Ciucă, locomotiva PNL

Din moment ce a cerut partidul să meargă în alegeri pe cont propriu, Nicolae Ciucă asta va face, nu poate să spună ”Nu”. Există însă o problemă, de aceea nici nu s-a luat o decizie la nivelul partidului.

Întrebat dacă el ar fi o locomotivă pentru PNL, Ciucă a spus: „Tocmai de aceea nu există o decizie”

„După ce am discutat la Sinaia am stabilit clar că Partidul Naţional Liberal va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Ca atare, dacă Partidul Naţional Liberal îmi va cere să candidez, eu nu pot să mă duc în faţa partidului să le cer să ne asumăm să candidăm prin noi înşine şi dacă partidul îmi va cere, eu să zic nu”, a spus Ciucă, la RFI, întrebat dacă va candida la preşedinţia României.

Întrebat dacă el ar fi o locomotivă pentru PNL, Ciucă a spus: „Tocmai de aceea nu există o decizie, pentru că urmează să facem analize, să facem măsurători şi în funcţie de toate aceste date vom lua o decizie”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. PnDL-ului poti sa-i pui locomotiva de Sincansen, la cat s-a faultat de la lipirea cu PDL iar mai apoi cu USR si mai apoi cu PSD, ce dovada mai mare de curBă politică mai vrei. Locomotiva va porni din start cu frana trasa. Dar nu cred ca asta ar fi contat cine stie ce, dar sa conduci 2-3 ani si sa faci 40 de miliarde de euro datorie, iar oamenii sa o duca din ce in ce mai rau si sa fie din ce in ce mai saraci, asta este o performanta negativa si spune tot cat de competenti sunt cei din gasca PnDL.

 2. măCiucă…ăăă…locomotivă…ăăă…absolută…ăăă…
  măăăRog…😜

 3. aiurea …,! nici macar o ” mocanita ”..!! RARES.. presedinteeeeeeeeee..! ” rati’ ai dreacu”…!! de banditi…

 4. Sunt locomotive și locomotive….Pentru “manevre in triaj” e bune și asta… Hâț in spate, hâț in față! Precum Rominiia lucrului biine facut…

 5. bine ca este constient cine este si ce reprezinta in RO. Pe asta nu-l voteaza nici toti din PNL/PDL, Boc ia mai multe voturi de la ei.

 6. Rog ,terminați sa promovați aceasta catastrofa umana , care răspunde la numele ciuca!

 7. locomotiva Ciu-Ciu Ciu-Ciu Ciu-Ca! e din aia cu abur… si nici macar nu e una reala, nici macar macheta, e una din aia ieftina „Made in Vapor” de se joaca copiii cu ea

 8. O sa vedeti cu ochii vostrii cei din serviciile armatei cum locomotiva cade de pe pod sub 5% la alegeri.
  Cum sa alegem noi un general tradator pupator de curruri la evvreii care ne-au furat Sudul Basarabiei. Cum sa vitezi unu care a falimentat Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.