Ciucă, anunţ clar despre alegerile prezidenţiale!

PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale, a declarat, marţi, preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă, care a menţionat că nu este deschisă o discuţie în coaliţie privind un candidat comun cu PSD.

Întrebat despre discuţiile din coaliţie, cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă a spus: „Am discutat de principiu dacă acolo unde am candidat cu liste comune, să încercăm să asigurăm majorităţi”.

Chestionat dacă mai este deschisă în coaliţie discuţia unui candidat comun la prezidenţiale, liderul PNL a spus că nu.

„PNL va avea propriul candidat la prezidenţiale. Urmează să stabilim în forurile de conducere ale partidului nominalizarea”, a adăugat Nicolae Ciucă.

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat în nenumărate rânduri că PSD va avea candidat propriu în cursa pentru Cotroceni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. McCiuca si-a cumparat locul cu bani de la noi prin cumpararea armanentului de la americani, in avans, sa nu scape ocazia. Sa vedem acum daca poporul roman isi doreste suveranitate sau se complace in postul de sluga.

 2. Disperatul care critica participarea independenta la alegeri ale psd si pnl este perdantul Geoana. Cu un candidat PSD si unul PNL, Prostanacul fara de partid nu intra in turul 2 ! Securitatea care-l sustine vehement este disperata.

 3. urmeaza psd si dupa ce-si puna astia 2 frumos masa, vine al treilea si umfla friptura din farfurie…

  ciuca maciuca oare de ce l-a sunat pe mucusor? sprijin pt prezidentiale contra majoritate in consiliu? nu degeaba s-a mers separat la bucuresti…

  o sa fie distractiv!

 4. Titlu aiurea. De la un biped caricatural, sluga docila amerloca, mă-ciuca, anunțurile NU sunt niciodată clare! Sunt în funcție de ordinele primite de la stăpân; aici este cât se poate de clar.

 5. Limpede ne e LimpeZimea !
  Oameni buni, eu vă tot spun, da’ voi nu vreți să mă credeți :
  JOCUL E INCHEIAT !
  Urmașul Brătienilor, DOCTOR măCiucă, EROUL de la Nassyriah, îi MUTĂ DECISIV pe PeNaLei !
  La tomberonul politic, măR🤣g …
  ●●● Românul Absolut ●●●

 6. „Aaa…, aaa…, „PNL aaa..va avea aaa… propriul aaa… candidat aaa…la prezidenţiale.”

 7. va intampla asa. Ciuca va fi iepuras, Ciolacu il va propune pe Gioana si vom avea un presedinte spre linistea comasatilor.
  Laboratoarele nu duc lipsa de idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.