Clauză de eliberare record în fotbalul românesc

Liderul din SuperLiga, FCSB, a reușit să câștige meciul din ultima etapă jucat acasă în comopania unui Sepsi Sfântu Gheorghe, cu cinci absenți, dar cu o organizare a jocului foarte bună. Deși covăsnenii, conduși la pauză, grație super golului lui Alexandru Băluță, au dominat repriza a doua ei nu au putut marca și acum au ieșit de pe locul de play-off. Jucătorii FCSB au avut însă de înfruntat în zilele premergătoare meciului un adversar mult mai periculos și nevăzut, un virus gripal puternic. Așa se explică ieșirea lui Florinel Coman de la pauză, a lui David Miculescu în repriza secundă, iar căpitanul Darius Olaru ceruse și el să fie lăsat la cabine la pauză. Faptul că lipsea închizătorul Adrian Șut, suspendat, i-a determinat pe cei din stafful tehnic să îi ceară lui Olaru să rămână pe teren. Gigi Becali a dezvăluit că a avut recent posibilitatea de a obține cinci milioane euro pe Florinel Coman, aceasta fiind clauza de eliberare a jucătorului dar a reușit să îl determine să renunțe, pentru că oferta era de la un club din Argentina.

„L-am pus să îmi spună echipa. Era o echipă din Argentina. I-am zis: «Florinele, ai familie, apartament, eșți în creștere de formă. Poți pleca la o mare echipă din Europa! De ce să pleci și să îți blestemi zilele în Argentina?» .

Patronul FCSB a anunțat că există acum un jucător în lotul FCSB cu o clauză de eliberare demnă de marile campionate. „Lui Olaru i-am pus o clauză mai mare, de 20 de milioane de euro, el mai are 3 ani de contract”. Acest lucru s-a petrecut după ce Becali a refuzat din Italia o ofertă de 7 milioane euro de la Monza, adică exact valoarea vechii clauze a mijlocașului box to box din angrenajul echipei naționale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. iar vin cu o inoportunitate de natura ..lingvvistica;..CLAUZA…oare agariciu asta AROMAN (sper ca stiti cum,cand si de ce a aparut acest termen…AROMAN ori ARMAN si gresit folosit caaa machidon )..stie ce inseamna ..CLAUZA caaa vezi Doamne I om d afasheri cu piei da curca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.