Clotilde a cerut renumărarea voturilor. Reacția PNL și a lui George Tuță (update)

UPDATE: Armand, marți seara

Prima secție sesizată de noi și renumărată (Secția nr. 31), prima fraudă majoră dovedită și corectată. BES Sector 1 a demontat falsul în acte oficiale și a încărcat procesul- verbal corect.
Amintesc că un număr de 195 de voturi pe care le-am primit de la locuitorii Sectorului 1 au fost transferate din pix către candidatul Blocului Suveranist Român. Le-am recuperat.

UPDATE:

Clotilde Armand dă vina pe Toni Greblă

Armand, marti, dupa ora 15.00, pe Facebook

Voi depune plângere penală împotriva președintelui AEP, Toni Greblă pentru modul defectuos de organizare al alegerilor locale și europarlamentare și instigare la fals.
Se dau indicații pe linie politică ca procesele – verbale din mai multe secții cu problemă să fie închise rapid, fără a se mai face renumărarea voturilor.
Această comasare produsă de PNL PSD a dus la un volum crescut de muncă în secțiile de votare. Pe fondul oboselii, au loc multe nereguli și falsuri și au permis fraude electorale. Procesul electoral a fost suspendat în 22 de județe din cauza oboselii și a caniculei, iar sacii cu voturi şi toate materialele electorale au fost predate şi au fost păzite peste noapte de jandarmi. Acest haos generalizat a fost patronat de Toni Greblă.
Președintele AEP, Toni Greblă, trebuie să-și asume că nu a fost în stare să organizeze aceste alegeri și să-și depună demisia.
UPDATE:
Clotilde Armand pe FB: La secția nr. 144 PNL PSD avea 227 iar eu 193. Acum PSD are 227 și eu doar 6 voturi. Au publicat un proces verbal incheiat greșit pe site-ul AEP și nesemnat de nimeni.
Și mai sunt multe așa. De asta trebuie renumărate.
UPDATE:
Clotilde Armand explică pe FB de ce a cerut renumărarea voturilor și susține că:
Procese-verbale sunt întocmite greșit în mod intenționat și nu reprezintă numărul de voturi din sacii sigilați. Din acest motiv este importantă renumărarea, transparent, de față cu toți candidații și cu observatori din ONG-uri. Asta vor să facă și acum, iar din acest motiv am solicitat renumărarea. Se tem pentru că o să iasă la iveală alte numere. La Sectorul 2 au refuzat renumărarea. Sper să nu o facă și aici. Totuși, dacă n-au nimic de ascuns și de pierdut, de ce ar refuza renumărarea? Nici eu, nici Radu Mihaiu n-avem probleme cu asumarea unui rezultat defavorabil. Avem probleme cu cei care au viciat acest scrutin.

Iar e scandal pe voturi la Sectorul 1. Actualul edil, Clotilde Armand, nu cedează și merge până-n pânzele albe. Ea a cerut renumărarea voturilor, deși, ieri, contracandidatul său, George Tuță, fusese declarat învingător.

Alegerile de la Sectorul 1, cu poalele-n cap și Poliția la ușă: „Iată ce avem”

Într-o postare pe FB, Clotilde scrie:

Scurt update:
– Am depus cerere de renumărare a voturilor;
– Am sesizat autoritățile privind tentativele de fraudă de la mai multe secții de votare;
Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat;
– Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.
De asemenea, au fost mari probleme cu urna mobilă.
Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cum ne-au furat atunci“.

Lupta de la Sectorul 1 este foarte strânsă.

George Tuţă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) ar fi obţinut 36,44% din voturi (24.323 voturi), după centralizarea datelor din 122 de secţii.

Potrivit datelor încărcate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, principalul său contracandidat, primarul în funcţie Clotilde Armand (candidatul Alianţei Dreapta Unită), ar fi obţinut 35,73% (23.850 voturi).

După anunțul Clotildei, George Tuță a ieșit și el la rampă:

„Cifrele nu mint. Oamenii au votat pentru reclădirea Capitalei Capitalei. Orice calcul arată tot asta. Nimeni nu mai poate întoarce votul exprimat de cetățenii Sectorului 1“, a scris el pe Fb.

Și partidul care l-a trimis în lupta cu actuala primăriță a venit cu precizări:

„În ciuda încercărilor disperate ale doamnei Armand de a opri ieri numărarea voturilor, chiar și cu prețul umilirii a sute de oameni dincolo de limita epuizării fizice, candidatul alianței PNL-PSD George Cristian Tuță a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1! Procesele verbale cu voturile numărate sunt cea mai bună dovadă și le vom publica mai jos, împreună cu linkul unde sunt toate datele oficiale deja contorizate. Calculul îl poate face oricine. Va rezulta același lucru: George Tuță va fi în următorii patru ani de zile primarul Sectorului 1! https://prezenta.roaep.ro/locale09062024/romania/pv-part/“

Aseară, Biroul Electoral al Sectorului 1 a suspendat centralizarea proceselor verbale cu rezultatele votului de duminică, activitatea urmând să fie reluată marți dimineață. Anunțul a venit în timp ce o parte dintre reprezentanții secțiilor de vot așteptau de zeci de ore să predea sacii cu voturi, ștampilele și procesele verbale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

34 de Comentarii

 1. Asta dacă e si a fost codita și de un roman a obținut și cetățenia? Fritz la fel? Nu ne -am mai lecuit cu aventurierii alogeni! Parca nu am avea destui de-ai noștri! (editat)(editat)

 2. Ce nu pricepe Clotilde e ca ordinul de la Ambasada a fost clar. Franta nu mai are loc la masa si trebuie sa se multumeasca cu rolul de chibitz in colonie. Lui mini Napoleon i s-a umflat caputzu si Unchiu i-a aratat pisica, inclusiv in Hexagon, la europarlamentare.

 3. Doamnă Clotilde, sunteți frumoasă, inteligentă cred… dar aveți apucături de (editat). Nu numai dvs ci toți politicienii. Vă agățați cu disperare de putere, furați, mințiți. De ce nu vă duceți în minunata Franța și ne lăsați cu ale noastre? Dacă nu vă place să munciți, (editat) Mult succes, dragă Clotilde! Preferăm să vă ducem dorul decât să vă vedem isterizată în fiecare zi.

 4. Intre un securist local si unul global, ce mare diferenta…Oricare din ei e acolo sa indeplineasca ordinele de sus. Posibil sa aiba dreptate si agenta Clotilde. Dar si ai ei au furat data trecuta.

 5. „CHIAR NU S-A GĂSIT UN ROMÂN CARE S-O IA DE PĂR ȘI S-O TRIMITĂ-N „MURU-ROUA”? ȘI FRANȚA ASTA NU NE-A PUTUT TRIMITE MĂCAR O „BALZACĂ”?!

 6. La sectorul 1 hoata striga hotii, cu mult tupeu. Dar din fericire situatia din 2024 nu se mai aseamana cu cea din 2020,cand la sectorul 1 era un fel de sat fara caini, in care se prelucrau noaptea aproape fara frica teancurile de voturi in stil mare, cu ajutorul tinerilor useristi „frumosi si liberi” dupa cum ne amintim. Noi ne amintim, dar justitia a „uitat” sa dea un verdict in acel caz, iar procurorul de caz s-a retras, probabil terifiat de presiuni. Dar cum ziceam, acum treaba sta altfel. Lumea deja stia cu cine are de-a face in cazul Clotildei si a fost cu ochii in patru. Degeaba incearca ea acum sa lungeasca procedura ca sa mai aiba nopti la dispozitie, doar-doar o mai putea manari ceva. Acum tabara cealalta a fost pe faza si a pazit perimetrul, iar Clotilde nu mai stie ce sa mai faca, dar tot nu se lasa. Sa vada si adeptii ei si sa se lamureasca pe cine au sustinut, crezand ca fix ea e culmea moralitatii si legalitatii 🙂 🙂

 7. probabil ca va numara din fata sa nu stea la coada… exact la fel cum s-au renumarat la ea… karma is a bitch? karma inseamna de fapt probleme nerezolvate…karma inseamna de fapt cine e persoana respectiva…

 8. ”Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. ”
  Degeaba urla coruptii PNL ca securistul lor a castigat, pt ca se vede, fara sa o acuze pe Clotilde de minciuna, se vede cum sacii cu voturi sunt pe caldaram. Si nun este un sac-doi. Corupti au fost, corupti vor fi si pe mai departe. Sa nu se mire ca votantii i-au penalizat masiv. Daca tot s-au unit cu PSD-ul pt ce mai trebuie votat PNL? E aceeasi mizerie.
  Unde le convine cer EI- PNL-istii renumararea voturilor.

 9. Dacă doamna a cerut renumărarea voturilor, înseamnă că trotinetiștii au lucrat intens în noaptea trecută (că de ce oare să se fi dat pauză la centralizare?). Ghinionul dumneaei este că numărătoarea o vor face tot polițiștii, iar ei n-au terminat de numărat nici voturile de acu’ patru ani.
  Până una-alta șobolanii coabitează, fericiți, cu intelectualii de sector. Planeta e pe mâini bune.

 10. Ideea este ca si Clotilde se lupta cu coruptia imobiliara, cu gunoierii, PUZuri etc, dar si cu personalul din consiliu, ai coruptilor PSD/PNL, carora nu le-a pasat de bucuresteni si nu au votat proiectele. Diferenta dintre N.Dan si Clotilde este ca N. Dan este extrem de rabdator si nu s-a certat cu ei, de aceea a reusit sa faca proiecte. Sa ne amintim de votarea bugetului. Toate astea se vad. Si-a pus cineva intrebarea?! daca s-ar fi votat proiectele propuse cum ar fi aratat rezultatele primarului? Ideea nu este ca votantii sa accepte tot ce li se baga pe gat/tot ce se pune pe liste spre a fi votat, ci cei din consiliu sa faca munca pt care sunt platiti.

 11. Hoata (din 2000) striga acum hotii (2004).
  Ar avea cineva de pierdut daca clotide nu mai este aleasa ? NIMENI !

 12. @Q
  Ce treaba are SIE cu DGSE? SIE probabil se ocupa cu paza bostanariilor bajetilor. De prin insule. Chiar as fi curios cati bajeti din SIE sunt economisti la baza!

 13. pare ca e o frantuzoaica tipica… urita interiror ca nu discut aspectul exteriror, cu gura mare, mereu (editat)… de aia barbatii din franta au dat drumul la migratie probabil… cinic, stiu, asumat… dar merge un pic de cinism in marea de frantuzisme de balta statuta si infecta a la madame armand…

 14. in SRI nasc mari caractere:Coldea, acum si Tuță..😢😢
  vorba aia a lor :patria a priori sau a posteriori..ma Rog😢

 15. Cat de mare poate fi nesimtirea, cand ai carat cu carca sacii cu voturi( „…mi s-a spus ca nu sunt camere de filmat”…) ?!
  Ce tupeu mizerabil sa ai, cand n-ai facut NIMIC, pentru oamenii din sectorul I !?
  De unde vine obrazniciia intunecoasa a acestei madame frantuzite si fandosite ?!

 16. Avem o JUSTITIE de CACAO.Pana nu se reformeaza aceasta justitie in aceasta tara si raman cu SALARII si PENSII speciale ROMANIA nu o sa mai progreseze.Care este raspunderea magistratilor pentru erorile din aceasta JUSTITIE stramba? ZERO.Ce alta clasa sociala nu raspunde pentru erorile din sfera de activitate? Aceasta CLOTILDE era de mult in PUSCARIE pentru furturile de la alegerile anterioare in orice tara din lume.Ce dovezi mai calre le trebuia procurorilor care s-au ocupat de acel DOSAR?Au primit ORDIN de la (editat) KLAUSS WERNER IOHANISS sa o lase in pace? Dar de dosarele acestui (editat) se vor ocupa cineva,daca se redeschid?Acest lenes care a dormit la COTROCENI si nu a facut nimic pentru acest popor,trebuia de mult sa fie destituit si CONDAMNAT.Daca pana acum am votat cu PNL la toate alegerile,acum m-am despartit de ei.

 17. Cine o s-o trimeată si pe asta la Jilava, va avea cineva sange in instalatie ? Sau SRI+ DGSE = love, si iapa scapa

 18. Am înțeles că le-a cerut trotinetiștilor care au ciordit pentru ea sacii cu voturi data trecută să-i aducă înapoi renumărați în favoarea ei, că e în deficit electoral și o încearcă disperarea!

 19. Poate o da Dumnezeu sa o aveti iar primaritza pe (editat) acum si inca 30 de ani de acum incolo, la sectorul prostilor din Bucuresti. Sa vi se suie sobolanii si in cap, nu doar in pat si sa va saturati sa mai votati (editat)…….[Rumburak]

 20. După câte căruțe de euro a jefuit individa asta cu suflet de Cruella de Vil de pe țara noastră?(editat) Este o umilință fară margini pentru români și România obrăznicia cu care o acoperită a serviciilor străine, și alții ca ea fac avere în România pe seama statului, după care cu obrăznicie și sfidare de superioritate mai și dictează ce să facem. Domnulor Ciucă și Ciolacu, domnilor SRI “e moarte e leșin, e somn?”

 21. …oricum, sa mai fie votata de 40 si la suta?…din punctul meu de vedere si un vot ar fi fost suspect, dar 40 si la suta?…la comasati nu ma mira procentul, din 9 mil de votanti 4 si au fost bugetarii, socialii si pensionarii speciali, cam astia sunt…

 22. Am varianta originală a volumului de parodii al lui Marin Sorescu “Singur printre poeți. La CHARLES BAUDELAIRE poezia SPLEEN există strofa, în variantele de pe net modificată!
  “Când voi zbura prin spaţii pe-un nor, către-apus,
  Pământul scump al Franței, îl voi scuipa de sus:
  Supremă răzbunare a inimii-nşelate.”

 23. Ne este rușine ca am votat până azi cu PNL. Nu am crezut , iar azi ne dăm seama ca PNL infiltrat puternic de securiști în anii ‘90 a devenit o anexă a PSD= PCR. Dacă cineva ne contrazice îi îndrumăm să se uite cu atenție la mascaradele de la sector 1 și 2 unde comuniștii din PSD și PNL ,,trag sforile “ prin procedee comuniste de tergiversări inconștiente ca să mai obțină cu forța și aceste două sectoare. Nu ne iese din minte declarația ,,la cald “ a coropișniței de Ciolacu, care vrea președinția României , nu puteam domne’ să câștigăm chiar tot, este democrație. Pierderea Primăriei Capitalei este o lovitură semnal pentru Ciolan – Stănescu și nu numai , ca încă în România există și cercuri intelectuale care pot influența pe români. Credem ca Ciolan a dat deja dispoziții ,,organelor” să pregătească scenarii pentru ,,dinamitarea “ lui Nicușor Dan. Ne bucurăm ca românii au început să- și dorească un președinte de țară de formația acestui împătimit de muncă în folosul românilor. Propoziția lui este completă. Iar lacrimile din discursul ,,la cald” in care a spus ca ,,nu ne vom bate joc de oameni” a convins pe romani. Exprimare pentru care a fost întrebat de idiotul de Prelipceanu . Nicușor a răspuns perfect fără ca ,,idiotul de serviciu “ să poată să mai ,,brodeze” ceva.

 24. Un bărbat ar fi cedat mai repede. Pe Facebook, operează atâtea conturi false anti-Clotilde încât ne putem imagina literar un import de baloane cu gunoi din North Korea.

 25. Je suis d’accord, bre!
  Cu condiția să le numere doar Clotilde și Tuță, pe principiul unu ție, două mie, trei ție, patru mie, samd.
  Dacă nici așa nu iese, să dea cu banul.
  Cum care ban? Banu’ public.

 26. e inadmisibil ca romanii au votat iun primar ofiter SRI,nu credeam ca sunt atat de prosti si de dusi cu pluta

 27. o injurati mai afonilor, FRANTUZOAICA asta v-a scos sectorul din rahat si din ghearele securistilor-interlopilor.
  Va meritati soarta, izmene rupte-n tur!

 28. O informație care ma întristează!
  Se repeta frauda din 2020, masiva si văzută de toata lumea pe filmări incredibile!
  Si atunci Clotilde Armand a sesizat autorităților fraudarea alegerilor la sectorul 1.
  Chiar ni se amintește aici acest eveniment:
  Alegerile de la Sectorul 1, cu poalele-n cap și Poliția la ușă: „Iată ce avem”.
  Dar NU APARE NIMIC despre ce a făcut aceasta doamna si colegii ei din USR.
  In mod eroic sau din greșeală, cineva a lăsat o camera in funcțiune in sala in care erau depozitate voturile.
  Am fost cu toții martori la FRAUDA INCONTESTABILA si la schimbarea rezultatelor alegerilor in București. A rezultat „câștigarea” primăriei sectorului 1 de către Clotilde Armand! Si, cel mai probabil, mai multe asemenea succese!
  Iată câteva articole si imagini:
  https://www.national.ro/politica/scandal-monstru-la-primaria-sectorului-1-s-a-umblat-la-sacii-cu-voturi-totul-a-fost-filmat-video-697771.html/
  https://www.national.ro/politica/inregistrare-bomba-dialoguri-socante-din-sala-cu-sacii-de-voturi-de-la-sectorul-1-are-sigiliul-pus-pai-unde-dracu-sunt-ma-698508.html/
  https://www.romaniatv.net/imagini-bomba-clotilde-armand-filmata-in-timp-ce-umbla-in-sala-cu-sacii-cu-voturi-dupa-alegerile-de-la-primaria-sectorului-1_5702998.html
  ACUM, mi se pare foarte dubioasa povestea cu sacii de voturi care au stat multe ore in strada si apoi au fost depozitate pentru o noapte întreagă!

 29. @cib – SRI nu mai apară interesele României de pe vremea binomului cu DNA si după toate aparențele a devenit un pericol pentru siguranța națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.