Clotilde Armand „mai candidează”. La Capitală pe cine susține?

Clotilde Armand a anunţat că va candida din partea USR şi a aliaţilor săi pentru un nou mandat de edil al Primăriei Sectorului 1, pentru că trebuie să continue ceea ce a început şi că va susţine o candidatură a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei din partea forţelor de dreapta.

„Suntem o alianţă de dreapta, avem împreună cu noi alte partide de dreapta şi avem încredere că vom putea să construim o majoritate. (…) Sunt candidatul USR. Restul trebuie să fie formalizat”, a declarat Clotilde Armand, marţi, la Digi 24.

Ea a adăugat că are multe proiecte în curs de desfăşurare. „Mai candidez (…) pentru că trebuie să continuăm ceea ce am început. Avem multe proiecte care sunt în curs de desfăşurare. Avem multe proiecte blocate de Consiliul Local care trebuie deblocate”, a spus Clotilde Armand.

Armand a menţionat că îl susţine pe Nicuşor Dan, deoarece are încredere în proiectul pe care îl are pentru Capitală. „Ne ţinem de promisiune şi ieşim cu ce am spus, adică toleranţă zero la corupţie, toleranţă zero la încălcarea legilor, vrem o construcţie şi o dezvoltare a Bucureştiului, a Sectorului 1, pe nişte baze corecte”, a afirmat primarul.

În ceea ce priveşte conflictul său cu consilierii locali ai PNL şi PSD, Armand a menţionat că este vorba despre o „trădare” a PNL faţă de cetăţeni.

„Această trădare a avut loc la nivel naţional, la nivel de Bucureşti şi la nivel de Sectorul 1. La nivel naţional (…) sloganul a fost: ‘Votaţi PNL, pentru a scăpa ţara de ciuma roşie!’ şi au format un guvern cu PSD. La nivel de Bucureşti sunt pe cale să îi retragă sprijinul lui Nicuşor Dan şi să îl promoveze pe domnul Burduja (…), la nivel de sectorul 1 eu m-am ţinut de angajamentele de campanie. (…) Avem un acord între PNL şi mine care stă în dulap, în biroul viceprimarului PNL, neatins”, a adăugat Clotilde Armand.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Se mai știe ceva despre fraudarea alegerilor din Sectorul 1 din anul 2020 ?!

 2. Dupa alegerile locale din acest an, cei doi vor mai avea sansa sa fie persoane publice, doar daca vor fi expusi la muzeu,la Antipa, in formol.

 3. Cata nesimtire, cata nerusinare! Sa fii scuipat direct in ochi de asemenea specimene hidoase… Sa ti se arunce-n cap galeti de laturi , sa privesti ,o tara intreaga e martora , impasibil la niste imagini ireale, incredibile ,in care intr.o sala se fura si se manipuleaza sacii cu voturi , fara a ,, deconta,, nimeni , ca si cum nu s-a intamplat nimic… Doar natia romana poate fi strivita de asemenea forme de viata… Si cred ca suntem in stare sa mai ducem ,daca astia anunta cu voiosie ,ca mai au de continuat cu ” proiectele” lor…Bineinteles ca progresistii se vor mobiliza si vor pune placa ultra-uzata, daca nu esti cu ei ,esti cu Aur, cu Iliescu , cu Ceausescu
  .. Dar nu te vor acuza niciodata ,ca poti vedea si realitatea ,ca putem gandi si cu capul nostru… Sper ca, vremurile cand il realegeam pe turnatorul Basescu , pe dichisitul si intangibilul lenes Johanis, sa fi apus…

 4. Asta meritați: Clothilde, Fritz, Gîtenstein, Johannis, Julien şi alți venetici sau alogeni trădători.
  Uitați-vă la Republica Moldova, ca să vedeți mai bine schema. E ca un tablou: dacă-l priveşti de la 5 cm nu înțelegi nimic, se vede mai uşor de la ceva mai multă distanță. Sau la Ucraina.

 5. Nu conteaza cine candideaza sau cine voteaza. Conteaza cine numara voturile si ce liste vin de la Licurici. Votati mai, hai hai hai si sunati din zurgalai, hai hai hai!

 6. cel mai bun primar general, Nicusor Dan!
  in locul lui Diamante,votati cu Armand ca sa nu mai fiti furati si sa nu mai aveti lagare de batrani model Sarmancur

 7. mai bun primar de sector. Lupta permanent cu balaurul portocaliu si tot construieste!
  Hai tovarasi cu imobiliarele, liber la injuraturi.

 8. Vorba unui celebru sociolog, daca ii voteaza bucurestenii merita „ce e mai bun”.

  Asta e valabil si la Timisoara, unde ne-am trezit ca firma de salubritate si-a dublat tariful.
  Si la noi s-au inghesuit la chemarea „telectualitaii” timisorene sa voteze „minunea de neamt” userist. adica pe Fritz. Deci si timisorenii, ca si bucurestenii, merita sa primeasca ce au votat!!!

  Fara lacrimi si regrete, mai ales ca sunt pregatiti sa ii voteze si a doua oara. Timisoara care e plina de multinatinale, cred ca are cei mai multi useristi pe metru patrat!!!

 9. Cand PSD a avut cei mai multi reprezentanti in sectiile de votare, au numarat si semnat voturile si la partid le-au centralizat, puteau sa schimbe toti sacii cu voturi, geaba!
  Tot sorbiti aceiasi ciorba sleita, poate il mai vedeti pe diamantul vostru!?
  Din ce partid erea ala cu bratul de buletine de vot, ce l-a filmat presa, chiar in timpul alegerilor, mai stii?
  Erea o poezioara,
  Sii l-am prins cu rata-n gura
  El se jura ca nu fura!

 10. Știm că analfabeții votează cu arătătorul , dar matale cum faci ? După *miros așa e cum zici ,Clocita Guadelupeza e cea mai îndreptățită .

 11. Mai candideaza. E abia la primul mandat. Nu este de acuzat.

  Unele jigodii de primari care si-au adus in primarii toate neamurile, au si uitat la al catelea mandat sunt. Si…..nu pleaca, mai au neamuri. O gura-n plus de hranit….nu-i bai pt popor.

 12. Scenariu incredibil, Compania Națională de Drumuri a plătit consultanță de peste 22 de milioane de euro pentru 0 km din autostrada Transilvania, în ultimii șase ani. Chiar dacă lucrările pentru autostrada Transilvania au fost abandonate din vara anului 2011 până la începutul lui 2014, consultantul Egis, firmă condusă de Clotilde Armand (USR), a încasat aproape 20 de milioane de euro pentru supervizarea lucrărilor inexistente. Firma va încasa bani ca și cum ar superviza lucrări pe 415 kilometri

 13. Va „candida” din nou la furat voturi. A vazut ca a mers, ca nimeni nu cerceteaza furtul, ca tine, de ce sa nu o faca din nou.

 14. Stau liniștită știind că această (editat) va mai prinde sigur un mandat deoarece serviciile secrete franceze au grijă de angajații lor. Asta cred că ar vrea sa moară pe scaunul de primar. Daca romanii nu o scot din primărie cu japca, nu vor scăpa de ea. Uitati-va la fața ei schimonosită când se chinuie să zâmbească. Mi se face ridica parul când o văd. (editat)(editat)(editat)(editat)(editat). Mai rău că Mucusor Dan.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.