Clotilde Armand vs Mitică Dragomir: 1-0

Clotilde Armand continuă să demoleze construcțiile ilegale ridicate pe spațiul public din Sectorul 1. După ce în noiembrie anul trecut, a dărâmat un gard din beton și fier care a fost construit ilegal în urmă cu aproape 20 de ani în jurul hotelului Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, acum continuă pe aceeași linie.

„Echipele Administrației Domeniului Public Sector 1 și ale Poliției Locale Sector 1 au continuat astăzi lucrările de demolare a unui gard din fier și beton, construit ilegal pe strada Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu. Menționăm faptul că, din cauza acestui gard, siguranța pietonilor era pusă grav în pericol deoarece trotuarul a fost drastic îngustat, iar în unele porțiuni a fost ocupat complet.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a lucrărilor, un autovehicul care împiedica acțiunile de demolare a fost relocat astăzi. Traficul rutier din zonă a fost deviat și dirijat de polițiștii locali de la Sectorul 1.“m anunță reprezentanții Primăriei Sect. 1

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Militianul din Scornicesti pierde pe toata linia, pana si ai lui l-au bagat la inpuscarie !

  2. Dupa ce a declarat ca va demola restaurantele din Herastrau, care sunt „viata” TFL-ailor ce o sustin, madama s-a razgandit brusc si s-a intors la prima dragoste, darmarea gardului lui Dom Mitica. In fapt, acel gard a fost construit de municipalitate si, pe cale de consecinta, cucoana i-a darmat gardul lui Nicu’ Primaru’.

  3. Ps : Oameni buni, va dati seama de ce ar fi asta in stare, lasata libera pe Champs Elysees ???????

  4. Bravo Clotilde ! Un politician cu c..e , curajos , asa trebuie sa fie un politician adevarat ! Oamenii cinstiti te apreciaza si ei conteaza… nu sclavii pezdisto- pnelisti !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.