Clotilde Armand, ”măcar” viceprimar

Surse politice au declarat pentru Antena3CNN că Armand i-a contactat pe liderii AUR pentru a încerca să îi convingă să facă o alianță USR-AUR la Consiliul Local al Sectorului 1 și să o voteze pe ea în funcția de viceprimar. 

Contactat de Antena3CNN, Claudiu Târziu a susținut că el nu a inițiat negocieri pentru majorități.

„Nu am inițiat și nu am purtat niciun fel de negocieri cu Clotilde Armand sau cu oricine altcineva în privința alcătuirii vreunei majorități la nivel local”, a spus Claudiu Târziu.

Ramona Bruynseels, cea care este liderul AUR pe sprijinul căruia s-ar baza Clotilde Armand, nu a răspuns întrebărilor Antena3CNN.

George Tuță a anunțat zilele trecute ca actualul primar, Clotilde Armand, trebuie să se declarare învinsă, și a cerut formarea unei echipe de tranziție.

Pe 14 iunie, Clotilde Armand  a precizat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

„Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat”, a scris Armand, pe Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit „într-un mod organizat metoda Suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. E disperata. A fost trimisa in Romania CU MISIUNE si acuma risca sa si-o ia pe coaja de la sefii care au trimis-o. D-aia e asa diperata, ca nu te joci cu sefii care semneaza statul de plata.

 2. „Clotilda Miloaga” loveste din nou !
  S-a lipit de bugetul sectorului 1, precum „pardonul” de camasa si nu se da dusa.
  In opinia mea, ar trebui sesizat Serviciul de Ecarisaj.

 3. este falanga pesedista.
  Iar clanul ce a fentat, nu va mai da inapoi nici-un pas.
  Se pregatesc lovituri de miliarde, platite de toti bucurestenii.
  O sa o plangeti pe frantuzoaica, bai dambovitenilor!

 4. Mahalagioaica cere ca miloaga funcție stabilă la primăria capitalei sa poată continua scandalurile? Sunt niste jeguri cei care îi acceptă cerință, complici la tot ce înseamnă scandal pentru furaciuni. Apropo, am văzut o lista cu lingăi cerșetori de voturi(plasați fara stampila vot)în parlamentul european, batistuta rujat și pensat nu a tras lozul câștigător, sau, capii susținători ai lingăului l-au lăsat pe lângă funcția de europarlamentar?

 5. 1. Individa aceasta nu avea ce căuta la primărie; slavă „cetățenilor” care au votat-o acum 4 ani! 2. Respectivoi „cetăteni”, după 4 ani de scandaluri, mizerie și nimic, logic, ar fi trebuit să dea de pământ 90% cu doamna schizoidă; n-au făcut-o, au votat aoroape bata-bara! Și atunci, nu-i păcat să iei masochiștilor plăcerea de a ma avea de-a face cu clotilde încă 4 ani?! Bravo Chlotilde, masochiștii „te iubește”! Serios: definiția prostiei este să faci același lucru, sperând la rezultate diferite! Cumva, vă regăsiți în definiție, „cetățeni” din sectorul 1? V-am pus între ghilimele tocmai pentru că nu aveți nimic di ceea ce-i trebuie unui cetățean (habar nu aveți nici de la ce vine acest termen…)! Dar
  … sunt liniștit: aveți trotinetă, lucrați la corporație și credeți că Mihai Viteazul (nu, nu-i ultimul trend la manele) a coborât din tren la Alba Iulia…

 6. Cum ajung „anticorptii” USR si PNL la mana AUR si „penalilor: de la PSD, dupa ce tot ei, „anticoruptii”, au ocupat functii prin FRAUDA electorala masiva.

 7. Cu mana intinsa S’il vous plait Monsieur 🌝 in fata la primaria de sector, dupa fonctii, ca BOVannis la NATO.

 8. Săraca ,Clotilde ..nu vrea sa muncească la patron Vrea doar in politica !Ma uitam pe declarația de avere a Cristinei Pruna ,deputat usr are un apartament in București ,din 2020 din donație !!! Probabil o Mătușa Tamara ,i l a donat !!!😂

 9. CEA MAI BUNĂ VARIANTA CEI DE LA AUR ESTE ASA!
  1. AUR SĂ NU ACEPTE NICIODATĂ ALIANȚA CU ADU ADICĂ USR!
  2. AUR SĂ MEARGĂ MAI BINE CU O NOUA COALITIE LOCALĂ SECTOR1 PSD PNL AUR PÂNĂ IN ANUL 2028 DUPĂ DIN ANUL 2028 ALIANȚA DOAR PSD ȘI AUR SI AUR SI PSD!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.