Ciucă și Bode: 9 mil.€, bani publici, pentru știri pozitive

PNL a plătit anul trecut 45,9 milioane de lei (9 milioane de euro) către trei agenții de publicitate pentru apariția unor articole favorabile pe diferite site-uri, conform libertatea.ro. O singură agenție a încasat aproape 41 de milioane de lei. Membrii conducerii PNL, cu excepția celor doi ”dottore”: Nicolae Ciucă și Lucian Bode, nu știu cum s-au utilizat banii, susțin surse din partid.

Scopul PNL este ca mesajele partidului să fie preluate de site-urile cu care încheie contracte, recunosc liderii liberali.

Informația despre banii plătiți de PNL apare într-un răspuns transmis de biroul de comunicare al PNL la o solicitare Libertatea din 5 decembrie 2023. Răspunsul liberalilor a venit pe 25 ianuarie 2024, la 51 de zile de la data solicitării.

 

Citește articolul integral pe libertatea.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. …si unii magari isi fac griji ca nu vor fi bani pt pensii!…ma, magarilor, cum sa nu fie cand ne permitem sa dam 9 mil euro pe cai verzi pe pereti?…interesant de stiut ar fi cine sunt actionarii acelor firme, ai cui copii, ale cui neveste, amante, servicii, ceva?…

 2. p-astia „transparentii” aia cu coruptia nu-i vad? altra h at, scartzu, orban…iohann, fratii dinamita…? nu?

 3. PNL si PSD si toate partidele au dat din banii nostrii bani pentru presa. Asta nu este mita?
  Sa fi construit un spital micut macar, asta nu va ducea mintea?
  A fost nevoie ca poporul din banutii aia putini sa dea cate 2 E, pentru spitalul de copiii? Poiticienii de ce nu dau macar 2E, sunt saraci?
  Sper sa fiti spulberati in alegeri!

 4. In atare conditii mai este loc de presa independenta, libera ?! Evident ca nu. Poate 1-2 %.

 5. …pt corect…pai scrie, chiar intre postari tot sunt, in special cu stiri negative despre extremismul aur, despre coruptia aur…

 6. Priviti mutrele acestor doi politicieni si sper ca ori cine poate sa isi dea seama despre inteligenta lor.Romania daca se gaseste la ora actuala in situatia asta catastrofala ,se datoreaza acestor foarte multi politicieni, care la fel ca cei doi din fotografie ,au fost la fel.Toate panaramele si toti incultii cu diplome false, au condus aceasta tara .Destul de multi au reusit sa termine liceul la virsta de 30 de ani si stim foaerte bine cum si-au luat si aceasta diploma.Unii din ei au reprezentat tara fiind europarlamentari .Nici nu iti vine sa crezi atunci cind te gindesti ca unii ca astia au ajuns si la Bruxelles nu numai in parlament ,guvern sau senat.

 7. Doi idioți utili, vorba fostului șef SRI, doar că ăștia doi, distrug orice și totul în jur! Cât despre bani la tv, asta e manevră celor care nu au încredere în sine, celor care își doresc orice fara a avea dreptul, își croiesc drumul prin plăti pentru minciuni și hoții, falsuri și escrocherii. Sa se duca naibii tot PNL mai ales ăștia din poza, doi lepre mincinosi fara pereche, doi escroci care s-au îmbogățit nejustificat peste noapte, doi plagiatori care beneficiază de drepturi financiare pe baza de falsuri. Cât ar încerca ei să mintă, cetățenii au simțit minciunile la buzunar, secția finanțe fundul buzunarului. Au uscat buzunarul și contul cetățeanului începând cu ianuarie 2024, mai e o alta minciuna și anume, a declarat cel de la dezvoltare că va restitui cetățenilor restul financiar din cardurile pentru lemne(tiganiada și săracii blocurilor), am văzut că la posta întreabă despre această acțiune zeci de cetățeni și cei de la posta, habar nu au, nu au primit nicio informație sau dispoziție la ora actuala! De ce nu acționează sa restituie banii rămași pe cardul de energie tuturor celor care nu au consumat toți banii? E dreptul legal a lor și nu tu guvern ai dreptul sa decizi cine și cât au drepturi atâta timp cât se încadrează în legea funcțională!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.