Ciucă aruncă bomba la Anca Alexandrescu! ”Eu nu am spus…”

Nicolae Ciucă a aruncat o veritabilă bombă politică în emisiunea Ancăi Alexandrescu de la Realitatea Plus.

Președintele PNL a  scos AUR de pe lista partidelor extremiste, scrie Inpolitics.

Întrebat dacă există vreun partid cu care nu ar accepta să facă o alianță politică, inclusiv la nivel local, Nicolae Ciucă a răspuns că PNL nu s-ar alia în niciun caz cu un partid extremist. Doar că, întrebat dacă asta înseamnă că nu ia în calcul AUR pentru o alianță, Nicolae Ciucă a livrat nucleara: ”Eu nu am spus că AUR este un partid extremist”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

11 Comentarii

 1. „Românul Absolut” măCiucă … ăăă, GENERALUL DOCTOR, EROUL de la Nasiriyah, speră să ia niște voturi de la AURari dacă ajunge în turul doi al PreZidențialelor !
  La „rivalitate” cu CioKalaKu’ BuZat, măR😜g …
  ●] guitZă-eduKKatZia e PERNICIOASĂ-guitZă [●

 2. De ce este AUR artid extremist sau de ce nu e, nimeni nu e in stare sa explice,doar aplica etichete,tipic pentru media,care inghite fara sa mestece

 3. Este semnul ca PNL preconizeaza o alianta impotriva PSD. Ptr ca PSD a facut prostia sa nu-l lase sa moara, precum raposatul lui frate PNTCD.
  Rezultatele bune ale PNL de la recentele alegeri le datoreaza aliantei cu PSD……[Rumburak]

 4. Ciuca vede perfect cum bate vantul cel nou in lume. AUR nu are nici o treaba cu extremismul (poate UDMR are). AUR este un partid nationalist, dupa definitia noua este un partid suveranist. Adica un partid care pazeste identitatea nationala, religia, limba, istoria, traditiile populare. Exact ceea ce vor tarile care incep sa faca coada la usa BRICS. Marea surpriza: Turcia a cerut admiterea ca tara membra in BRICS.

 5. Lasă că u.m. Digi și B1 nu mai contenesc cu acesta catalogare imbecilă. Nu e acest partid AUR extremist, cretinii care vorbesc și catalogheaza sunt extremiști!

 6. politica, broasca raioasa are gust de menta!
  Domnule general, exista pe vremuri in Armata Romna un cuvant, ONOARE!

 7. @ Rumburak- ai mare dreptate. pizideii au resuscitat ” partida bratienilor” .Si apoi urmeaza ” facerea de bine……”

 8. In traducere pentru prostime… PNL-eu e disperat sa ramana la ciolan, a vazut ca USRistii s-au dus in cap, ca PMP-ul lui Petrov, cu FD-ul alcoolistului Orban nu mai prind 5% decat in concubinaj, asa ca saliveaza sa faca o coalitie de guvernare cu AUR, si cu UDMR. Intrebarea e daca Simion e suficient de cretin incat sa puna botu’ la minciunile astora, la „rotative” si sa-i dea ministere de 2 bani.

 9. @Ghro: PNL pana una ,alta e al doilea partid al tarii,nu cum ii canta prohodul presa vanduta:’ca nu face 10%,ca e dupa AUR in sondaje’,etc
  Parerea mea este ca nu mor caii cand vor cainii,si nu mai ‘plantati’ postari pline de ura aiurea,in alegeri cifrele vorbesc,PNL a dat peste bot mediei vandute si infantile,inclusiv cu Alianta PSD+PNL, care a asigurat scorul de 50%, asa cum si AUR si SOS au reusit sa trimita candidati

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.