Ciutacu și un „autodenunț spectaculos“

Ancheta DNA privind achiziția de vaccinuri anti COVID 19 în România în care sunt vizați fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, este comentată de Victor Ciutacu.

Acesta remarcă, într-o postare pe pagina sa de FB, că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a recunoscut că l-a consiliat gratuit pe Vlad Voiculescu.

„CTP a comis aseară un autodenunț spectaculos. Fără să-l întrebe nimeni de vorbă, s-a apucat să scrie cum l-a consiliat politic – pro bono, susține el – pe Vlad Voiculescu. La pachet l-a băgat, să fie masa bogată, și pe Mircea Geoană din vremurile memorabile ale Mihaelei, dragostea lui.

Ca un (fost) cunoscător al modului de lucru al Crucișătorului presei și apelând la atât de draga-i deducție logică, sunt două ipoteze care ar putea explica teoretic inexplicabilul.

1. L-au apucat regretele pentru răul comis fix când fostul-i favorit stă cu bagajul la ușă

2. A picat pe interceptări și l-a băgat procurorul antivaccinist în dosar la terfeleală

Strict pentru mine, am un răspuns. Nu și vreo certitudine. Pentru că oamenii fără îndoieli sunt imbatabili”, scrie Ciutacu pe Facebook citat de Stiripesurse.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4

3 Comentarii

 1. ‘ Prezumție … râgâită ‘, nu-l simpatizez deloc pe CTP, dar, din poziția sa de ‘consilier pro bono’ nu semna vreun act oficial. In topic : este Ponta (președinte Pro România) răspunzător de deciziile premierului Ciolacu ?!

 2. Victor Ciutacu (n. 15 mai 1970, Sinaia, Prahova, România) este un jurnalist român;
  era consilier la APAPS și consilier al Ministrului Economiei, conservatorul Codruț Șereș,
  probabil singurul individ condamnat pentru tradare…..

 3. Colcaie forumul de NE_O(A)M(ENI), aduia de sclaveti SOVIETICI care folosesc ilogicul bolsevic pentru salvarea COMINTERNISTULUI din FAMILIE DE COMINTERNISTI Del Ponte care poarta culpabilitatea tuturor CRIMELOR contra ROMANIEI si POPORULUI ROMAN de peste 25 de
  ani si cu precadere dupa ce a fost ADOPTAT de GINERICA de SUPERNOMENCLATURIST BOLSEVIC, NEPOTZELUL MATUSII Tamara si cumparat ca orfan de tata adoptiv de Mongolul Ceacar, actualul Maresal de Securitate/KGB si CI/GRU, degradat ca „stropitorul Petrovici”!!!
  NE_OM-ul dejecteaza de vreo 8-9 ani pe forum fiind promovat de la gradul de CLONA la acela de ROBOT fabricant de CLONE!!!E geaman cu JOS PATRIA din HAITA hemoroida a lu core/Core…Varul ceausist al lu Justinianus olahus Anonimus…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.