Ciucă anunță: liste comune

Liberalii şi PSD merg pe liste comune la alegerile europarlamentare, anunță Nicolae Ciucă  citat de Agerpres.

 Întrebat dacă poate exista un risc de sancţiune din partea electoratului liberal, el a răspuns: „Există acest risc pe care îl asumăm pentru un lucru foarte bine asumat: stabilitatea ţării şi a guvernării”. „Nu este vorba de a câştiga un partid sau altul, un primar sau un preşedinte de Consiliu judeţean, ci ce câştigă România prin stabilitate”, a transmis Ciucă.

Întrebat ce s-a întâmplat între decizia din noiembrie ca PNL să meargă singur în alegeri şi cea de acum cu liste comune cu PSD, Ciucă a spus: „Absolut nimic. A ne duce mai departe această asumare, candidând cu proprii noştri candidaţi de primari pe liste proprii”.

Ciolacu: O femeie independentă

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că propune ca lista pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să nu fie membră a PSD sau a PNL.

„Propunerea mea este ca lista de europarlamentare să fie deschisă de către o femeie independentă de cele două partide”, a afirmat liderul PSD, la Palatul Parlamentului, înaintea unei şedinţe a conducerii social-democraţilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

32 de Comentarii

 1. Idiotilor ce votați PSD-PNL, realizați ce putoare degajă această alianță?
  Realizati ce murdarie, ce latrină este acest PSD?

 2. Va dati seama ce prost stau in sondaje pisdesistii si pulinistii de merg la alegeri pe liste comune? Facand un tandem de hoti si smenari pe cinste.

 3. Sa le oferim oamenilor cateva argumente pentru a-i vota din nou: taxe si biruri la greu, voucherizare, plafonizare, imprumuturi zilnice la dobanzi uriase….si astea sint numai din ultimul an…..va las si pe voi sa completati lista….

 4. Va așteaptă containerul istoriei politice al României, nemernicilor. E gol, PNTCD e deja praf purtat de vânt în neant.

 5. O femeie independentă. Nuți Udrea sau Kudruța.

 6. Foarte bine,avem doua partide pro europene pe care ne bazam, extremistii AUR si USR nu au ce cauta in parlamentul european

 7. Propun Erika Isac cu Macarena. Să moară Mirel din Turnu Măgurele de ciudă!

 8. In urma acestei decizii cruciale Caprarul isi alunga si el nevasta si impreuna cu Covrigarul vor trai amandoi cu nevasta lui….Negoita.Slava imbecilitatea.

 9. O femeie independenta si de moravuri usoare este ciociolina udamereu. A mai fost, stie drillu, tine la gang bang, e perfecta.

 10. Credeți că ne păcăliți ca să obțineți mai multe voturi. Vă fac în ciudă, sâc, sâc. sâc. Votez cu două mâini AUR, nu pentru că am mari așteptări, mari speranțe, dar faptul că vă este frică de acest partid, mă determină să am această decizie. Dar nu vreau să fac ce vreți voi, covrigarule și căprarule. Mai mult de atâta nu sunteți. VOTEZ AUR CU DOUĂ MÂINI, vă zic încă o dată și sper ca mulți români să facă la fel. De ce vă e frică nu scăpați. Ha, ha, ha, ha, ha, ha.

 11. O femeie?… păi pe werner!…el e femeie în casă și nu numai!…

 12. Dacă mai lipsea ceva care să dezvăluie faptul că ăștia sunt conștienți de dezastrul produs până în prezent și de șansele scăzute de a-și menține la butoane leprele din dotare și au hotărât să rămână la putere cu orice preț pentru a nu deconta tot răul făcut României, această decizie lămurește totul.
  Tradusă ca lumea „Stabilitatea țării și a guvernării” , nu-i decât perpetuarea acestor nimicuri umane , „tusea și junghiul” la conducerea României până vor reuși să vândă și ce a mai rămas din bogățiile Țării și apoi să-și ia tălpășița spre paradisurile în care stăpânii le-au rezervat și lor niște ciosvârte din furturile săvârșite !
  Păi, mă nenorociților, PCR era mic copil, era parfum, pe lângă cloaca asta urât mirositoare formată din niște partide de parveniți și trădători de Neam și Țară !
  Ăia nu aveau voie să aibă nici 1% din ceea ce afișați voi ostentativ pe toate planurile, furat, inclusiv legal, prin venituri și pensii speciale, lăsând în urma voastră sărăcie, scârbă și revoltă !
  Și asta o spune unul care nici n-a fost membru pcr, i-a dezavuat, dar nu i-a urât precum vă urăște pe voi un întreg popor !
  Și toate astea pentru că frica și micimea voastră s-a completat cu cea a birocraților de la UE care vă susțin comasarea pentru a masca dezinteresul și scârba pentru europarlamentarele lor, la care altfel, prezența ar fi fost de râsul cur…cilor !

 13. Cele două cancere și-au dat mâna peste țartă,dar tot alegători vor vb

 14. s-au imprumutat 10 miliarde euro. Avem de dat 3 miliarde pt Rosia Montana, 3,5 miliarde magistratilor 1 miliard pe vaccinuri iar asta se bat pe functii????

 15. Deși eram departe de aceasta optiune, am decis. Votez AUR cu ambele mâini, la toate rândurile de alegeri din acest an.

 16. Votați pe cine vreți!Iese cine trebuie! Daca votul ar avea importanță nu s-ar mai vota😂Eu nu mai votez din 96. La revedere! M-am lămurit cu democrația! Ai mei se răsucesc în mormînt cît au suferit în comunism! Cît au așteptat sa vina americanii!😭Naivi!

 17. Ha, ha, hah! Di Ciucă știam că-i “intelijent” să vidia cu ochiu liber… Pân’ la urmă și “intelijența” lu’ Ciulacu n-o mai rezistat nij’ ia, săraca, s-o revoltat și l-o izbit direkt in frunti și pi iel… Batâr îi ghini. că candidațâ lu’ eștia să canibalizază intre iei…

 18. Derută maximă în PeZeDele și PeNeLepre !
  Cât de adânc le-a întrat 🥕ul în 🌈 de-au luat această deciZie…măRAG…🤣

 19. Pisideii facaind treaba asta se autodistruge singur. Mai aveau ceva credibilitate , mai ales ca JohAnnuSS le-a promis ca-i va distruge. Nu este nevoie ii distruge Ciocolacu. ” Io nopot kivanok PSD” …. ” Ciuma rosie” ,. ” Voi face tot ce este posibil sa distrug PSD-ul” . Citate de Plavanoficus. Hai PSD , va asteapta PNTcd sa va infratiti si cu ei…. Ales bules , bafta delo!

 20. Traian Băsescu, despre comasarea alegerilor: „Mi se rupe sufletul să-i văd pe B🤡c, Falcă, Blaga comasați cu PSD”

 21. O SA FIE TEAPA LOR IN POLITICA NICIODATA 1+1 NU FAC 2. O SA SIMTA PE PIELEA LOR

 22. La ce sa va mai duceti voi, pleava prostimii, la urne, de vreme ce superpartenerul superstrategic a ales deja?? Nu ar ajuta decat daca strutzocamila monstruoasa formata din ciuma rosie PeeeSeeeeDeeee öi Holera galbena PeeeNeeeeLee gestata de Ciuca si Ciolacu (iaca ca daca insamantarea se face de catre Marele Partener si barbatii pot fata montrii) nu ar primi in intreaga tara mai mult de cel mult 1000 de voturi. Ca de furat si de ajustat cu softul si cu numaratul (cum a zis tatuca popoarelor? „Nu conteaza cine ce cum voteaza, conteaza cine ce cum numara”!) se poate pana la o limita. Dar TOTUL nu se poate fura! Cum va cam cunosc insa, nu prea am speranta….

 23. DICTATURA…IDEOLOGICA…
  LIBERALII cu SOCIALISTII IMPREUNA..
  SOCIALISMUL LIBERAL DE PARTID SI DE STAT…DOAR DRAQU A MAI VAZUT
  TOT SOCIALISTII cu CEI CU LINGURA MARE IN BUGETUL STATULUI
  LA FURAT BAIIII. HAI CU TOTZI A FURAT

 24. Impreuna au inceput comasatu in monstruoasa coalitie P$DNL – impreunena au mers la furat comasati.
  Tot la fel o vor si termina – impreuna comasati in ghena de gunoaie politice.

 25. Numai in Romania se poate intampla asa ceva: ALIANTA CONTRA NATURII, DREAPTA CU STANGA. Nu va mai saturati, gunoaielor!

 26. O să merg la vot și în chenarul vostru o să pun câte o ștampilă pentru fiecare „dintre voi care se iubește mai mare” că tare mult bine ați făcut împreună.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.