Ciucă şi Ciolacu, împreună şi la înmormântare

Peste 1.000 de persoane l-au condus, joi, pe ultimul drum pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, care a fost înmormântat la Jariştea, localitatea sa natală.

La slujba de înmormântare oficiată de ÎPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, alături de un sobor de preoţi, au participat numeroase personalităţi ale scenei politice româneşti, care au dorit să aducă un ultim omagiu colegului lor. Printre aceştia s-au numărat premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, europarlamentarii Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău, alături de mai mulţi oficiali din cadrul Guvernului, parlamentari şi membri ai Partidului Naţional Liberal.

De asemenea, au fost prezenţi la Jariştea reprezentanţi ai administraţiilor locale şi judeţene din Vrancea, dar şi sute de persoane care l-au cunoscut pe Cătălin Toma şi au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie, la un spital din Capitală, unde a ajuns cu o seară înainte, transferat de urgenţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani.

La începutul săptămânii trecute, pe 12 şi 13 februarie, Cătălin Toma participase, la Paris, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

Cătălin Toma a fost ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al CJ Vrancea, când l-a învins pe social-democratul Marian Oprişan.

Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator din partea PNL, în perioada 2016 – 2020.

Liderul PNL Cătălin Toma a murit la 46 de ani, după o răceală

credit foto vrancea24.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Expoziție inedită „Clanul infracțional organizat din politica românească” la o înmormântare!

 2. Ce ridicoli sunt toti cu camasile albe pe ei! Nici unul nu e vreun Cristos, toti sunt mincinosi, 100% mincinosi.

 3. ”Ciucă şi Ciolacu, împreună şi la înmormântare.”
  Asa este intr-un mariaj, fie el si toxic.

 4. Se putea să lupsească eduKKatul PERNICIOS BatistutZă Rujată ?… măR😪g

 5. După slujba îndelungată, tovarăşul general Nicolae Ciucăşescu trebuia să rezolve nişte probleme… urgente! L-a întrebat pe sepepist unde poate să… se reculeagă, sepepistul a dat două telefoane şi au găsit imediat o toaletă liberă. Merge grăbit tovarăşul general Nicolae Ciucăşescu să se uşureze, dar când dă să deschidă şlițul, observă că nu mai era nevoie! – Ca din neant a apărut întotdeauna prezentul la datorie Lucică şi l-a desfăcut el! Ce patriot! Ce suflet mare! Era atât de pregătit, că în cealaltă mână ținea sulul de hârtie igienică!

  – Stați liniştit, tovarăşe Nicolae Ciucăşescu, că vă scutur eu… păi dar pentru țară… se poate… nevoia de stabilitate..

  – Mersi, băi Alifie, nici nu ştiu ce m-aş face fără tine! Nici nevastă-mea nu a stat în luna de miere atât de lipită de mine!

 6. Daca a fost sanatos si a putut participa la Paris pe 12 şi 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă de ce sa nu credem ca acolo a fost otravit la fel cum a fost si adversarul politic a lui Putin.Cum a murit asa dintr-o data ,sau in cazul asta Johannis nu mai este interesat sa ceara o cercetare amanuntita ca sa se stabileasca cauza ,la fel cum a cerut Rusiei ? Daca este sa ne jucam de-a otravitul,pai sa o facem si cu acest mioritic .

 7. Uăi, păi cum să nu hie Lolek și cu Bolek prezănț’? Dacă s-o lăsat și cu pomiană… Duar îi știm, amânduoi n-o ratat fasuiu cu costiță niciodat’…

 8. ”au participat numeroase personalităţi ale scenei politice româneşti” …”Personalitati!??!!?? Sau PERSONULITATI? De ce Cotidianule? De ce? Sunteti in campanie electorala si faceti bani multi cu tradatorii PSD si PNL?

 9. Despre morți numai de bine. A fost o ”somitate” a județului Vrancea ….. Una cu bacul neluat dar pe rând primar , senator și președinte de consiliu județean. E o tragedie că a murit un om tânăr ,dar s-o lăsăm mai moale cu ”realizările”. Focșani-ul a ajuns de râs, nu îl mai recunosc. Cam ăștia se învârt în politică ”somitățile ” NULE și fără nimic în creier, doar limba de lemn care o repetă ca niște mori stricate.

 10. Si eu care credeam ca-i inmormintarea lor…. Poate la alegeri cind vom vota….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.