Clotilde vrea sancționarea Liei Savonea

E furioasă tare primărița (încă) sectorului 1. Clotilde Armand atrage atenția asupra corupției de la  vârful Agenției Naționale de Integritate și cere CSM sancționarea Liei Savonea – judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Într-o postare pe FB, Clotilde scrie:
Cînd nedreptatea devine lege, rezistenţa devine datorie!
Așadar… să începem.
Cred că este cazul să spunem lucrurilor pe nume și să acționăm împotriva unor personaje care au capturat instituții importante ale statului român pentru a le folosi într-un scop ticălos. Studiu de caz: Agenția Națională de Integritate și corupția de la vârful acesteia.
Ce nu spune niciun pesedist sau penelist este că ANI are un manager performant politic într-un singur sens: a reușit să deschidă niște anchete penibile împotriva unor oameni din USR în momente cheie ale unor campanii electorale. Iar multora le este cumva teamă să vorbească de aceste lucruri de frica verificărilor politizate făcute de șeful ANI. Și când spun tot ce v-am spus aici am niște probe.
Astfel:
– Șeful ANI, Florin Moise (fratele unui secretar de stat PSD din ministerul Agriculturii), a mușamalizat timp de 5 ani verificarea averii d-nei Lia Savonea – judecător de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
– Fratele șefului ANI nu este deloc verificat pentru că firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație. Asta nu este lipsă de integritate, nu-i așa? Nu! Asta e business de familie pe banii statului.
Față de cele spuse mai sus vă anunț că am depus la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) două sesizări. Una pentru fratele directorului ANI și una pentru celebra d-nă Savonea – să ne explice cu celeritate inspectorii ANI cum justifică dumneaei averea colosală și tranzacțiile financiare uriașe ale familiei.
De asemenea, solicit Consiliului Suprem al Magistraturii (sper să mă citească și de data aceasta cei de la CSM) să nu-i mai apere reputația profesională a d-nei Savonea și să o sancționeze pentru toate abuzurile din Justiție împotriva magistraților incomozi.
Va urma.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

 1. asta e caz de Gâlceavă pe Cer
  cum spun moldovenii de peste garla Razboiului Stelelor (care-i paste)

  -Redactia nu si-a facut datoria
  trebuie pusa-n poza si doamna Lia -seamana ca 2 surori cu Clotillde…

 2. o s-o fugareasca pe lia savonea asta , cum il fugareaste pe florian coldea … sa vedem cum justifica ei averile uriase pe care le detin !

 3. Ea crede că e Franța cu vestele galbene! Trezește franțuzoaico cu sărutul tău cu tot! Aici e Romania, tara tuturor posibilităților! Inclusiv furarea voturilor cu rucsacul in spate! Trăiască magicianul! Vezi că globaliștii lui Bideu sunt pe creștere negativă!

 4. Clotilda mai bine l-ar lua de brat pe „Beau Nicusor” si ar porni impreuna intr-o ultima plimbare romantica, prin santierul abandonat al refacerii liniei tramvaiului 5. Un „selfie” cu cei doi pe santier ar fi, in opinia mea, dovada dispretului suveran de care dau dovada acesti doi frati siamezi, fata de romani in general si fata de cetatenii din Bucuresti, in particular.

 5. Regina gunoaielor si sobolanilor din sect.1, femeia Clotilda- infractoare in forma continuata, nesimtita si cu tupeu de om nebun, trebuie sa elibereze scaunul de primar, a pierdut alegerile deoarece, oamenii au stat cu ochii pe ea, n-a mai putut sa fure sacii cu voturi, sa falsifice liste. De ce nu este validat dl. Truta PNL, care a castigat la sect.1 ?

 6. Cine e clatita asta armeanca?!? A trimis-o careva p-acilea cu vreo misiune? Sau a venit cu emigrantii aia din Gaza cu TIR-urile/barcile?!?

 7. @ Cornelia 18:39
  Tu, in afara de faptul ca ai votat mereu „in trend” pentru Basescu (adica Coldea) si pentru Johannis (adica Coldea), nu mai ai nici o legatura cu Romania. Ramai in ignoranta ta (voita), pe acolo pe unde te-ai stabilit!

 8. SAVONEA ESTE MULT MAI PERICULOASA DECIT COLDEA … deocamdata este tacere , dar mai razbat unele „zvonuri ” .

 9. Să fie pedepsită, să fie pedepsită! Îi dăm jos chiloţii lu’ Savonea ca s-o pupe-n fund Clotilda!

 10. Adica nicusorul sorosist- candidatul za ambasii si eratei poate sa fie inscaunat ca primar la pmb, dupa ce in martie bucurestenii il iubeau 10%, iar la votare s-au indragostit 45% de el ( ambele cifre din sondajul pieleanului!!!!!), iar scumpa noastra clotilda- candidata delambasad si degesee-nu poate fi inscaunata pt a doua oara ? mi se pare o nedreptate strigatoare la cer, dragi babuini ai coloniei! Si ce daca a furat cu sacul atat pt behtal, cat si la ultimil mandat, ati auzit-o voi pe savonea sa scoata in sunet atunci? Ce o fi apucat-o acum? Si cand te gandesti ca #cetetanii sect1 abia se obisnuise cu gunoaiele si sobolanii guadelupezei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.