Ciucă, gusturi fine, dar cine achită nota de plată

Și-a amintit presa de pensia lui Ciucă. Liderul PNL preciza recent într-o emisiune la  TV că e de 19.000 de lei. Asta înseamnă că, atunci când nota ta de plată e de 11.300,  consumația ar fi de 60% de pensie.

Poate că a meritat. Vinul era scump, chiar mai scump decât celebrul  Opus One, pe care Liviu Dragnea i-l ducea în dar lui Florian Coldea, pe vremuri, și care e ”doar” vreo 2.000 lei sticla, arată  inpolitics.ro.

Gîndul a publicat imagini cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, la masă, într-un restaurant de superlux cu doi afaceriști cunoscuți. Ziarul susține că motivul era o negociere politică.

”Fără să-i anunțe pe ceilalți lideri de partid, Nicolae Ciucă s-a întâlnit duminică seara, la etajul 25 al clădirii Ana Tower, cu aranjorul Remus Borza și milionarul Dan Ostahie, pentru a negocia candidatura celui din urmă la Primăria Capitalei. Remus Borza și Dan Ostahie au ajuns înaintea liderului PNL, la Ana Tower, în nordul Capitalei, în jurul orei 19.45. Nicolae Ciucă și-a făcut apariția 30 de minute mai târziu și a urcat la etajul 25, singur, în clădirea care a rămas păzită strașnic la intrare de SPP-iștii din dotarea șefului Senatului”, arată sursa citată.

Dar nu negocierea a atras deocamdată atenția presei, ci nota uriașă de plată.

Gusturi rafinate, cine a plătit partea lui Ciucă? Inpolitics.ro  atrage atenția că dacă nu liderul PNL a plătit nota, lucrurile se complică.

Potrivit  Legii nr. 176/2010, referitoare la integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice,  cadourile se cer a fi trecute în declarația de avere.  

Cadourilor, serviciilor sau avantajelor primite gratuit sau subvenționate față de valoarea de piață din partea unor persoane, organizații, societăți comerciale, regii autonome, companii/societăți naționale sau instituții publice românești sau străine, inclusiv burse, credite, garanții, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală depășește 500 de euro”.

Cum 2.260 de euro înseamnă de peste 4 ori limita stabilită de lege, rezultă că Ciucă va trebui să-și treacă respectiva consumație în declarația de avere.

După ora 21.00, arată sursa citată, Nicolae Ciucă și sfătuitorul lui, Remus Borza, au părăsit localul.  Dan Ostahie ar fi rămas să achite nota!

Nicolae Ciucă și Borza au plecat cu mașina șefului Senatului, sub escorta SPP, mai scrie Gîndul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

20 de Comentarii

 1. Da ce nu exista imprumuturi pe spinare sarantocilor di resurselor de pe teritoriul sarantocilor nativi.

 2. Ce vreți acum,trebuie să mănânce și gura lui ceva!…nu vedeți săracul e slab ca un Pârțu!…
  Din surse se aude ca masă a fost gratis!…si scaunele!😂….

 3. Atentie bucuresteni…pregatiti-va sa achitati nota daca nu sunteti atenti cum votati…

 4. Daca Ciuca s-a apucat sa le promita gusterilor alora doi, sa-i bage Primari la PMB, sau la alta Primarie bucuresteana, fraierii aia doi vor ramane si f…ti, si cu banii luati, deoarece nici zece bucuresteni n-ar vota pe banditii astia. Sebastian Burduja ar avea sanse sa-i depaseasca si pe Plicusor, si pe Firea, dar, vedem ca, baiatul este cam ignorat, probabil ca deranjeaza pe maharii….

 5. Sa fim serioși! Dar costumele de haine noi, după fiecare tona de slănină, cine le achita? Nu cumva tot din bugetul statului român?

 6. S-a plecat acum mai bine de 20 de ani…parca-l vad pe saracu’ Remes tot in spatele unor geamuri cu caltaboshii si tzuica lui…alt nivel acum

 7. Generalul încasează 19.000 Ron/luna pensie și toamajor Ciuca pensie 10.000 Ron/ luna, dar nu-și fac vacantele prin Dubai! Ca la olteni!

 8. 2 derbedei,au mancat banii pcr.utc si pioneri.au stat in banci,ca tolomacii,si n-au invatat
  nimic folositor romaniei.se dea banii inapoi pentru educatia si scoala moca. sau,sa plece,
  servitori-lingai la aia cu 53 razboaie locale din 1950..az-me-ri-ca lu ciu-en lai.ba,bolovan
  ilor urati si strambi la creier,plecati departe in planeta a lu muska,alt azmerican bolnav

 9. ca sa stai pe scaune de duzina, trebuie sa fii un imbogatit peste noapte gol,

 10. Eroul de la Nassiria are gusturi fine de general corupt african, care, după ce şi-a vândut țara şi a băgat-o şi în război, fuge cu tot clanul în Arabia Saudită sau Franța, unde trăieşta ca un paşă din miliardele de dolari furate. Acum se explică de ce l-au cooptat în politică – are aceleaşi năravuri de ciocoi parvenit ca frații lui Rolex Bogdan, Lucică Body, Remusică Borzică şi Întâiul Turist Schior Dulap al Țării. Dragostea de lux cu bani de la bugetul de stat se finanțează. Şi se trece la secret, că doar nevoia de stabilitate e la fel de mare ca foamea de bani.

 11. Haideți măi , ăsta e articol de Evenimentul zilei. Vă credeam oameni serioși.

 12. Munte de slanina cu creier de gaina, neam de neamul tau n-a visat atatea delicatese. Nu faci doi bani!

 13. Poate ca au discutat despre posibilitatea numirii actualului primar de Constanta ( ala care a facut Mamaia „muci”), amiral „contra” al viitoare flote de pe Dambovita. In caz afirmativ, Nicu’ Primaru’, ar putea fi numit aghiotant, al amiralului de mai sus.

 14. In imagine avem, inca o data, imaginea miciurinista a unui porc altoit cu un papagal ! Ca de aia se si spune : „Cind o zbura porcul !”

 15. ”Ciucă, gusturi fine, dar cine achită nota de plată.”
  Domnul doctor Ciuca!! Nu CIUCA !
  Pe acest PLAGIAT sau NU ( inca nu e clar, si nici nu va fi vreodata) ia speciala.
  Deci corectie, domnul Doctor Ciuca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.