Ciucă: „PNL va avea candidat la prezidenţiale”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat marţi, la Buzău, că liberalii vor avea un candidat care va fi propus pentru alegerile prezidenţiale, precizând că nu a purtat discuţii cu PSD în legătură cu posibilitatea de a avea un candidat comun.

La finalul evenimentului prilejuit de lansarea candidaţilor liberali pentru alegerile locale în judeţul Buzău, preşedintele PNL a declarat, după ce a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale, că va exista un candidat, fără să indice un nume. Totodată, liderul liberalilor a subliniat că nu a purtat discuţii cu PSD referitor la propunerea unui candidat comun.

„PNL va avea candidat la prezidenţiale. Avem o colaborare foarte bună cu PSD la guvernare…”, a declarat Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului.

În cadrul conferinţei prilejuite de lansarea candidaţilor, preşedintele PNL a transmis membrilor filialei PNL Buzău să menţină permanent contactul cu electoratul astfel încât cetăţenii să îşi redobândească încrederea în clasa politică.

„Am solicitat să avem acea simţire a realităţii, avem nevoie de simţul realităţii pentru că până la urmă datoria noastră este să facem politică pentru oameni. Nu putem să facem politică pentru oameni dacă nu avem şi nu menţinem permanent contactul cu realitatea, nu avem dialog cu cetăţenii, nu facem în aşa fel încât să redobândim încrederea politică în ceea ce înseamnă decidenţii politici în ţara noastră”, a transmis Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat la evenimentul de prezentare a candidaţilor PNL Buzău alături de secretarul general al partidului, Lucian Bode, senatorul Vlad Pufu şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

  1. Va dati seama de cumplita disperare ce l-a cuprins pe acest mos Teaca daca a facut O astfel de declaratie la Buzau – fieful natal al bulibasei M.Ciolacu. Despre ce cualitie PSD+PNL vorbim?

  2. Știam asta de când Ciucă a fost introdus la conducerea pnl. Rămâne de vazut dacă românii îl vor vota ,sau pus direct de licurici !

  3. Rusine mai mare pentru PNL nu se poate. Cand il văd pe acest moș Teacă cum se screme să scoată două vorbe, ma gandesc la înaintașii partidului care se răsucesc în mormânt de rusine.

  4. Vă dați seama ce disperare e in acest individ care face declarații pe fundalul tabloului uriaș din spatele lui?

  5. PNL partid de bumbalai, condus de un mare Bumbalau, s-a sculat pesmetu-n general, seful partidului perdant

  6. om cu sanse ar fi Bolojan. Dar el nu va agreeaza manglelile asa ca o sa-l vedem pe don gheneral cuu fix 1,5%.

  7. O sa avem candidat ssssst…va spunem da’ mai incolo ca e strict secret! Iohannis a zis ca pentru el a fost traumatizant sa fie numit candidat cu o luna inainte ar fi preferat sa fi fost declarat castigator direct fara campanie si intrebarile alea trei!

  8. Ciuca, asa cum arata si numele lui, este exponentul ideilor ciuce promovate candva de liderul Nord Corean, Kim Ir Sen.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.