Ciucă îi suflă în ceafă, Ciolacu pălește

Marcel Ciolacu pretinde că nu e deranjat de afișele electorale din țară care  îl promovează intens  pe Nicolae Ciucă, ba, mai mult, premierul avansează posibilitatea ca PSD și PNL că aibă candidat comun la alegerile prezidențiale din septembrie. 

Întrebat, la un post tv, dacă PSD și PNL vor avea candidat comun la prezidențiale, Marcel Ciolacu s-a arătat rezervat  spunând că „vom vedea după 10 iunie”, după ce se încheie alegerile locale și europarlamentare.

Ciolacu a mai adăugat că nu este convins că PSD și PNL nu va ieși cu un candidat comun la prezidențiale, informează G4Media.

Ciolacu a reiterat, de asemenea,  ideea că nu ar fi obligatoriu ca el  să fie candidatul partidului.

 „S-a schimbat PSD-ul față de cum îl știați dumneavoastră”,  „e normal să avem o competiție în partid pentru prezidențiale”, s-a justificat premierul.

PNL nu e ca PSD

„Spre deosebire de PNL, unde nu e niciun scandal până e pus președintele în funcție, ca apoi să caute soluții să-l scoată…”, a comentat Ciolacu situația partenerilor de coaliție.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Ciolacu e lucrat pe la spate! Ciuca s-a pozat strategic cu Plicusor. Operatiunea cu plimbarea lui Coldea pe strada este lansata din laboratoare să lovească în Luluta/USR!

  2. 2 tălâmbi fara personalitate, aceiași tălâmbi care se cer votati, niciunul nu e mai breaz, niciunul nu e pentru cetățenii români și pentru Romania. Așa că, o pungă cu cucurigi sau flori de porumb nu le strica pentru restul timpului până la din după alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.