editat) de la aep ne spun ca populația cu drept de vot creste. (editat) DE LA aep, OPRIȚI-VĂ!

5. Pai 18 milioane cu drept de vot plus milioanele de Copii de la 0 la 18 ani care pot fi 1/3 din totalul pipulatiei fac mai multe de 25 /26 de milioane ,deci nu.i scadere demografica e totul o minciuna !

6.  La moara, sacii cu politicieni și cei de la INS cu falsul obișnuit în acte publice, aici sunt incluși și cetățenii străini care si-au achiziționat sau fabricat acte românești, cetatenii români cu rezidenta in Romania dar lucrează de ani verzi în străinătate? Sunt 18.018.921 milioane votanți, da? Peste 3 milioane minori, da? Intre 5 și 8 milioane lucrează definitiv în străinătate, da? Cati suntem de fapt, ba (editat) de acte publice, voi de la ins care anunțați cifrele cu aproximație pentru Romania? Și calculul arata:

18.018.921 votanți+
3.000.000 minori+
6.000.000 afișați verbal ca fiind plecați în străinătate! Total: 27.018.921 populație românească! Cum e posibil ca, de la 22 milioane total cetățeni români, număr vehiculat până în 1988 de la zero la 100 ani să ajungă în 2024 la peste 27 milioane cetățeni români?! A fost și pandemie la comanda medicalo criminala cu ucidere oameni sănătoși si copii, au decedat enorm de multi, plus decesele naturale, accidentele cu morți pe șosele au crescut enorm de mult, cetățeanul e hrana sigură a urșilor care nu lasă urme, și, natalitatea in Romania a scăzut drastic.

7.

INS – date publice (2023) – total rezidenți 19.054.548 persoane; numărul total de minori 3.745.272, deci adulți (persoane cu drept de vot): 15.309.276.
AEP – date din articol (mai 2024) – total persoane cu drept de vot (rezidenți): 18.018.921
=> România are doar 1.035.627 minori.

Am vrea să știm și noi:
– de unde au apărut, în doar 5 luni, 2.709.645 de rezidenți cu drept de vot?
– unde au dispărut, tot în 5 luni, 2.709.645 de minori?
– în caz că cifrele sunt greșite (și nu cele de la AEP), ce măsuri au fost dispuse împotriva INS (iar în caz că-s greșite cele de la AEP, ce măsuri au fost dispuse în cazul acestei instituții)?

Ne ajuți să obținem aceste informații?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

 1. Totul este un fals ordinar petrecut cu largul concurs al popularimii votangiste bugetare.Va mai repet pentru ultima oara.Romania are 1.300.000 de bugetari DIRECTI,OFICIALI,ca in suma asta nu sunt cuprinsi si salariatii SRI,SIE,si alte organisme de astea cu capac.Sa apreciem la 2 milioane .La care se adauga 1,5 milioane de bugetari PASIVI,adica pensionarii SPECIALI,militari si din alte categorii de pensionari de bine.Rezulta cam 3,5 milioane de interesati sa fie la votangeala comasatilor.Vin fiecare cu nevasta sau macar amanta rezulta 7-SAPTE,SAPTE,SAPTE,-milioane de votanti de comasati.Cat au raportat BEC ca au votat comasati.Acum intelegeti de ce trebuie sa parasiti locatia daca nu o sa fiti piese de schimb pentru ucrainienii fascisti….

 2. Tara nu mai are de mult timp 18 milioane intre granitele nationale. Circul cu 18,9 mil votanti e o Minciuna! Cuomare marja de manevra softul ajusteaza unde trebuie.
  Cu cifrele corect avansate si publicat transparent, manevrele sunt greu de facut.

  In ce tari se mai aplica reteta electirala a votului patentat de softul CIA?!
  Democratie nu gluma…

 3. La sectorul 2, sectia de votare 191 in demisolul Univ.de Constructii. 5 cabine de vot fara lumina inauntru. Pe o placa de 10 cm, trona o tusiera plina de zeama violeta. Nu aveai nici cum sa desfaci buletinele si sa citesti unde sa pui stampila. Un buletin de vot pus peste tusiera a tras pete pe pagini. Clar ca nu se mai vedea unde ai mai pus stampila sub pata de tus. La iesire am spus ca un buletin este manjit de tusiera. Trebuia anulat si dat alt buletin. Unul de la masa a spus lasa ca merge. De unde nu stiu eu ca aceste buletine murdare au fost scoase si puse altele?! Tusierele trebuiau sa fie pe masa sectiei de vot si lumina in cabine. O organizare de mizerie si bataie de joc. Numai spun de stat la rand pe scara. La diferente de sub 500 de voturi, repetata votarea.

 4. vezi poza:
  -băbăciunea din centru a comentat totu!

  @Un cetatean
  -tu’shi la ma-ta!

 5. Maxor, cati bani ai primit sa scrii tampenii?!! Ti a dat ceva Hopinca ca sa injuri?!!

 6. Cred că datele prezentate de AEP sunt reale. Ce nu ni se spune este câți d-ăia care vor să extermine palestinienii au căpătat cetățenie română.

 7. Romania nu mai are azi cu totul 18 mil de cetateni, in care sa fie cuprinsi chiar si cei plecati temporar din tara si dintre care putini vor mai reveni.
  Din cauza indicelui de natalitate negativ continuu de 34 de ani……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.