Clotilde Armand și „ciocul mic”

Sacii cu voturi înșirați ca și ciupercile și ca stolurile de porumbei pe scările din Piața Amzei arătau ca un monument dedicat dezordinii electorale din acest an.

Situația este cu repetiție și a devenit „marcă”. La alegerile precedente a procedat la fel și a fost cea mai agresivă și mai gureșă dintre candidați. În ciuda dezordinii de atunci, cu semne de încălcare a legislației, a scăpat. Clotilde Armand se poartă de parcă ar avea răbufniri de om rebel, ticuri electorale de protestatar, parcă ar fi un Gică Contra feminin, fericită că poate fi un soi de sperietoare electorală și politică.

Să fie clar! Nu afirm asta pentru a contesta voturile care i s-au atribuit după corectarea greșelilor evidente dintr-o circumscripție. Sunt voturile sale și trebuie să-i revină. Dar comportamentul mă scoate din sărite. Cînd o vezi, îți vine să închizi televizorul. Ştiu că vine ceva care nu se mai termină și din care nu prea este de înțeles ceva. Doar că nu-i convine. Pe la începuturi, cînd a apărut, părea o doamnă prețioasă și interesantă, chiar prețioasă și cosmopolită. La puțin timp după ce s-a instalat, a dat într-un soi de rățoială de Ferentari franțuzesc mutat în Piața Amzei. Adevărul este că acest mandat al Clotildei Armand ne-a cam lecuit de importul de primari străini din Germania, Franța sau Italia. Cred că i-a trezit din visare și pe cei de la Comisia Europeană (promotorii experimentului) care au susținut asemenea mișcări de „cadre”. Se vede de la o poștă că acești alogeni implantați politico-administrativ cu ajutorul Serviciilor și al ambasadelor nu se potrivesc cu psihologia românească de nici un fel. (Problema este valabilă și în cazul Iohannis!). Ei sunt adeseori ca pupăza aterizată în coarnele unei capre. Ciocănesc puțin, cîrîie și zboară. Se vede de departe că nu înțeleg mare brînză din locul pe care au ajuns și nici din reacțiile celor pe care vor să-i păstorească.

În cazul Clotildei Armand cred că aceste reacții oarecum lătrate enervează mai mult chiar și atunci cînd are dreptate. Ca și în cazul adresărilor de tip Cosette Chichirău pe vremea bîlciului început de ea pe la scaunele parlamentarilor. Iar cu Chichireasca, în diverse apariții televizate, seamănă și Oana Țoiu, și Cristina Prună, și Cristian Seidler și Vlad Voiculescu și încă vreo cîțiva din trupa USR. Chiar și Cătălin Drulă, președintele păgubaș, cel care a socotit că se exprimă mai bine cu o rangă în rezolvarea unei chestiuni de la Metrou.

Îi urmăresc pe cei de la USR încă de la apariția partidului. Nu i-am putut agrea dintr-o rațiune simplă. Nu mi-au plăcut, în ciuda tinereții lor și a nevoii enorme de oxigen politic. Nu din cauza programului (destul de confuz și cu accente de revanșă), cît din cauza tonului agresiv, adeseori lătrat. Geaba aveau dreptate în ce spuneau, pentru că tonul, tupeul și rățoiala continuă m-au ținut departe (chiar dacă nu toți din USR se poartă așa).

Circoteca de la Sectoarele 1 și 2 a pus capac la toate cîrpelile și improvizațiile din această campanie electorală. În aceste zile, Clotilde Armand și Radu Mihaiu au bătut în cuie un stil USR de comportament, devenit marcă, unul foarte aproape de Șoșoacă. Chiar par a fi din aceeași familie de caractere.

Or fi fericiți PSD-iști că s-au ales cu atîtea primării și consilii județene în plus, dar comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele a fost ultima lor operă de oaie pe care au făcut-o. Ce-ar fi vrut să rezulte din manipularea a 4 și 5 buletine de vot în saci și cutii de carton de către un electorat atît de divers, întins între tineri școliți în străinătate și neștiutori de carte din vîrful munților? Ce se așteptau să iasă cu voluntari și cetățeni nepregătiți, aduși cu toptanul și cu o dotare minimă?

Cu organizarea de la 1 și 2, adică stil Clotilde Armand și Radu Mihaiu, alegerile ieșeau aproape la fel și la Paris și în Africa. Să-i pară bine lui Ciolacu dacă lumea nu se revoltă și nu cere refacerea alegerilor în mai multe localități și nu se strînge în Piața Victoriei să-i strige

„-Ieși afară/….”

Ce s-a întîmplat la Ștefăneștii de Jos și la Costinești și încă în cîteva locuri ar trebui să ne dea de gîndit. Tot aparatul public este varză și riscă să se scufunde în același haos.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 44

55 de Comentarii

 1. Magistral a fost Ion Budai Deleanu, cu a sa „Tiganiadă”. Un produs neaoș românesc, pentru uzul baștinașilor.

  Când se încearcă altoirea elementului autohton cu țigăneala de sorginte guadelupeză, nu mai contează nici educația aleasă, de la școlile înalte urmate, ci răzbate doar spiritul de obrăznicie structurală, care face personajul literalmente odios. Se va încheia și brambureală asta. Trist este ca se produce la noi. Putea să ne scutească, să meargă în insulele franceze de peste mări, să-și ridice acolo poalele-n cap!

  Mâine întregul bâlci va fi îngropat de cotidian și va fi urgent uitat!

 2. Cei de la Comisia Europeană parcă sunt copie a entității comuniste Stefan Gheorghiu unde intrau destui la cursuri false apoi, după finalizare, erau imprastiati in funcții prin recomandare politica! La fel și manevră celor de la Comisia Europeană cu italieni, nemți sau francezi! Vezi Clotilda plasată direct de la Comisia Europeană entitatea Stefan Gheorghiu dinainte de 1988, și nu e unică!

 3. Vai de barbatii astora. Barbatii lui Sosoaca si Clotilda . Primul a divortat, s-a dus invartindu-se . Cel de-al doilea vad ca rezista(este un roman)….Domnul Nistorescu are dreptate, la USR a devenit o marca, un brend. Dar iata ca functioneaza, au demolat guvernul Ponta, vezi Colectiv. Vezi deasemenea, 10 august ! Si iata ca acum este primita la ambasada SUA . Astia toti, dar toti, sunt recrutati de CIA. La CIA crearea acestor mijloace de presiune gen berbece este de manual !

 4. Nu „ciocul” Clotildei trebuie sa ne ingrijoreze, noi trebuie sa fim ingrijorati, chiar foarte ingrijorati de incapabilitatea organelor statului de a avea un proces electoral normal si civilizat si fara suspiciuni de frauda, de multe ori rezonabile si nu numai la sectoarele 1 si 2; dar daca te uiti de cine este condusa Autoritatea Electorala Centrala… de toni grebla, un fost parnaias, ne putem intreba ca pe vremea tatucului Stalin, nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara voturile!

 5. „Ei sunt adeseori ca pupăza aterizată în coarnele unei capre. Ciocănesc puțin, cîrîie și zboară.”
  Merci de compliment! Nu mai deschisesesi gura de mult. Si iata ce-ti iesi pe ea: ca sunt pupaza, ca ciocăn puțin, cîrîi si zbor.
  O ai pe Sosoaca nationalista sa se bata pentru tine. Are timp, are volum si abilitati.
  Ia scorpia ca pentru tine e venita!

 6. E intre tine si Clotilde 25 de ani diferenta.
  Trebuia sa ia pickhammerul ca sa fie ciocaneala mai spornica?

  „În cazul Clotildei Armand cred că aceste reacții oarecum lătrate”
  Adica nu-ti place ca e caine fidel?
  Vrei o anaconda infidela sa-ti manance nu doar zilele ci sa te si muste de fund?

  Pana la urma tot ai s-o iubesti si ai s-o ierti.

  E greu cu asa pofte! Ma uit pe lista.
  „Cosette Chichirău,… și Oana Țoiu, și Cristina Prună, și Cristian Seidler și Vlad Voiculescu”
  Ultimii 2 ce servicii voiai sa-ti faca? Sa-ti mute mobila din casa?

  Hai Maria Ta, Sultanul, ca ai pretentii prea mari!

 7. Aceasta clatita armenca face galceava fiindca stie ca este sustinuta de serviciile care au trimis-o in misiune aici si stie ca romanii se inchina in fata serviciilor straine. Si, se pare, ca stie BINE.

 8. Eu am făcut 150km că să mă duc la vot,dar înainte de asta am intrat pe telefon să văd cum arată buletinul de vot,totul a durat nu mai mult de un minut.
  Organizarea a fost perfecta!
  Am văzut și la tv că așa erau organizate secțiile în toată țara!
  Puteai sa pui întrebări daca nu știai ceva si la care rânduri de alegeri avem anul asta nu avem alta varianta.
  Foarte interesa e că romii se descurca cu votul deși majoritatea nu știu carte,nu se plâng,îi instruiește bastanul .
  In cazul lui Clotild ,dezordinea a fost bine gândită și organizata perfect ,așa i-a ieșit în urmă cu patru ani și mai,mai să-i iasă și acum.
  Eu am ajuns sa nu-i suport pe deontologii care găsesc numai bune și nu vin cu o soluție la hiba.Si mai au o problema deontologii aia că vin cu băgatul de vina după …
  USR e partidul haosului organizat,asta au învățat asta fac.
  Da ,am spus bine au învățat acolo la universitățile sorosiste și la fel de fel de cursuri de „perfecționare”.
  Să nu uit, am făcut 150 de km să votez PSD.

 9. & Solutie simpla
  Aveti perfecta dreptate. O remarca realmente trista cu privire la bucurestenii din sectorul 1 care i-au dat votul !? Cel mai facil vot este cel de la alegerile locale. Un singur criteriu : a fost sau nu gospodar. Traitor pe acolo, ce argumente sa-ti ofere altii ?! Apartenenta/simpatia politica ar trebui sa fie neglijabile, in subsidiar.

 10. A pus cineva cu stiinta o eticheta reusita: „mahalaua inepta”. Sa oborizam toata tara !

 11. Cum se face, coincidenta dracului, ca partidele create de ‘Dumbrava Minunata”, Lizuca (USR) si Patrocle (AUR) sunt perdantii alegerilor recente ? Analistul Cotidianul n-a sesizat viitoarea disparitie a acestor partide paravan ? Inteleg ca-l enerveaza toapele care-i aduc Oborul in casa, dar de ce pierde vremea cu viitorii disparuti ? Se trage de la „vestnica pomenire” ?

 12. inca mai traiti in iluzia politica? politica este o infectie nenorocita care produce numai dezechilibre… usr, ca oricare alt partid, este doar un jeg. politica si politicul distrug tara. votati mai departe, vad ca va da mina… va plac finalurile grosolane si chinuite… pare ca uriti libertatea!

 13. Clotilde Armand, un fel de. Sosoaca oprimata de fandoseala vegana, a latrat la bucuresteni pana i s-au dezlipit corzile vocale. Acu dracuie intr-o romaneasca stalcita cu o bretona stridenta, injurand romanii, jandarmii, astrele, destinul nerecunoscator, de parca am pierdut vreo perla de competenta si prestanta prin matrasirea ei.

 14. Exista niste oameni agresivi, antipatici, pusi mereu pe scandal si care nu produc nimic util. In plus vorbesc si emana numai clisee propagandistice. Nu au simtul umorului. Din categoria asta isi
  recruteaza USR-ul membrii. E un proces firesc si natural.

 15. @ Nasty. Corect, cel mai sinistru e ca statul nu corecteaza frauda atat cea care s-a intamplat acum patru ani, (e un proces care nu a dus la nimic) si nici acum nu pare sa poata face ceva.

 16. Hai c-a fost bine, le-a mai ieșit o dată cum au vrut, nu mai înfășura sarmaua!

 17. Femeia este nedumerita si frustata. Are mare dreptate din punctul sau de vedere. Daca acum patru ani au facut-o ‘altii’ primareasa de ce acum nu s-a mai putut mai ales ca a fost primarul lor si deloc al bucurestenilor.

 18. Acum 4 ani s-a văzut clar cum s-au furat voturile, mai marii statului au pus batista pe țambal. Acum iar se încearcă punerea batistei pe țambal. Problema nu e numai la S1 și S2 ci în întreaga țară. Așa se explică „erata” pentru Petrov. Și toți se întreabă de ce este absenteismul așa de mare. Neîncrederea în autorități!

 19. Pana Dragnea conducerea PSD era legitima, deaparte de a fi perfecta, dar legitima. Aleasa intern de partid sa reprezinte PSD. Pana si-a pus Iohannis securistii in actiune si ajutor de la procurorii mafioti sa fie arestati de la varful PSD sa-si puna oameni ascultatori lui conducerea PSD prea putin a mai sustinut vreo actiune de opozitie fata de regimul Iohannis si dictatura iohannista s-a instala in stil prezidential Pas cu Pas. Fie prin arestari, santaj sau mituiri cu functii si guvenare si ca prim ministru PSD.

  Opozitia a fost desfiintata de Iohannis. Dragnea a fost inlaturat cand s-a luat de bancil, multinationalelor si finantarile unor ONG-uri ca USR sustinatori de anticorptiA mafiei PNL sa preia prin forta si ostilitati PSD, oficial numita comasare. Iohannis face si desface, nimieni nu l-a putut critica pe unde se plimba, cu ce cat cheltuia, bugetul era aprobat psd comasat cu pnl. La votare ciocu mic, opozitia reala si cu forta necesara sa se opuna, a murit in momentul arestarii lui Dragnea, sustinuti pe fata de ambasade inclusiv ambasadorii SUA au legitimat direct sau nu orice fals la alegeri. Situatia s-a intors si impotriva USR.

 20. Fa-te frate cu dracu până treci puntea ,asta este relația PSD -Johanniss și nimic mai mult.

 21. Din momente ce, partidul liberal + Piedone au decis ca Nicu „Palarie” este primarul potrivit pentru bucuresteni, nu mai incap discutii.

 22. În ochii mei USR e o clasă de liceeni care se ceartă zilnic cu diriginta, apoi cu bunicii și părinții și la urmă, căci asta e calea sigură, între ei. De restul politicienilor noștri nu pot să zic decât că văd cât se pricep. Știu că e ușor să critici de pe margine, dar când îi văd așa de îngălati simt că mă prostesc și eu pe lângă ei.

 23. Clotilde Armand, primar la Sectorul 1 şi candidat pentru un nou mandat din partea Alianţei Dreapta Unită, a anunţat „recuperarea” deocamdata a 185 de voturi.

  „Într-o singură secţie verificată din nou am recuperat 185 de voturi. Peste 1.000 voturi nu se găsesc, iar alte câteva sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective. Am depus peste 80 de solicitări de renumărare şi n-am primit niciun răspuns din partea BES. Este nevoie de implicarea tuturor pentru a putea fi renumărate voturile din Sectorul 1″, scrie Armand.

  În cursul nopţii de miercuri spre joi, într-o altă postare, ea invoca o „fraudă” şi la Secţia 144.

  „Altă fraudă. La Secţia nr. 144 a mers metoda de fraudare a voturilor denumită ‘suveică’ de minune! Este confirmată frauda în noul proces verbal de pe site-ul AEP în care este scris că 4 voturi s-au regăsit în urna altei secţii! Le este frică să renumere voturile. Fiindcă au furat mii de voturi într-un mod îngrozitor”, a afirmat Armand.
  Cine ia apararea gruparii SRI/SIE Monaco?Ce facem umplem Capitala se primari SRI,si la primarii s-au bagat ‘a priori’

 24. Nu vi se pare ca ar trebui inversat rolul ? Nu Clocotilda , Chichirau &co au invatat ” tiganeala si mahalagismul ” de la Sosoaca , ci , invers . Sosoaca a invatat de la ei. Si cum mai filma Chichirau pisideii cu ” scirbavnicul madular” in mina prin cele Closette din sparlament…. Heheheeeee ce vremuri ” frumoase” !Sosoaca este doar o mladita ( cam mare) altoita pe vajnicii ei inaintasi !

 25. Ciocul Mic înseamnă să accepti Perfidia, Falsul din jurul tău.
  Cu cât taci mai mult si lasi mai mult de la tine cu atât esti luat mai de Fraier în România.
  Este dovedit clar că la sectoarele 1 – 2 s-au făcut fraude cu mii de voturi,
  sute de procese verbale sunt modificate din pix fără să mai fie numărate voturile respective.
  Ati mai văzut in ultimii 10 ani vreo grevă, demonstratie a poporului împotriva sistemului ?!
  Evident Nu…Românii tac – ciocu mic, sunt prea servili, milogi la moaște, se roagă la fantome-zei,
  iar guvernantii își bat joc de ei, sunt ultracorupti, escroci, hoti, vezi hotii de miliarde prin ASF
  apoi dublarea asigurărilor…etc românii tot tac si acceptă tot sistemul de rahat venit de la psd-pnl.
  Halal.

 26. Alegerile locale au fost ambalajul pentru europarlamentare. Pentru felul principal oferit de Europa. Adică domna von der Leyen, cu sosuleț de război.
  Nu cred că are vreun rost să comentăm acum ambalajul. Felul principal e aproape servit. Nu e chiar pohta ce-am pohtit, dar să zicem bogdaproste, că e de pomană.

 27. Aparatul acesta bugetar supradimensionat, cu salarii exorbitante, incompetent, dusmanos cetatenilor, consuma resursele firave ale tarii, ne duce in subdezvoltare, distruge viitorul copiilor , al tinerilor tarii. E un fel de cancer cu metastaze al Romaniei.

 28. Nu că mă dau in vant după „point-au-pitreza” dar se pare că are dreptate și asta e foarte grav. Unu si doi erau singurele sectoare unde alegerile trebuiau „organizate” cum se cuvine.
  Ceva pute pe acolo.

 29. Daca vreti sa va vindecati de manipulare, urmariti filmul agresiunii lui Iovanovici asupra jandarmeriei romane. Filmul dureaza 1 ora, 44 minute si 3 secunde timp in care femeia tipa incontinuu, se baga in grilajurile care separa locul in care s-au descarcat doua camiona. Se impinge in niste tineri jandarmi pe care-i stropeste cu saliva tipandu-le in fata, dupa care striga nu ma agresati, se impinge in acele grilaje dupa care striga ca a fost lovita la picioare si striga, hotii, fir-ar mama voastra a draku, poate iti rup gura aia de prost, sa muriti pe scarile alea de nenorociti, jigodiilor, javrelor, animalelor, fatalailor, sunteti platiti de Ciolacu, de NATO, de Israel…

  Asa se naste extremismul …

 30. Incompetenta profesionala , reaua – credinta , smecheria , caracteristice PSD-PNL , fac ca legile pe care le adopta ( cu chiu cu vai )sa fie f. greu de aplicat in practica , tehnic ! Uneori imposibil . Desi au un CONSILIU LEGISLATIV , care le avizeaza toate proiectele de legi . De mentionat ca acest consiliu are ca presedinte pe celebrul pesedist IORDACHE , de profesie subinginer de mobila – si recent s-a dat o lege prin care functionarii de acolo primesc pensii speciale !!! Iar CIOLACU si CIUCA , tocmai declarau ca le vor desfiinta . Asta este adevarata lor fata ! Ei nu au ca scop sa faca legi bune , drepte — scopul lor este ca legile sa fie cit mai profitabile pt. ei si neamurile lor ! Pe fata ! Aceasta comasare a aratat ca aceste partide nu urmaresc binele poporului , ci doar al lor .

 31. „Incompetenta profesionala , reaua – credinta , smecheria , caracteristice PSD-PNL”

  PSD+PNL v-a batut cu „ceasul de la gara” acum 4 zile. Acum injuri poporul roman ? Vezi ca la alegerile parlamentare care urmeaza nu va mai calificati, poporul roman va exclude ! Auguri …

 32. „…acesti alogeni implantati…(Problema este valabila si in cazul Iohannis !)”
  Nu vi se pare, d-le Nistorescu, ca faceti niste afirmatii mai mult decat deplasate ?
  Dvs.ar trebui, in acest caz, sa aveti un moderator.
  PS:Sper ca postarea mea sa vada lumina comentariilor

 33. Si cu onoarea mea nereperata, cum ramane?
  Las ca ti-o repereaza dom’Mitica!

 34. nu se mai publica nimic in tara asta, adica treburi adevarate asa putin

 35. madame armand prezinta semne evidente de tulburari psihice… i se trag de la dubla morala pe ruta bechtel-2020-2024 si pe cale de consecinta nu mai intelege nimic din ceea ce face, spune si intreprinde… gura mare nu inseamna decit complexul victimei proprei sale existente.

  nu v-ati saturat sa dezbatem despre rebuturi?

 36. @ ” adevarul de neevitat ” – Tu zici ca ” poporul roman va exclude ” — Daca se va intimpla asta , nu ai niciun motiv de bucurie Tomlin ( banuiesc ca tu esti ) . Asta va insemna ca ne-am intors la 1989 , dar mult mai rau … ca nu mai avem ce aveam atunci ! Acum avem doar Piinea lui Pacala , adica doar coaja . Caci asta este acum Romania , doar coaja , miezul a fost mincat ! PS- Ar fi bine ca inainte de a da raspunsuri la misto , zici tu , sa citesti cu buna -credinta comentariile ! Ca prost nu esti ! PPS – Am vorbit de PSD-PNL , caci ceilalti nu conteaza , plaga este acolo , si tu stii bine !

 37. la toti margatii > Ca deobicei, ca orice margat scoti cuvinte din context, eu am scris ca poporul roman a exclus din 1944 legionarismul, asa cum a facut si pe 9 Iunie. Partidul paravan pentru legionari (reclamat de ambasada Israel si de Departamentul de Stat SUA) a obtinut 3% in Bucuresti,la doua primarii si tot 3% la primaria din Brasov. Cei 12% in plus la europene au luat de la borfasii si sutii aflati la „munca” in Occident. Asa ca, ai grija de sifonul pe care il aperi, poate ne face bucuria sa candideze la prezidentiale !
  PS curios toti margatii au nume catolice, adica ei se trag de la Vatican, nu ca noi, din Transilvania.

 38. Straniu cum
  si de data asta sa confirmat ca MISHTEAUX e un PROPHET REAL 🙂

  USR -> partidul tradatorilor a infrand precum preconizat
  si … nu doar atat ca lauda misteriosului anost: MISHTEAUX

  OLANDA si AUSTRIA isi platesc polita nre-introducerii ROMANIEI in SCHENGEN !

  (mishteaux NU POATE GRESI … parea ca greseste cu MACRON-LE PEN …azi vede ca partidul lui LE PEN n-a disparut in ani ci dimpotriva … face ca predictia misteriosului sa se implineasca ! Oligarhia FRANTEi pierde pierde si ea 🙁 ! Scuturile rosii cred si ela acum , la fel ca TRUMP in QANON in … mishteaux care verificabil ca TATA LOR le ante-stie dinainte ! PS: Le si poate modifica taman pentru ca stie ce-s intr-un viitor rezonabil ca URAGANE … micile „batai de aripi ale unor flutrui dragalasi brazilieni”

  ADEVAR VA SPUN 🙂 …cine poate sti ce efectele in viitor ale unu „vierme in ureche de azi” … poate conduce lumea
  desi evident cum decalaj temporal intre micro-cauza si macro-efect in timp !

  Cand blestema un PROPHET … in timp vine „URAGANUL” !

  AUSTRIA si OLANDA nu trebuiau sa se opuna intrari RO in SCHENGEN … pentru ca prophetul (inca) iubeste sincer: ROMANIA ! ❤️

  SHALOM ! (MAGA! 🙂 )
  IQ=?

 39. „Ioi! spune:
  13 IUN. 2024 LA 13:50
  Si cu onoarea mea nereperata, cum ramane?
  Las ca ti-o repereaza dom’Mitica!”
  ________________________
  Si cu onoarea mea nereperata, cum ramane?
  Las ca ti-o REPER-eaza dom’Ciolos!

  😀 😀 😀

 40. — Armează-i pe dușmanii Occidentului cu totul – Medvvedev
  Chiar și armele nucleare ar putea fi împărtășite în viitor, spune fostul președinte rus

  „Le este frică că ne vom transfera armele inamicilor
  Lumea occidentală? Ar trebui să trimitem orice tip de armă, cu excepția nucleară (deocamdată)!” Medvvedev a scris pe rețelele de socializare. „Le este frică de anarhie și valuri de criminalitate în orașele mari? Ar trebui să ajutăm la perturbarea autorităților lor municipale!”

 41. Fiind căpetenia șobolanilor, titlul corect era ” Botul mic și coada între picioare, madame Clotild. Titlul ar fi fost și o invitație la progresism cu deviații sexuale.
  PS. Demagogii din USR au ieșit la atac. De data aceasta fără ajutorul Ambasadei USA, care, suntem sigur va aplica partidului o serie de sancțiuni economice, pe modelul Rusia. Totodată comasatii vor primi in ajutor 2 avioane F35,precum și bombe cu dispersie.
  PS. Foarte interesant. Ciolacu și Maciuca se țin departe de acest scandal, exact cum s-a procedat si-n 2020. În schimb, Friptura Fritz și întreg USR-ul s-a mobilizat pentru a se inrola voluntari în Ucraina. În sfârșit. Dumnezeu le-a lu minat mințile cu bombe personale, ca să ne ofer șan să scăpăm definitv de aceasta vietate îngrozitor de toxica pentru România.

 42. N-am să cred niciodată că o clotildă, un fritz, un coliban , sau un chichirău , dar mai ales un wierme r pot ajunge să conducă niște comunități românești fără sprijin din afară ! 😎
  Dar am crezut, în naivitatea mea, că odată ajunși acolo sus vor demonstra și altceva decât ceea ce li s-a impus și vor empatiza cât de cât cu noi, cu românii și vom beneficia și noi de anumite avantaje ale erudiției lor în diferite domenii .
  Și prin asta s-a dus și spoiala de superioritate alogenă în domenii în care-i credeam ași, dar s-au dovedit doar L ași, urmărindu-și doar interesele proprii și de grup …infracțional ! 😉
  Cât despre lipsa lor de caracter, imaginile ce curg pe toate ecranele nu lasă nici un fel de dubiu : nici noi n-am exportat prea multe creiere în afară, că sunt destui care fură și cerșesc pe acolo, dar nici de-acolo nu ne-au venit, după cum se demonstrează mai ales acum, altfel de specimene ! 😉 😎
  Unii mai au însă și ceva umor :
  „Si cu onoarea mea nereperata, cum ramane?
  Las ca ti-o REPER-eaza dom’Ciolos!” și-ar fi păcat să nu-l observăm …. 😉

 43. Acum poate intelegi de ce PUTIN , MEDVEDEV si ORBAN
  ne-au numit oficial peiorativ (insa nu mai putin adevarat)
  NU UN POPOR
  ci o adunatura de „nishte insi” apatrizi !
  TAMAN pe logica rece si non-emotionala expusa de tine in trisstul comentar de mai sus ! ❤️
  Destept si plictisit fiind , imi plac desteptii … ca-n „LEAK”-ul PENTAGON-ului caruia SI LUI „i se vedea in carti”
  -> N-AM CU CINE ! (plictisit si singurati in hruba mea anost … „pun lumea la cale” … fac intrigi si rad …TRISST de proshti ! 🙁 Asta nu e viata ! EXISTENTA e un RATEU ! Vreau „timpul” dinaintea BIG-BANG-uölui inapoie ! TAUTOLOGIA absurda a acestei lumi ma plictiseste !

  IQ=?
  SHALOM ! PUP !

 44. dizolvarea PARLAMENTULUI BRITANIC si synchron 😮 al celor UE

 45. Radu humor, Dhalom lu mama ta din partea lui Heky. Cine e Heky? Un câine bagabont din Ferentari.

 46. USR partidul tradatorilor
  a patit ce i-a prezis maestrul MISHTEAUX !

 47. Lasati gargara cu comasatele, au fost alegeri locale si regionale intrun sfert de Italia la europene si nu s-a mai scandalizat nimeni. Comasarea a adus de fapt un prejudiciu Pesedeului, care ii sta in git unui domn!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.