Claudia Pătrășcanu se retrage la mănăstire

Claudia Pătrășcanu, cunoscuta artistă și fostă soție a lui Gabi Bădălău, și-a anunțat  intenția de a se retrage la mănăstire în timpul Postului Crăciunului.

Vedeta a explicat că această decizie are la bază dorința de a trăi o perioadă în singurătate, dedicată curățirii sufletești și respectării postului într-un mod profund și autentic, potrivit Ciao.ro.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta, potrivit spynews.ro.

Postul e despre să fii bine cu tine și cei din jur. La mănăstire, postul se poate țin cel mai bine…

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post. Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău.

N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo, uite îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mai mărturisit cântăreața pentru sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

10 Comentarii

  1. Mi-a venit inima la loc! Mama eroina se retrage numa’ pentru cat a mai a ramas din Postu’ Craciunului , carE Va sa zica 11 zile, deci suportabil. 11 ZILE NUMAI DACA ARE BAGAJLEE FACUTE SI ACCEPTUL MANASTIRII PENTRU ZBENGUAILA EI PUBLICISTICA.

  2. Aceste lucruri spirituale nu se trambiteaza, se petrec in liniste, in comuniune cu universul! De ce tr sa stie toata planeta ce fac eu, sa ma bag in seama?

  3. La mânăstire de maici sau la mănăstire de taici? E foarte important acest aspect.
    O jigodie! Cum să te duci măh să-ţi dai în gât bărbatul şi socrii la DNA? – O OAFĂ ORDINARĂ CARE FOLOSEŞTE COPII PENTRU A-L ŞANTAJA PE FĂTĂLĂU!

  4. Subiect de importanță națională. Domnule Nistorescu trebuia sa scrieți dvs. despre acest subiect tulburător și emoționant . Oricum , in ultimul timp , doamna L.V. scrie despre tot si despre toate , într-un mod copleșitor . Prea multe articole dăunează grav sănătății.

  5. Mai să am un șoc! Biata mea cultură, rezultată din cetitul cărților (da, știu cât de retrograd și puțin progresist la minte sunt, tare mă frământă asta…!), știa că ” a te retrage la mânăstire” înseamnă legământ pe viață, călugărie! M-am liniștit când am priceput că astăzi retrasul ăsta este doar o modă, așa, cât îți schimbi pantofii să nu te mai supere picioarele umflate! Plus că, dacă nu anunți chestia, n-are sens! Ce tută! Tută, deoarece, dacă citește acest comentariu, sigur va fi cel puțin nedumerită, ea chiar crede că face ceva „uau” (ca să priceapă)! Bafto delo, fato la cura cu mânăstire!

  6. În drept la replică drăgușeanca se retrage și ea la mănăstirea de taici Flamingo Boys.Starețul împreună cu discipolii o vor împărtăși în fiecare zi de post,cât a mai rămas.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.