Ciucă și Ciolacu, la doi ani de la începutul războiului în Ucraina

Autorităţile române acţionează în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina până la obţinerea victoriei şi a păcii juste, a precizat sâmbătă premierul Marcel Ciolacu, cu prilejul comemorării a doi ani de la începutul războiului.

El a subliniat că Executivul va continua să lucreze aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina.

„Comemorăm astăzi doi ani de război de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei. Acţionăm în deplină unitate şi solidaritate cu Ucraina, până la obţinerea victoriei şi a păcii juste. Împreună cu echipa mea de la Guvernul României vom continua să lucrăm aplicat pentru o relaţie bilaterală solidă cu Ucraina”, a scris premierul pe pe platforma X (fostă Twitter).

România şi întreaga lume liberă stau alături de Ucraina, o naţiune care luptă pentru viaţă şi democraţie, a transmis, sâmbătă, preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă.

„În urmă cu doi ani, Ucraina s-a confruntat cu un război pe scară largă neprovocat. De atunci, cetăţenii ucraineni, cu hotărâre şi curaj, şi-au apărat necruţător casele, libertatea şi viitorul. România şi întreaga lume liberă stă alături de Ucraina, o naţiune care luptă pentru viaţă şi democraţie”, a transmis Nicolae Ciucă pe platforma X.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. ”Doi elefanți se comasau pe o pânză de păianjen – PLĂVAN / Și fiindcă ea nu se rupea , au mai chemat o Kukuvea ” NEPROVOCAT , NEPREVĂZUT , NEAȘTEPTAT , NEÎNCHIPUIT , Black Widow stă de 2 ani cu Bucea pe dosare :::

 2. Bla-bla-bla…
  Când Rusia va ajunge la Gurile Dunării și Li🌈icul va pica la pace cu URSUL, veți fi primii care să-i alupiZtegus lu’ Putin, măR🤮g…

 3. Păi cei mort războiul ăsta să-l comemorați, analfabeților?…
  Vai de mamele voastre,mai bine făceau un rahat decât niște cretini ca voi!…

 4. Tuturor ( și nu doar ” lumii libere ” ) speranțe de PACE , ARMONIE , BUNĂ CONVIEȚUIRE și ECHITATE pe aceasta minunata planeta TERRA , dar totuși atât de fragila datorită minților diabolice !!!

 5. Ăștia doi zici că-s de la Conjurația Imbecililor. Numai că imbecilii suntem noi, că am înghițit războiul fratricid al ukranilor cu rusnacii ca fiind amenințare la securitatea noastră ontologică și i-am acceptat cu pestilențiala asta de coaliție, cică pentru stabilitatea noastră, de fapt este pentru betonarea lor la putere. Pentru ei a fost mană cerească războiul ăsta idiot, căci i-a înșurubat definitiv la putere prin anihilarea democrației românești.

 6. Prezentul nu poate fi co-memorat, poate de maine co-memoram si viitorul !

 7. Măi ciulacule tot folosești cuvântul aplicat,lucrezi aplicat… etc dar eu cred că tu lucrezi APLECAT pofticiosule pufos!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.