Clotilde Armand o atacă pe Lasconi: „Nu înţelegi asta, n-ai ce căuta în funcţie publică”

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, o atacă pe colega de partid Elena Lasconi, primarul USR din Câmpulung Muscel.

„Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a spus Clotilde Armand, după ce Lasconi a dezvăluit că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018.

„Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului 1.

Elena Lasconi, care deschide lista USR la alegerile europarlamentare,  a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

22 de Comentarii

 1. Alogenii paraziti care submineaza din interior statul si familia nu au ce cauta in functia publica !

 2. Va dati seama, prostanaca, pana a agățat acel roman la bratul propriu a avut experiente de orice?! Nu credeti ca experienta si experimentele pe propria persoana isi spun cuvantul in aceasta controversa si inducere in eroare forțat pentru impunere fie si prin ura sau violeta?! Asta da de inteles aratarea de la sector 1, treceti in revista trecutul stiut pana acum si veti ajunge la concluzia „fac orice doar pentru mine prin orice metode folosite”!

 3. Lasconi nu a invatat inca cum se fura voturile protejata de justitia romana ca iapa de Clotilde!

 4. Lasconi mai are de invatat de la Clotilde cum sa mintit, cum sa furi voturi protejata de justitia din Romania, cum sa furi din banii statului prin Bechtel si multe altele! Dupa „ce ai inteles astea” poti sa ocupi, ca Clotilde, o functie publica!!!!

 5. Dintr-o femeie, un bărbat și ceva kinderi pe care își fac la fata locului , nu că la ai care are doua la fel și nu pot realiza copii , ei trebuind importați s-au făcuti de surogati care este normal și firesc mama și tata adevărați. Revoluționând conceptul de familie este o arta satanică in curs de realizare , dar care nu va fi lăsată de oamenii sănătoși la cap , să-i perturbé sacralitatea și scopul. Scopul familiilor este partajarea împreună a vieții sub toate aspectele , dar și procreerea naturala, normala și firească . Laboratoarele sunt bune în alte scopuri și alte domenii , dar în familie nàu.

 6. Totul se masoara in costuri si beneficii. Pentru politicieni ceea ce conteaza sunt voturile, mai numeroase ale sustinatorilor „fam. traditionale”, si faptul ca voturile acestea nu implica nicio responsabilitate, politicienii doar afirma ca sustin „familia traditionala”, ceea ce nu cere niciun fel de efort sau costuri din partea lor, pe cand un mandat sau mai multe le asigura lor si familiilor lor o viata la standarde de lux, privilegii, pensii, li se deschid peste tot toate usile etc etc.

 7. Cat curaj si nesimtire si tupeu
  La o fiinta de categorie inferioara
  La o nesimtita interlopa.Va spun eu
  A ajuns cu.ru.l sa ne invete morala

  Ai venit de pe unde dracul doar tu stii
  sCArbosenie mincinoasa si cretina
  Roasa de hotii si de prostii
  O Jivina care-si bate joc de oameni

 8. Conform unui conațional de-al ei primărița asta de la 1 a pierdut o mare ocazie să tacă. Altfel s-a făcut din nou ( a câta oară) „de „cacao”. Iar de funcție publică…, să savureze momentul că nu va mai vedea alta după alegerile de anul viitor.

 9. Locuiesc in sectorul 1. Incepand cu august, primarita Armand ne-a facut viata un cosmar: lucrari de introducere tuburi copex care au distrus trotuarele in jurul blocurilor.S-au astupat la repezeala, ramanand „rani” peste tot cu cable iesind in colaci uriasi. La blocul din sos.Nicolae Titulescu nr.16, o astfel de rana a ramas exact la singura intrare in blocul 22, iar intrarea din bulevard spre bloc este decopertata cu moloz ramas. Colac peste pupaza, in 26 sept. ac, s-au demarat si lucrarile de scoatere a bitumului pe trotuarul bulevardului Titulescu incepand cu farmacia Catena pana la intersectia cu bd.Banu Manta.S-a inceput refacerea bitumului abia in 27 oct., ramanand si aici pete neacoperite din cauza colacilor de cable. Nu am vazut-o pe aceasta primarita odata sa vada ce lucrari a demarat fara planificare riguroasa ca sa deranjeze cat mai putin cetatenii. Trebuie sa fim tampiti ca sa o mai alegem din nou, cu tot sprijinul a tot felul de servicii.

 10. Sunt de partea Elenei Lasconi. Nu mă așteptam la asemenea reacții într-un partid care susține diversitatea. 👍

 11. Deci USR discrimineaza ordoxocsii! Partidul trebuie scos in afara legii!

 12. E adevărat ca hoata de voturi intra în primărie prin dos? Cică se întra ușor, e mai întunecat și are un parfum organic care-i da senzație de om putred de neomarxism corect politic pana-n maduva oaselor. Ministerul Adevarului chiar își face treaba. Așteptăm ca și Ministerul Turquemada sa-si între în rol.

 13. am inteles ca si fiica lui Lasconi a zis ca o dezmosteneste pe maica-sa si ca vrea inapoi tot rahatul pe care i l-a sters de la fund

 14. Cat mai rămâne edit asta intr-o importanta funcție publica în Romania? Încă nu e arestata pentru ca a FURAT la vot?

 15. Clotildo care ai furat voturi sa ajungi in functia aia, o inveti pe Lasconi cum sa ne minta ca sa ajunga in parlamentul european sa voteze acolo legi lgbt? Ce desteapta esti tu, ca toti usristii..

 16. Da, guadalupeza asta e rusinea romanilor. Nu a celor care au votat-o, ci a celor care nu sunt in stare sa o bage en prison pentru sacii cu voturi furati la alegeri chiar in fata camerelor de filmat. Rusine romăni ca nu dati cu ea de pamânt, in gunoaiele si sobolanii in care va tine, ca v-a dat càteva milioane ajutor social la pensionari
  . PS: Romanii pe care îi dizprețuieste atât, au o vorbă: Înalată ca prăjina si proasta……

 17. pupind in cur tutazimut nu e o calitate…
  asta cu LGBT-ul nu e de-a noastra…o fi in olandia si la newyork—new amsterdam ca de pe filiera aia vine…
  dar nu e la popoare crestine ortodoxe sau catolice…
  la protestantzi…e posibil ca deh…mergeau mult pe mare ca navigatori si se imprieteneau intre ei..
  la popoarele telurice..nu e si cu asta basta

 18. Clotilde dragă, la primărie se căsătoresc oamenii.Dacă nu-ți place zona, ești liberă.Deocamdată România nu se compară cu Marsilia și din xauză că românii sunt cum sunt.Tu trebuie să-i reprezinți așa cum sunt, nu să-i „educi”.În fond, ești aleasă într-o slujbă, nu pe post de luminător al maselor și alte măscări.Fă-ți slujba și dă raportul.Opiniile personale n-au relevanță la serviciu.Dacă vrei serviciu.

 19. Are dreptate membra noastră de marcă , Ciordilde Armand, cea care a fost singurul bebeluș alb dintr-o maternitate plină cu bebeluși negri din Guadelupe.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.