Ciucă – președinte de președinte!

Ce congres cuminte, mătăsos și dulce! Nici un concurent și nici o strîmbă, nici o luptă și nici o îndoială. Nici o presiune din partea președintelui, rămas liniștit la Sibiu. Congresul de duminică poate fi  luat ca o mare simulare democratică. Numai că prezența a 1.200 de oameni într-o sală și votul lor nu sunt neapărat probe de democrație. Un om trebuia înlocuit cu un altul. Și asta se putea decide și într-un parc și prin vot prin corespondență. Pentru că nu putea fi împins pe scări, a fost montată o adunare de tip carnaval cu aparență democratică. Și a fost votat un general în rezervă, un nene rotofei, plesnind de sănătate și optimism, roșu în obraji, care a recunoscut că nu se pricepe la politică, dar cu siguranță nu va sta ”prizonier”.

Mai mult, după cum zicea fără să-și dea seama boticul rozaliu cu batistuță al PNL, generalul conduce ”guvernul cu o mînă forte”! (la Realitatea Plus, după congres).

Care au fost principalele idei lansate la acest congres al PNL? Ceva nou pentru țara noastră? Care a fost principala dispută a zilei? Care a fost omul care s-a ridicat deasupra celorlalți cu o idee, cu un plan, cu un semn de luciditate și spirit critic? Cine a cerut ca mersul economiei românești să fie altul decît cel mălăeț de pînă acum? Cine a încercat să determine o schimbare în modul de a face politică?

Documentul program lansat de Nicolae Ciucă este de o cotropitoare cumințenie și banalitate. El conține toate locurile comune posibile (unitate, popor, cetățean, dezvoltare, investiții etc).

Congresul PNL, așa grăbit, chiar fugărit, ca să iasă fără colțuri, la fel. Discursurile n-au depășit tonul unui spectacol de caffe concerto politico-mafiot. A fost ca o cîntare de sectă sau ca un congres comunist. Totul s-a rostogolit ca o poveste frumoasă. Nimeni n-a spus nimic, nimeni n-a contrazis pe nimeni. Nu a avut loc decît o discretă îngropare politică a lui Vasilică Cîțu.

În plus, parcă le-a mai tăiat din penaj fudulelor doamne Turcan și Alina Gorghiu, un fel de Elene Udrea pe valurile domniei liberale. Documentele și cuvîntările celor planificați să se exprime la microfon ( Bode, Flutur, Ciucă etc) reprezintă cu mare fidelitate bogăția și sărăcia de idei și proiecte din rîndul PNL, compensat însă de IQ-ul de descurcăreți al celor care domină gruparea politică liberală.

Cum alegătorii, presa și restul populației se mulțumesc cu ce poate etala acum PNL-ul, nu ne rămîne decît să bodogănim pe seama acestor ”vremuri înfloritoare” sub înțeleapta conducere a lui Klaus Iohannis, Bode, Ciucă, Flutur și Cîțu, Turcan, Florin Roman și Dan Vîlceanu, ultimii doi debarcați din postura de lătrăi oficiali ai partidului și trecuți mai la munca de jos.

Congresul PNL n-a fost decît o operațiune de schimbat o voce și un costum în văzul lumii. Pentru merite greu de identificat și pentru cumințenie, generalul în rezervă a fost desemnat să poarte și grija Partidului Național Liberal!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 54

81 de Comentarii

 1. „Guvernele nu guvernează, ci doar controlează mecanismele guvernamentale, fiind ele însele controlate de o mână ascunsă”.
  — Benjamin Disraeli, primul prim-ministru evreu al Marii Britanii (1868, 1874-1880)

 2. Hienele Holerei Galbene au Incoronat Urangutanul Suprem care sa aduca Prada si Bunastare Babuinilor discriminati de Vasilica – Loserul de Serviciu al „echipei cistigatoare”
  Urangutanul Suprem odata Incoronat va incepe Deratizatea.
  Dihorul Parfumat Rares Bogdan va functiona ca Abajur la Intrarea in Sediul PNL aluturi de Alina de la Tecuci si Raluca Bot de Cal.
  Noul „Congres” va fi in Noiembrie dupa Caderea Governului Mieu.
  SLAVA PNL

 3. Corect spus, Ciucă nu guvernează!!..vorba lui Marginenu, „jana nu se moare,jana se transformă „!!..

 4. Romania intrase pe mana agentilor Sorosh, adica USR. Armata trebuia sa faca ceva. Cam asa se vede.

 5. Nicu Ciuca președinte! Nicu Ciuca președinte! Jigodia” number ziro” până nu și-a dat în petec, nu s-a lăsat! A întins primul mana generalului Ciuca! De când dracu s-a întors armata cu curul in sus și soldatul neinstruit Rarutu întinde primul mana unui general?

 6. “Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul pe acre l-ați făcut, ați venit unii astăzi, în ziua de Florii…” Domnul prim ministru Ciucă nu știe că Floriile la ortodocși sunt în anul 2022 pe data de 17 aprilie și Paștele ortodox pe 24 aprilie. Nu de alta dar ca prim ministru ar trebui să știe că 25 aprilie a doua zi de Paște este zi liberă. Este atât de slugarnic domnul general Ciucă încât ca să-l tămâieze pe președintele Iohannis de confesiune evanghelică consideră că Floriile românilor sunt în ziua de 10 Aprilie când sunt Floriile catolice? Pentru că și pentru greco-catolică Floriile sunt tot pe data de 17 Aprilie și Paștile pe data de 24 Aprilie.

 7. Iata finalul unui partid istoric al Romaniei. Bratienii se intorc in morminte. Notati ziua de azi ca cea in care PNL se altura defunctului PNT(CD). Amin.

 8. Dl. Ciuca ca si ofiter de cariera, este necesar ca sef al PNL, omul sa aplice militareste, disciplina si respectul legilor, la acest partid care a ajuns o ADUNATURA DE BORFASI, reciclati unii din PDL lu’ Basescu si Udrea, altii ca Catu culesi si adunati de prin parnaiele americane, vedem ce-a facut PNL-ul, cu banii tarii, imprumuturi externe disparute in „investitii” si alte smecherii strigatoare la cer. Speram ca, dl. Ciuca, sa coboare militaria din pod la acest PNL, sa pedepseasca, sa inlocuiasca, sa recupereze banii si timpul irositi de „dreptacii” PNL, in paguba si scarba romanilor. Nu va mai vaicariti si criticati pe dl. Ciuca, acum presedinte de salvare la ce-a mai ramas din PNL.

 9. ABC – cum sa aplice militareste disciplina si respectul legilor in PNL cind chiar el este un plagiator care nu a fost corect ?

 10. Iar a apărut ăsta la „înaintare”? Scoate cu dificultate și o banală consoană din Bolta Palatină! Zici că secretă în gură Zăpadă carbonică și Azot lichid și nu saliva (scuipat).Zi bă omule ceva, CEVA acolo? Vorbește inepții și se întrerupe brusc, da’ brusc rău! Ăsta dacă era șofer de autocar toți pasagerii aveau dinții scoși și cucuie la cap! Obez, dar obez, gradul șase (98%) untură Râncedă, Dificultăți cosmice ,titanice de exprimat in lb Română nivel liceu Agricol! Ăla din Buzău altă „perlă” de prostie și de analfabetism! Și ăsta pune „frână” la limbaj in ditai discuția „: curățată” de adjective, Limbaj Matematic, Sofisme, Aforisme, Eufimisme! Ăsta zici că e plantat direct in Anul douăzeci douăzeci și doi direct din Carbonifer din Cretacic! Necivilizat, Necioplit, Nenimica! și ACUM Are pe pe Labele picioarelor bălegar, excremente de Tironosaurus Rex și coji de ouă de pterodactili între măsele! Unu’prim Ministru doi ani și altu’doi Ani? Tusea și cu junghiul! Ce este mai ușoară? Blenoragia sau Sifilisul adică Treponema Pallidum? Sau păduchii lați? De ce nu de dezvoltă România? D-aia! Ciucă s-a dezvoltat în 6 D și pe înalt, lat, crăcănat! Nu a lăsat „măcar” o sărmană celulă neinvadata de Lipide și Colesterol! Atâta „invadare” de prostie, imbecilitate, lipsa studiului in Politica Romanescă mai rar pe Planetă! Ce să speri de la ăștia? Datoria publică a „sărit” de 50% din PIB și Rareș Bogdan râde ca curva la „flautul” lui Terente de la Mina Minovici! Fără cuvinte….

 11. @ Cititor…
  Care Bratieni se intorc in morminte? Au fost mai hahalere decat altr hahalere acesti Bratieni umflati cu pompa de Propaganda..
  La 1907 Regele Carol I a faptuit Genocid cu mii de morti si tragere cu tunurile in satele romanilor. Rxecutant a foost ministrul liberal de interne Ionel Bratianu. Niste criminali genocidari care au azi statui in Romania. In centrul Capitalei la Universitate troneaza statuia ganditorului Ionel Bratianu, unul din cei mai mari criminali romani. El este si Premierul care a bagat Armata romana la Chisinau in 1918 uitand in mod imbecil ca aveam Tezaurul depus de buna voie la Moscova!!!! Atat de prost politician a fost Ionel Bratianu ca si – a inchipuit ca poate cuceri Basarabia de la rusi cu armata. Intrata la Chisinau, armata romana a omorat comunistii locali ca sa iasa bine votul de lipire la Romania. A refuzat Negocierea cu guvernul rus ca ultimul golan stupid si arogant…Nu a facut altceva decat sa atraga Pacostea pe Romania. Rusii ne- au confidcat Tezaurul ca represalii si au promis public ca isi vor relua Basarabia cand vor avea Armata. Au avut in 1940.

 12. Nu stii ca unii membri PNL sunt catolici/”occidentali”. Greco-catolicii/unitii cu Roma au Pastele si Floriile cu ortodocsii. „Defilarea” de duminica in Sibiu se face la biserica Catolica…de unde stii ca n-au votat maghiarii, germanii, italienii, spaniolii, austriecii, „frantuzii” lui Ciolos si toata Europa?

 13. Cu ce s-a întâmplat azi in Parlament și un câine de pe stradă și un cerșetor merită mai multă admirație in Ochii mei decât ruinele biologice care canibalizeaza Palatul Parlamentulului! 18 cromozomi ca la musca bețivă, Drosophilla Melanogaster! Cădere în picaj de pe Everest „direct” in groapa de Gunoi Glina! Colegul, inginer de vânzări pe Oltenia cunoaște „perla” de la vârful Timonei! Ultrasupraanalfabet, Mâncău, Puturos, lipsit de logică E-LE-MEN-TA-RA ,un Ratat Social, un deșeu…. Mulți Imbecili din politică stau „pitiți” in spatele Obezului Analfabet de frica zilei de mâine, de frica Mediului Concurențial din Privat, de frica Muncii…. Știu viermii de mătase din politică! Ăștia nu mănâncă Frunze de Dud ci 10 Milioane de Euro de la Buget! Bani impregnați cu sudoare, muncă de Sisif, salar minim pe economie…. Să nu trăiești 105 in Parlament cum vroia Pavel Corut? Ce te împiedică din somn dulce și mâncat în exces? Poate o muscă de căcat care îți bâzâie pe la ureche! Știe musca unde se duce, știe…

 14. Nu sunt surprins de câți idioți pro-guvernare militară sunt. De la controlul mental la lovituri de bici și lege marțială e doar un pas pe care dronele nesăbuite trebuie să-l aprobe, drone dintre care multe nu au atins o armă decât în jocurile video. Acești sclavi ascultători și fără o minte propie nu pot funcționa normal decât dacă li se întoarce cheița și pășesc la unison mărșăluind spre ,,iluminare”.

 15. ‘Circul’ s-a terminat, urmează alt ‘circ’, cel al pachetului de ‘măsuri sociale’ !

 16. Vine mare șef la Guvern un Obez Analfabet care toată viața a fost un „întreținut” din Bani Publici și vrea el ACUM ca să ne „întrețină” din competențele Lui magnifice dar lipsind cu desăvârșire? Cu ce să ne întreții bă analfabetule, cu ce să ne întreții bă? Căci nici limba română nu ai „întreținut-o” cu lectură de doi lei de la Biblioteca școlii de Gimnaziu! Nu știi a vorbi românește și știi ca să vorbești cu ” hienele” de la FMI în mod favorabil României? Tu bă? Tu bă? Marș la cartofii prăjiți de la Popotă și la a Table pe spinarea Proștilor din privat până dimineața! Mat Gros ce ești! Un intestin de Elefant lipsit de logică și de Cortex, scoarța cerebrală! Dacă nu Suntem în Kafka atunci unde? Pe Lună, pe Jupiter?

 17. Buna seara,
  Ciuca are o grea povara de rezolvat in ceaa ce priveste refacerea imaginii extrem de sifonate prin care trece PNL din cauze obiective ce vor conduce in esenta la perceperea Guvernului lui KWJ ca fiind extrem de toxic de majoritatea populatiei, atat din cauze obicetive ce tin de criza economica dar mai als a lipsei toatale de comuncare cu populatia.
  Cam ce ar trebui sa sa explice populatiei Romaniei, un mic exemplu ar fi de faptul ca ca guvernul lui Catzu a semnat un document numit PNRR prin care este condamnata la saracie garantata si distrugerea actaulilor si viitorilor pensionari pana in anul 2070, iar asta este numai inceputul clauzelor profund anti-romanesti la care se angajeaza liderii statului numit Romania.
  Au marit pensiile si salariile magistratilor cu 30 la suta procente prin bugetul de stat din anul 2022, iar restul populatiei trebuie sa suporte jongleriile liderilor PNL -USR pe subiectul pensiilor.
  Sau cum sa le explici celor peste 6 milioane de gospodarii ce folosesc sobele cu lemne ca vor fi monitorizati, sanctionati si trimis in exil ca nu*-i deontologic pentru mediul inconjurator sa arda lemne. Si altele..

 18. ”2024 Romanian presidential elections – just an internal affair of cowboys.”

  Moto:

  „A-nceput de ieri să cadă
  Câte-un cîcîțel pe stradă…”

  Șobolănelile prezidențiale din 2024 vor fi o caraghioasă comedie de tip „win-win”, prin care yankeii își vor fi asigurat, în procentaj de 100%, obediența vechilului Koloniei Penitenciare, Experimentale și Atomice Rroemenika.

  De pe partea Dănilă Prepelecilor pesediști fifty percents vor fi acoperite de Deputy-Prostănakul de la OTAN.

  De pe partea briganzilor pedeliști, îmbrăcați în salopetă de lucru de culoarea galben kăkăniu lăbăral, celelate fifty percents vor fi asigurate de lubenița obeză din Plenitza, Eroul de mucava de la Nassiryiah și aprig combatant la popota unității împotriva platourilor de friptane, comandând nemijlocit bateriile de Cotnari.

  Așadar, ca un corolar de memorizat: 2024 Romanian presidential elections – just an internal affair of cowboys.

  Prostănakul lor versus Ciuciuca lor!

  (bun de arhivat)

 19. PT.MIHNEA —- majorarea salariilor si pensiilor speciale ale procurorilor si judecatorilor , in plina pandemie si razboi , este o actiune politica sinucigasa si o ingrozitoare sfidare a poporului ! Motivatia ministrului Predoiu ca ” la obligat CCR- ” sa faca aceasta majorare criminala , este descalificanta ! M ASURA putea fi suspendata , aminata ! Iar acum se ciciie sa dea 50 euro saracilor , si pt. asta nu sunt bani … si nici CCR- nu-l abliga !!! Aceste ticalosii , nu se uita … Ciuca nu va putea sa faca nimic !

 20. Toata Lumea romaneasca e „cuminte” in viziunea lui nea Cornel, mai precis s-a cumintit impreuna cu institutiile
  inregimentate…Pana si congresul PDNL s-a desfasurat cuminte, fara obisnuitele declaratii pompos-festiviste,
  pana si latraul Bogdanel si-a impaturit disciplinat batistuta mototolita cand cu legendarea la fel de fortata
  a lui Cutzu-Cutzu…Poporul e cuminte, votantii sunt si mai cuminti stiind ca de rezultatele la urne se ocupa Securitatea, iar presa e cumintenia intruchipata de cand este sponsorizata si pe fata, doar unii precum nea Cornel mai „bombanesc” pentru impresia artistica, dar finalmente sunt obligati sa se plece in fata unitatii de monolit a oamenilor muncii de la orase si sate…Cumintenia/linistea de mormant a pamantului romanesc…

 21. Eu imi doresc din tot sufletul ca din 2024 sa il avem pe Ciuca presedinte si pe „Batistutza” R.B. prim ministru. Sa vezi atunci „Agonie si Extaz”!

 22. ,,Corul vanatorilor,, interesati numai de functii si afaceri . In prim plan, tinerii politicieni lingai,ranjind sarmant catre invingator ,catre noul pol de putere ,in speranta ca vor pune mana si ei pe o functie,pe un oscior.Cand stai si te gandesti, ca viitorul nostru,al copiilor nostri ,al tarii, va fi pe mana acestor tineri oportunisti,iti vine sa lasi totul
  si sa pleci.Cu astfel de politicieni,Romania nu va fi nici puternica,nici stabila.

 23. In congresul de la plenara PdNL, intr-un cadru unanim manifestat, nimeni nu a facut vre`opozitiune, iar la sfarsit, ca la`n ceput, bese`ncizme se situa presedinte.
  Abureala asta cu Citu si Ciuca seamana intr-un fel (ca tot sunt rusii la moda acum, cu perioada Iuri Andropov – Constantin Cernenko, singura diferenta este ca nu sunt morti ci doar raniti.
  Ori urmeaza Perestroika in PNL, ori s`alege praful presedinte.
  Ana n`are mere, dar Ciuca`i presedinte.
  Elementar de simplu!

 24. Cine sunt LIBERALII patri-hoti ?
  1. În februarie-martie 1907, regatul României fierbea pentru ca tăranii din judeţul Botoşani au pornit o răscoală care s-a întins în toată ţara.La 12 martie 1907 a fost ales un nou guvern, liberal de această dată, condus de D.A. Sturdza. În 10 zile cea mai mare răscoală ţărănească a secolului XX a fost înăbuşită în sânge. Oameni împuşcaţi şi gospodării rase de pe faţa pământului cu tunul. https://adevarul.ro/locale/botosani/cati-tarani-fost-ucisi-1907-adevarul-despre-inabusirea-sange-ultimei-mari-rascoale-taranesti-europa-1_5787a5c05ab6550cb8daa6a7/index.html
  2. …Bucuria înlăturării lui Cuza era prezentă în lumea elitelor societăţii. Pentru tarani, Cuza, era omul care le dăduse pământ, un binefăcător… Liberalii radicali au fost în stare să facă pace cu rivalii lor de moarte, conservatorii, numai pentru a-l vedea pe Cuza plecat…Monstruoasa coaliţie l-a silit pe Cuza în noaptea de 11/12 februarie 1866 să abdice…”http://adevarul.ro/locale/botosani/adevarul-despre-abdicarea-alexandru-ioan-cuza-complotul-monstruos-transformarea-voievodului-unirii-despot-1_5722159f5ab6550cb86cfede/index.html
  3. ’’Corneliu Coposu: – Actul de la 23 august 1944 nu a fost o insurecţie armată, ci o lovitură de stat care a fost pregătită de multă vreme de către o conspiraţie restrânsă ca număr şi executată prin surprindere, fără forţă militară. În ajunul sărbătoririi Paştelui 1941, Dl. Dinu Brătianu (n.r. – foto jos) în numele partidului liberal, a investit (prin declaraţie verbală solemnă) pe dl. Maniu, să acţioneze în interesul superior al Naţiunii şi în numele partidului liberal…http://adevarul.ro/locale/zalau/adevarul-ascuns-71-ani-despre-lovitura-stat-23-august-1944-oprit-iuliu-maniu-publicare-interviu-istoric-acordat-corneliu-coposu-1_57bae25e5ab6550cb8fe2233/index.html

 25. Copacul vieții tale să fie luminat de soare, frumos și plin de roade, roadele unei minți inzestrată cu inteligență și talent!

 26. Publicaţia Den Svenske arăta în 2004, în articolul „Influenţa evreilor în Ucraina“, că „Leonid Kucima are o îndelungată colaborare cu Vadim Ra­bi­no­vici, con­ducătorul Congresului Evreiesc din Ucra­i­na – adevăratul con­du­că­tor al ţării după unele surse. Iar Ra­binovici are legături clare cu grupuri ma­fi­o­te din ţară (fiind acu­zat de gravă evaziune fiscală, iar în anii ’80 a fost con­dam­nat la 8 ani închisoare pentru in­frac­ţi­uni economice) şi a fost ex­­pulzat de două ori pentru in­fluenţa nefastă ce a avut-o asupra eco­no­mi­ei ucra­i­ni­e­ne, dar – fiind şi este cetă­ţe­an israelian – a putut de fieca­re dată să se reîntoarcă în Ucra­ina destul de repede. El este patronul mai multor mari firme în Ucraina, în spe­cial în domeniul mass-media… Ra­bi­novici a fost implicat, prin­tre altele, şi în multe afa­ceri cu arme.“

  Acestor doi oligarhi evrei din Ucraina, Pinciuc şi Rabinovici, li se adaugă ca potenţial activator al maşinăriei de lobby infernal Ihor Kolomoisky, „conducătorul real al Ucrainei“, care este şi adevăratul fonda­tor şi patron al celebrului batalion Azov, care se pretinde „nazist“ (deşi nişte naţional-socialişti veritabili nu s-ar lăsa patronaţi sau dirijaţi de evrei) dar şi al mai puţin cunoscutelor miliţii Aidar şi Dnipro, care au ucis fără nici o reţinere copiii ruşi din regiunile separatiste.

 27. Cetăţean ucraineano-israelian (probabil şi american sau britanic), Kolomoisky are o avere imensă şi este patronul imperiului media care l-a promovat masiv pe actoraşul Zelensky, până în poziţia de preşedinte al Ucrainei (a se vedea şi „Ihor Kolomoisky“, pe https://ioncoja.ro/).

  Cei trei bogaţi evrei din Ucraina sunt şi foarte legaţi între ei, aşa că este posibil ca toţi trei să acţioneze împreună în spatele hoardei de lobby. Kolomoyski este şi preşedintele Comunităţii Evreieşti Unite din Ucraina. În 2010, a fost numit preşedinte al Consiliului European al Comuni­tă­ţi­lor Evreieşti (European Council of Jewish Communities, CEJC). Când s-a aflat că şi-a cum­pă­rat practic funcţia cu 14 milioane de dolari, a demisionat şi, împreună cu oli­garhul evreu ucrainean Vadim Rabinovici, a fondat Uniunea Evreiască Europeană. Iar Rabinovici este un vechi prieten apropiat al lui Pinciuc (prin fiica lui Kucima).

  Ucraina condusă de Zelensky este Ucraina lor, a lui Pinciuc, a lui Rabinovici şi a lui Ihor Kolomoyski, acesta din urmă fiind şi propulsorul lui Zelensky, la televiziunea sa „1+1“ (a trustului lui Kolomoyski, „1+1 Media Group“), unde actoraşul viitor preşedinte al Ucrainei avea rolul principal în serialul de comedie Slujitorul poporului, unde juca rolul unui profesor de istorie care şi-a asumat funcţia de preşedinte al Ucrainei.

  Deşi trăieşte mai mult în SUA şi Elveţia, se spune că „adevăratul preşedinte al Ucrainei este Ihor Kolomoyskyi“

 28. Guvernarile bune in tari cu salariul minim sub 800 EUR se judeca cand Pib creste peste 4% anual in timp de criza si peste 5% in bula speculativa UE . Cutu cel controversat a scos 5.9% crestere PIB …. Ciuca dupa cum merge economia se pare ca este modest pe macro economie.. management si slabut reformare digitala si administrativa a statului…prognozez ca nu atinge 3% chiar posibil nici 2 % din pacate asta este economia unui stat nu e cazarma din pacate…

 29. Atata timp cat nu se face puscarie pentru declaratii mincinoase si pentru furt intelectual, Romania nu se face bine. Presedinte hot, premier hot, sefi de partide hoti, scriitori de etica si morala in gazete hoti … Pana si sefi de gazeta tolereaza asta pentru profit, adica furt din buzunarele cititorilor. Frumos, continuati …

 30. Dragi tovarași și pretini! Ne-am adunat aici bla-bla-bla ….bla! (aplauze) Trăiască partidul liberal român în frunte cu conducătorul mult iubit! (aplauze prelungite) Bla-bla-bla ura ura! (din nou aplauze) The end! Nimic nou sub soare!

 31. Adunatura de borfasi care-si zice PNL reciclati din borfasii PDL Basescu/Udrea/Videanu/Blaga, au primit ce-au meritat: un sef militar, care sa aplice biciul pe spinarile borfasilor travestiti in „liberali” Catu, Turcanu, Gorghiu, Anastase, Flutur, si toti borfasii care au adus Tara in saracie si nesiguranta pt cetateni.Trebuie sa li se ceara „liberalilor” sa-si publice declaratiile de avere, precum si sursele banilor matrasiti din Buget.

 32. Am citit de un site Economic că avem calificativ BBB- spre Junk pentru împrumuturi. Avem Construcție Bugetară bazată pe creștere economică de 5% și noi suntem cu creștere de 0%. La Ministerul Învățământului Ciucă a pus, a „uns” 6 Secretari de Stat și 3 subsecretari! Ne împrumutăm cel mai scump din istoria României și din UE CU 6.48% . Datoria publică a depășit 50% din PIB! Cum Dumnezeule pui 6 Secretari de Stat la Învățământ când se nasc mai mulți copii in Diasporă decât în România? Cum Dumnezeule Bun cum? Cum? Cum? Cine ni l-a „potcovit” pe Vasilică Câțu PM un sudor și Repetent amărât la un Liceu Industrial este același care acum ne „potcovește” cu un Obez și mai analfabet și mai necitit ca PM? Chiar așa suntem de râsul lumii? Chiar așa? La ăsta nu te uiți la ce Doctorate are/nu are ci cum o „rupe” cu lb Română. Îți vine ca sa dai cu fierul de calcat in TV când apare
  acolo „perla” asta de prostie! Ăsta a auzit de o banală fișa fiscală Sintetică sau Analitică? Știe ce scrie acolo? Știe bă, știe bă? Vă garantez ca nu știe, că este Monument de Prostie! Vai de noi și vai de copilașii Noștri! Nu știu ce să mai scriu! Cel mai dureros este ca să scrii despre NIMIC, Prostie, Involuție, Eșec, Distrugerea unei țări….

 33. Erată
  La umbra firului de iarbă,
  Nimic nu pare cum a fost!
  Am ars in grabă anii,
  Glumesc mai rar acum,
  Când cartea vieții-n grabă,
  Mi se preface-n scrum!

  Mulțumesc pentru Firicelul de urare de la miezul nopții, core! Îți Mulțumesc din inimă,pentru inima ta mare! La 70 de ani ai mei, vă doresc tuturor să trăiți în sănătate și să aveti viață lungă și fericită alături de cei dragi vouă,copii,nepoți și nepoate, oriunde se găsesc! Să fiți OAMENI,iubiți de OAMENI și Dumnezeu!

 34. Și astfel „pe-se-de” a primit verde catre încălecarea „guvernului meu”

 35. Noul Bratianu-Cartof, inca un „liberal de frunte” care a trait toata viata din bani publici si in plus si viitor beneficiar de pensie speciala. Asa da, liberalism, stai si astepti ziua de leafa sau de pensie.

 36. Păi să nu vrei autonomie ?? Să te mai uiți la alde din ăștia cum iși bat joc de tine și cum te desconsideră ? Mai ai o minimă speranță la mai bine cu astfel de ”alegeri” și personaje pe sfoara licuriciului ?? Incă nu ești sătul române ??

 37. Kaizerul McKlaunus l-a instalat presedinte de partid pe McCiuca! Dar cind il alungam de tot pe McCatzu, inca sef pe la Senat?

 38. Un singur partid, o singura vointa, ca restul sunt doar simpli executanti, nu vad . nu aud, nu vorbesc, doar executa orbeste ce l-i se toarna in urechi de la Bruxelles si de la Tatuca, ca deh Tatuca este Regele Soare al Romaniei

 39. KARMA iubirii de viață:
  Mi se amestecă fengshuiul
  Cu parfum de femeie,
  Cer și pământ, flori,apă și vânt,
  Cu o singură cheie!

 40. KARMA iubirii de neam și urmași
  Bunii mă cheamă
  Lutul mă strigă,
  Să fiu ecou
  De repetate vremi
  Și rădăcină,
  Între pădurile de cruci
  Înfipte pe colină.
  Viata-mi umple o clepsidră,
  Calendar amestecat,
  De atomice idile
  Și cădere în păcat!
  Risipit in pretutindeni,
  Împletit cu fir de ceață,
  Voi fi o amintire
  La umbra de copac.
  Să fiu as vrea, că ultimă dorință,
  Aripă de înger,
  Urmașilor,in veac!

 41. Olteanu tot oltean ramane, adica sta la coada la magazia cu grade! Cand prinde momentul, se arunca! De aia soldatul neinstruit Raurutu ii intinde primul mana! Johannis via Rarutu l-a avansat in funtie pe Ciuca, deci are tupeu maxim!

 42. Si Bratienii au fost tot impostori. Citește istoria cu atenție.

 43. rene, eu cred in ingeri. Mi s-a intamplat de cateva ori sa le simt protectia salvatoare.
  Cred si in ingerii partidelor, cred si in ingerii tarilor.
  Poate, Ciuca va fi un inger pentru PNL, poate tara noastra va iesi cu bine din pandemie, razboi…
  Noi am trecut prin vremuri atat de grele. Tu ai talentul de a le pune pe hartie. Poate, in timp, toate marturiile directe ale tale asternute in „Gambitul Sterian Sabău” cu ajutorul unui inger vor vedea tiparul. M-as bucura pentru realizarea visului tau. Marturii de istorie traita.
  Inca o data, la multi ani, frumosi!

 44. Deci USR-ul a avut dreptate ca Vasilica avea palaria prea mare pt functia respectiva! Pacat ca PNL-ul a constatat ca USR-ul avea dreptate abia dupa juma de an. Cheltuieli in plus pentru tara, imprumuturi nejustificate, stagnare si, cireasa de pe tort, l-au facut de kko pe presedinte, cu a lui zicala „Peee-Seee-Deee”. In plus, si-au batut joc de democrație si de votul preponderent de dreapta al minoritatii prezente la vot. Halal, democratie! Avioanele si elicopterele ne cad conduse de romani, ofiterii ne mor, dar nu in lupta, ci la manevre super-profesioniste. Noroc ca rupem gura targului cu autostrazile, caile ferate, centurile ocolitoare, pasajele subterane, liniile noi de metrou de le construim…pe hartie, in preajma alegerilor. Si la urma, mai dam cate-un carnat de 50 de euro populimii sarmane, ca sa-l scoatem inapoi din inflatie sau imprumuturile facute pt majorarea pensiilor speciale sau nemeritate, sau pt sarbatorirea cate unui „dottore” scos din neant, care nu se pricepe la nimica. Noroc ca ne tot fug condamnatii cu repetitie, sau dovedim dupa 30 de ani ca cineva a fost povestitor la Manastirea Secu, ca doar asa mai avem si noi ceva stiri pt antene sau romanici, sa treeeeaca timpul mai frumos si util…Ce bine ca avem cel mai mare aparat de stat pe cap de locuitor din lume sau cele mai mari nedreptati la pensii din lume, sau cei mai tineri pensionati din lume, ca avem si noi motiv sa ne ratoim la ceva, ca sa avem senzatia ca am avut democratie folositoare…

 45. D-l Vasilică Cîțu a plecat. Ce facem, însă, cu cele trei miliarde luate din bugetul pensiilor ca să ajungă președinte de partid pe care nu le-a mai pus la loc, ce facem cu cele 12o milioane doze de vaccin comandate și nefolosite, ce facem cu cele 200 miliarde cu care a încărcat datoria României în doar un an? Cine le va plăti dacă tema plății datoriilor de către fiii și nepoții noștri a generat izgonirea guvernului PSD de la guvernare?

 46. Mare ursulețul de pluș rupt de foamete și în coate! Unde vrei tu sa fi delicat? In Buda? La Pesta? La Codlea nu e bine
  Pașaportul maghiar nu e bun fără bani pe card? Ursii din sogorime nu muncesc,au labe fine,cu unghii lăcuite?

 47. Radu Humor, au fost si sunt romani bogati, ucraineni bogati, rusi bogati, evrei bogati…
  Eu am sa-ti povestesc despre un evreu. Era un barbat frumos. Intr-un concediu la mare, un german care avea un brat amputat, a crezut ca nu vrea sa-si recunoasca originea germana.
  Era inteligent si ceva ce-l caracteriza, avea o permanenta sete de cunoastere.
  Din pacate, devenirea lui i-a fost afectata de evenimentele politice.
  Era genul de om pe care daca-l suparai cu ceva si peste 5′ aveai nevoie de ajutor, el sarea sa te ajute ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Era un om generos si cu multa iubire de oameni.

 48. Este sub limita demnității Umane! La învățământ de la 2(doi) Secretari de Stat am ajuns la 6(șase) Secretari de stat plus doi Subsecretari de Stat? Ce este tragic? Că se nasc mai mulți copii in Diaspora decât în România și PSD CU PNL „naște” cele mai multe posturi de Miniștri și de Secretari de Stat de pe Planeta Albastră, Planeta Maimuțelor! Așa o fi și la Popotă? Treci de la două porții de fasole cu ciolan la Șase porții? Citiți „Organigrama” Guvernului și scuipați și vă închinați sau viceversa! Citiți și vă închinați…. Dl General de Armată cu 4 Stele? Poate patru porții de Ciolan cu Fasole! Urmuz e pistol cu apă față de ceea ce livrează PSD cu PNL României…

 49. În Kolonia Penitenciară, Experimentală și Atomică Rroemenika, cea definită de atributele „stabilă și puternică”, Gunoaielor cu robe li s-au mărit cu 30% salariile acelea oripilant de onctuoase.

  În contrapartidă, pentru… stabilitatea Koloniei, amărăștenilor roopți în koor, aflați la pragul sau sub pragul minim de sărăcie, li s-a aruncat, cu dizpreț, un voucer de 50 de euro, o dată la două luni.

  Această jignire reprezintă UMILINȚA SUPREMĂ ce te-ndeamnă, irevocabil, SĂ-ȚI FIE RUȘINE CĂ EȘTI CETĂȚEAN ROMÂN.

 50. „Prin ce e mai bun Nicolae Ciucă decît Florin Cîțu?” se intreaba aiurea dl. Carstoiu autorul articolului precedent. Raspundem: Dl. Ciuca este mai bun decat Catu ala, deoarece dl. Ciuca nu se drogheaza, nu este alcoolic, n-a fraudat Bancile americane, n-a fost arestat si bagat la parnaie pt infractiuni, n-a fost concediat din Banca romaneasca pt frauda financiara la moneda nationala, n-a imprumutat miliardul Euro disparut nu se stie unde „investitii”, n-a complotat marsav cu furnizorii de gaze si electr. si a permis majorarile criminale pt buzunarele romanilor – marsavii comise de alcoolicul drogat Catu, care, trebuie anchetat si rebagat la parnaie, unde a mai fost. PNL a ajuns cuibul borfasilor ?!

 51. Intr un fel ma bucur, ca merg astia in cap (pnl) si praful si pulberea o sa se aleaga de ei. Costurile ma ingrijoreaza. Sunt la guvernare, i au imbrobodit pe psd, pastreaza presedintia si capul guvernului, acuma in prag de razboi. Va fi cu plans mult.

 52. Sunt Mândru că m-am născut în Scitia Minor, Sciția Mică unde la 20 km de Călărași la Dervent a venit pe jos 2150 de km Primul Apostol adică Andrei ca să ne Creștineze! 2000 de Ani mai târziu Binomul PSD -PNL vrea ca să ne aducă nu nouă ci lor și nu Izvorul Tămăduirii de Boli ci izvorul Tămăduirii de Nemunca și izvor de funcții tot pentru Ei! Bat din Buze Uluit! Avem un Guvern Supraîncărcat cu Oameni precum autobuzele alea pictate din Pakistan!;Oameni pe acoperiș, oameni pe capotă, oameni in cutia de viteze, oameni in radiator, in căptușeală la scaune, lipiți de tavan că șopârla Geco! Guvern de parcă avem populația Chinei și suprafața Rusiei! Cât de grea e munca in Privat și cât de proști și de Necalificați sunt ăștia din politică…. Ciucă? Exponentul prostiei, inculturii, tăiatului frunzelor la câini…

 53. Tică, din izvorul înțelepciuni tale milenare, ne spui de ce l-au îngropat pe marele poet Ovidiu, lângă calea ferată? să-i tulbure odihna veșnică?
  Din același motiv pentru care izvorul Tămăduirii,curge atât de aproape de cuibul berzei tale materne? Să ai loc de tămăduire grabnică?
  Tică, in cazul tau punctual, cum te ajută proximitatea Izvorului Tămăduirii? La nevoie,îmi recomanzi un loc de cazare? Deja mă simt mai bine știind că tu ai o șansă de tămăduire, direct proporțională cu bunătatea sufletului tău de creștin, revărsată in comentarii, dintre care cel dedicat mie, este definitoriu pentru empatia de un clar obscur al sufletului tău chinuit de întrebări,lipsit de răspunsuri…
  Eu mă voi mulțumi cu Baia Sărată de lângă Deva, sau cu fizioterapia de la Săcelu, loc miraculos in care veneau românii din vremea lui Ovidiu. Aici sunt adevărate izvoare ce fac minuni. Îți recomand să cauți pe google, Săcelu se afla langa Târgu Jiu, ca să ai ai o idee…
  Azi am făcut 4230 de pași, fără baston. Soare orbitor, dar a fost aerul rece.
  Tică, nu uita: resistire ca bărbații!

 54. La multi ani ,rene!
  Tot ce-ti doresti sa se indeplinesca!
  Sanatate, familie fericita si unita, Pace si Intelegere !
  Inspiratie la Poezie , Muzele sa te iubeasca si sa te inspire !

 55. PCR este invidios pe PNL, deoarece a dovedit ca poate fi mai comunist ca el, de unde l-i s-o trage ?

 56. PNL ne-a aratat, cum a actionat deplin constient in stil STAHANOVIST, pentru alegerea unicului, pe post de presedinte
  PNL a actionat conform indicatiilor primite de la cel mai inalt nivel

 57. Gata! Vine sfârșitul! Kilu de oțel de la 1.9 Euro a ajuns la 8 Euro, Tona de Nichel de la 20 000 de Dolari la 95 000 de Dolari! Să vezi râs și plâns, să vezi falimente la Privat! Aparat Bugetar cât Populația Macedoniei! De unde taică atâția Bani pentru atâția Paraziți, de unde atâtea Vagoane de Bani? Stai că vrea și Dâncu Sicrie Zburătoare din Anii 70 de la Norvegia de 660 de Milioane de EURO! Să vezi circ și jale să vezi circ! Și românii emigrează pe capete. Stai că vrea și Bogdan Aurescu armament American de 38 de Miliarde de Dolari! B’nai B’rith ii pune sula in coaste pentru ceea ce a promis! Arme, Arme, Arme! La dracu cu sănătatea și cu Dle Rene. Însănătoșire grabnică! Vedeți că sunteți făcut din oțel German, oțel Krupp nu cedați dvs așa de ușor!

 58. Însănătoșire grabnică! Vă faceți dvs bine! Vine primăvara Vine soarele! Ce pot ca să spun? Și eu am avut necazuri dar merg mai departe ce să fac? Am inceput munca Sfânta Muncă? Erată la comentariul de mai sus! La Dracu cu sănătatea,cu dl Rene nu sunt bani de muncă! Era scris la Dracu cu sănătatea punct Dle Rene! Însănătoșire grabnică. Softul a scris in Locul meu. Scuze. Însănătoșire grabnică vă doresc… Semnat T

 59. Mulțumesc pentru urare, Tică, primul pas ca să te vindeci,este să crezi să poți, să ai ambiție, să faci progrese mici, dar să le faci! Nu în ultimul rând, fixează borne la îndemână de atins. să fi propriul tău fizioterapeut.stiu, Tică,mușchii ii putem antrena, nervii trupului,nu,dar nu suntem noi aceia,Tică,cei ce vom renunța!
  Nu-ți irosi energia, fă ce trebuie,nu te incarca măcar o vreme cu grijile și nenorocirile făcute de alții.
  Nu putem noi schimba nimic,poate cei ce vor vota români patrioți cu drag de români și țara asta. Poate la alegerile viitoare.
  Sigur,putem scrie tot ce vedem, trăim, simțim,să propunem ce putem construi pe ruinele a ceea ce dărâmăm cu mare bucurie.

  Dar, Tică, am o întrebare la care vreau răspuns: de ce vor, Tică,unii comentatori, să pară altceva decât sunt?
  Cu ce diferă, Tică, de politicieni?
  Că unii fură,iar alții nu? Cine garantează Tică, dacă borcanul cu miere le-ar fi la îndemână?
  Dar despre tine, Tică: De ce!
  Fă-mi un cadou și raspunde-mi!

 60. @René, Va doresc rapida recuperare si sa va bucurati de ce aveti. Cu simpatie.

 61. Mulțumesc Mult,@ziua de după, să trăiți în pace, înțelegere și sănătate alaturi de cei dragi!

 62. De la finele anului 2019, dl Iohnannis a schimbat doua guverne -s-a hotarit la guv.Ciuc si 2 sefi de PNL, il pune pe dl.Ciuca.
  O fata curajoasa dna Emilia Sercan i-a agatat dlui.Ciuca o tinichea de coada ,ceea ce nu i-a oprit pe Iohannis, Ghe.Flutur,Rares B.-PNlul in general sa-l serveasca pe Iohannis.La rindul sau acesta din urma serveste interese suprastatale-UE si Nato si chiar ofera mai mult.IN dl.Ciuca a vazut un servant servil-ca si el-,PNL este aliniat si buturuga mica nu rastoarna carul mare cu servilii Romaniei ingenuncheate careia i s-a dus buhul!
  Care sunt obiectivele pt.Tara,furate printr-un PNNR strain de interesele majore,deci servilii nu vor misca in front, vor da din colt in colt dar nu vor reglementa preturile le energie, nu vor face o fabricuta,un loc de munca:in loc de ce trebuie se va discuta de oase si paine cu aluat refrigerat aruncat in piata de un Ciolacu, de pensii mizerabile ,de ce a mai „votat”parlementul odios.Cei cu imaginatie vor urmari cum vasele de singe ale romanilor sunt golite prin conturi,operatii BNR,MF,imprumutri publice,contracte cu externii,si Romania nu va rascumpara o letcaie din ce i se cuvine si se prabuseste sub ochii imensei birocratii guvernamentale si para-guvernamentale! Cel care numeste guvernele si premierii- enoriasul evanghelist de confesiune augustana ,Iohannis ne-a „evanghelizat”si supusi,stam sub „evanghelia”lui.

 63. Avem dictatura militara condusa de o marioneta a SUA
  De fapt suntem tara sub ocupatie militara americana. E mai rau decat in comunism. Raul e abia la inceput.

 64. Stimate domn! Informația vine la Mine și nu EU la ea! Toți îmi zic cu dovezi cu dovezi cleștar de Furaciuni! Am Rude care îmi zic râzând că au făcut Bioterra la FF la Drept și sunt Locotenent Colonei și Locotenenți care au ieșit la Pensie cu suta de Milioane! Eu am minim pe Economie o sa ies la pensie la 70 de Ani cu cinșpe milioane! De ce postez? Că nu mă lasă inima că sânge din sângele Meu a udat Cernoziomul României Pentru Înfăptuirea României Mari! PENTRU fapte de vitejie de pe Câmpul de luptă Străbunii mei au fost Împroprietăriți de Carol I cu 10 Pogoane de Pământ în Bărăgan noi fiind din Topoloveni Argeș! De ce postez? Poate Dl Nistorescu citește și postarea mea plină de Năduf și dă un Curent in Societate ca să vină în Politică altă garnitură de Oameni! Ăștia care sunt ACUM sunt clociti, dereglați Genetic, Moral, Social! Distrug și fură Romania cu zâmbetul pe Buze!Empatie Zero față de Popor, Ortodoxie, Istorie! Carpe Diem și atât! Unu’ nu găsesc mai breaz, măcar unul! Mă opresc că dau in altele….

 65. Mulțumesc persoana din spatele pseudonimul „Zorilo” Mersi frumos! Mă duc la muncă îmi mai târăsc piciorul dar sunt pe Drumul cel Bun! Munca, Sfanta Muncă mă scoate din boală și din Sărăcie! Ehei, ehei! Sănătatea e prima, poți ca să mănânci un colț de pâine si ești fericit! Mi-au zis mulți! De ce nu te bagi bă in politică, Armată, Poliție? La căpățâna ta erai Mare, pensionar și blindat de bani? Ce să caut in politică? Să mănânc „proteină digerată” in prealabil de Șeful de Partid? Să mint? Să mă dezumanizez? Dacă sunt vertical acolo, voi fi aruncat în trei secunde pe stradă cu un șut în cur! Acolo e nevoie de Lingăi, Lepre! Bogdan Aurescu cu B’nai B’rith și Frații Muraru cu Forumul Evreiesc nu sunt „cumva” in câmp cuantic Euglena Verde in mediu anaerob mocirlos, Anaerob, împuțit? Vânzarea de țară și de ortodoxie nu face deloc „bine” unor urmași creștinați de Apostolul Andrei in Anul 35 după Hristos…A venit Apostolul pe jos 2150 de Km ca să mă scoată din Iad! Frații Muraru cu Bogdan Aurescu dacă se duc acolo ca turiști „permanenți” eu ce vină am? Frații Muraru! Am văzut un Antisemit Român beat mort la piața Kirigiu! Căuta în tomberoane! Șo pă el! Mănâncă-l cu fulgi cu tot! Rataților fără de țară și de Ortodoxism! Rataților….

 66. @@Cornelium 33… altă garnitură de Oameni Modificați Genetic. Pe măsură ce zilele trec, calitatea umană a lumii vechi se diluează în generațiile viitoare, deoarece nu mai sunt homo sapiens. De astfel, avem deja generații de decreței și seniori profund transformați în modul menționat mai sus. Campania de vaccinare covid a fost un catalizator imens pentru procesul transumanist, mai mult ca toate cele anterioare și va cataliza acest proces, probabil, mai mult în cele viitoare. Noua ordine nu va mai permite niciodată empatiei să fie o condiție umană esențială. Au pregătit acest lucru atât de meticulos și subversiv, încât chiar și banalul paracetamol reduce empatia prin utilizarea prelungită. Trebuie să mă opresc și eu la limita de 2000 de caractere și 2000 de trolboți care înghit litere.

 67. Tică, există o piramidă a puterii, ierarhii bine stabilite în stat.cel din fruntea țării,conduce și răspunde de activitatea instituțiilor din statul român. Pe cale ierarhică, fiecare șef de institutie, la rândul său…in sens invers,cine fură, își dă obolul șefului ce închide ochii. Eu am scris despre guvernanții conduși de Iohannis.Am făcut afirmații dure
  Am scris o carte, Tică, „Gambitul Sterican Sabău”. Este vorba în carte de Romania de după 1989, am capitole despre ion Iliescu, Traian Băsescu,iar Sterican Sabău este chiar anagrama acestuia. Nu m-am ferit de cuvinte.
  Am scos pe imprimanta un exemplar și l-am legat într-o carte. Exemplar pe care îl voi trimite domnului Cornel Nistorescu,cu rugămintea de a o citi fie și în diagonală, și a spune dacă merită să încerc,nu știu cum, să o public.Nu sunt bogat, nu îmi permit costuri peste venitul din pensie.
  Dacă ești curios, am trimis calupuri din carte, la editorialul despre „Muzeul Doinei Levința” Cine era curios, ar fi primit cartea prin email.
  Nu am scris pentru bani. Iar dumneata, domnule Tică, cobori prea mult la nivelul de jos al celor ce fură.Sunt multi, Tică ,pierzi privirea de ansamblu a Hărții larga respirație națională a celor ce fură.
  Despre asta e cartea mea. Lui core nu i-am fost frică. Dacă acum semnez comentarii și cu adresa de email, core a fost extrem de deșteaptă în a găsi indiciul valabil.si a avut curajul sa îmi scrie. Râdem deseori, Tică și spunem că vârsta e un număr,contează sufletul și starea de spirit, prietenii și educația, reziliența, empatia și moralitatea, demnitatea de a merge mai departe. Nimic deosebit pentru multi cetățeni români, doar că nu-ș cum facem, mereu ajung să ne conducă niște pramatii. Cu sau fără grade. O zi bună, Tică: ” Muzeul Doinei Levința”! Sau te aștept la o lansare de carte,dacă apare un inger-critic literar,editor…
  .

 68. Tot anunta astia ca ajuta cetatenii mentinuti in saracie, jalnic din partea lor! Ei cred ca nu se afla despre ce manevre au in proiect? Auziti, cica sunt 4 mii de firme care beneficiaza de finantare pe langa saracitii care sunt scosi la inaintare, reprosandu-le ca ii ajuta! De parca ei sunt total vinovati ca au ajuns in acest stadiu! Bre, virba lui udrea, nu mai mintiti cetatenii sa faceti intelegeri cu firmele pe spinarea consumatorilor!

 69. Dragă Rebe ( am greșit la tastare, dar las așa, că oricum ești un Rebel 😉 )
  La mulți ani , cu sănătate multă , cu însănătoșire grabnică și cu cât mai multe plimbări cu cei doi nepoți Mihail și Gabriel, dacă rețin eu bine că ziceai că-i plimbi astăzi !

 70. Dupa caricaturile care i-au urmat lui Antonescu, generalul este totusi o varianta onorabila pentru actualul PNL. Daca ar fi fost vorba de adevaratul PNL sigur ca am fi putut obiecta.

 71. Nu vi se pare ciudat că la conducerea României este partidul istoric PNL (chiar dacă nu e ales democratic), iar președinte este un neamț după modelul Carol I? Ca să fie adormiți românii, fiindcă, nu-i așa, atunci cică a fost perioada auriferă a acestei țări? Singura problemă ar fi apucăturile comuniste ale PNL ului de azi și servilismul tâmp față de stânga globalistă a lui Johannis & company. Nostime alegerile astea duble și cvadruple al președinților din „lumea liberă” gen Macron, Iliescu, Băsescu, iohannis, etc.

 72. Mulțumesc pentru urarea de sănătate, Radu. Ieri a ieșit bine cu plimbarea și nepoții, de azi e altă viață…
  Am ținut să îți răspund chiar ieri seară, dar postarea mi s-au pierdut in spațiul virtual. Să trăiești în pace și sănătate cu familia și prietenii. Scriam in mesajul de aseară, că prietenii adevărați sunt puțini și tot mai rari,nu renunță la ei,cum nici eu nu o voi face. Oamenii inteligenți știu să treacă peste mici conflicte care nici măcar nu sunt intre ei direct. Îți doresc tot binele pe care mi-l doresc și mie, dar în acest moment pare o himeră.
  Ai grijă de sănătatea, Radu, trăiește ți viața și fă ce crezi că ai de făcut,cu responsabilitate și mai puțină implicare în probleme ce te pot afecta fără măcar să bănui.
  E un sfat prietenesc, din suflet.
  Cu drag, rene.

 73. Deoarece au reușit să aducă populația României la starea de legumă politică, în curând și socială, că financiară e de mult, singura șansă a noastră este să se încaiere între ei.
  Și asta se va și întâmpla în cel mai scurt timp în urma unor evenimente globale în curs de desfășurare, cu un final încă neprevizibil dată fiind posibilitatea ca acești escroci să devină oricând și criminali ai propriului Popor.
  De aceea trebuie așteptat momentul favorabil, în primul rând internațional și mai apoi național, în care toate hienele astea se sfâșie între ele pentru a le da lovitura de grație, dar nu pe mâna celui care ar avea șanse să câștige în războiul lor fratricid, ci ca forță națională nouă, independentă, ieșită din starea de latență.
  Momentul este inevitabil, din toate p.d.v. , dar cine nu va reuși să profite de el, este condamnat la dispariție , în primul rând teritorial și mai apoi ca nație !
  P.S.
  Am întâlnit undeva ceva care m-a impresionat foarte mult și cred că merită reprodus :
  ”Unele întâlniri nu sunt deloc întâmplătoare, simple coincidențe.
  Viața vă întinde o mână, ca să vă țineți de ea !”
  Eu aș complecta Viața, cu Dumnezeu, iar ca exemplu i-aș da pe Rene și Core….

 74. Oh, Radu Humor, suntem niste poeti care cautam frumosul in imaginar.
  Avem nevoie de frumos!
  Trasaturile pe care le-am enumerat eu intr-un comentariu ce-ti era adresat sunt comune la multi domni de pe acest site. Sa vad frumosul din oameni, chiar ma ajuta sa traiesc.
  Rene este un poet pentru care cuvintele pot infrumuseta orice. In viata reala, Corneliu M, are o familie frumoasa careia ii este total dedicat.
  Sa putem infrumuseta cu imaginatia un spatiu chiar si virtual, este o calitate. Citeam ca s-a descoperit o corelare intre IQul si generozitatea unei persoane.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.