Clotile Armand se plânge că a fost înjurată ca la ușa cortului. ”Vrem să …… pe mă-ta!”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îl acuză pe consilierul local PNL Dinu Gheorghe, fiul lui Dinu Vama Gheorghe, că a înjurat-o într-o ședință. „Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ”Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” – asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală.

Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva”, a transmis Armand pe pagina sa de Facebook, alături de iamgini.
„De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație…”, mai subliniază edilul.
Dinu Gheorghe este pus acum de liberali să-și ceară scuze. 
Președintele PNL Sector 1, George Cristian Tuță a transmis că „la începutul unei ședințe extrem de importante pe bugetul Sectorului 1, liderul consilierilor locali ai PNL, Dinu Gheorghe, a purtat o discuție privată cu doi dintre colegii săi, discuție care a fost preluată de microfoanele sălii”. ”Precizez că am vorbit cu el și i-am transmis că acest tip de limbaj în administrația publică este de netolerat și că îl rog să își ceară scuze public față de toți cetățenii Sectorului 1 care merită un alt tip de comportament în spațiul public.
Reafirm și cu această ocazie că unul dintre lucrurile pe care nu le tolerez la filiala pe care o conduc din luna decembrie este să perpetuăm scandalul în administrația publică și să acționăm în orice manieră care nu pune interesul cetățeanului pe primul loc. Vreau un sector curat, decent și o administrație eficientă și pentru asta avem nevoie de oameni care înțeleg filosofia mea de viață și stilul meu de lucru”, a mai arătat Tuță.
Consilierul a răspuns
„Mi-am cerut scuze și în timpul ședinței, o fac și aici public.
Limbajul meu a fost unul deplasat, folosit în contextul unei glume private care nu avea legătură cu ședința de Consiliu Local importantă la care am participat astăzi si nu ii era adresara primarului Armand.
Regret enorm faptul că devine subiect de știre o vorbă între colegi în loc să fie discuția despre neregulile majore pe care alături de consilierii locali PNL le-am sesizat astăzi în alcătuirea bugetului propus de doamna primar.
Gluma mea complet nepotrivită nu ar fi afectat pe nimeni dacă nu se auzea la microfon, dar deciziile legate de bugetul dezastruos propus de Clotilde Armand vor afecta pe termen lung sute de mii de cetățeni ai Sectorului 1”, a postat Dinu Gheorghe la mesajul liderului de filială al PNL.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

25 de Comentarii

 1. Trebuia să Editat că să fie treaba,treabă…..Asta pentru voturile furate și filmate ,pe care instituțiile abilitate se fac că nu le văd .

 2. Nous voulons niquer votre mère ar fi sunat mai elegant. N-ai cu cine. Nite tarani.

 3. Cloaca se sfădește, se încing spiritele, una arțăgoasă și leniasa dar total mincinoasă și unul care își plimbă limba in gura cu gândul și vorbele de maidan. Felicitări guvernului pentru numirile politice in sector 1 București dar și partidelor politice! Numai scursuri aveți în politica, ceva mai bun și educat, nu găsiți?

 4. Venim si noi s-o injuram frantuzeste pe Editat asta de Clotilda, ne-a umplut de sobolani, gandaci, gunoaie, imputiciune, dar, si-a tras majorare ilegala de 50% la salariu…venim si noi s-o trimitem pe tziganca asta de Clotilda in Guadelupa ma-sii si-a lu’ tac-so unde zice ea ca, si-a facut educatia de Editat.

 5. Ce semificațâie ar putea atribui cuvântului “grobian” una de-i născută intr-o colonie franțuzască un’ iereau deportatâ tuoatâ scursura din Hexaguon?…

 6. Da, ca și Editat stâlpisori de la 2, este cel mai agresiv primar în capul cetățenilor bucuresteni, primari care își bat joc de taxele si impozitele plătite de noi cu greutate si mereu majorate. Îi așteptăm la vot pe amândoi, ca ei mai vor înca o data. Asta trebuia arestată după furturile filmate în camera cu voturi si Radu Mihaiu de DNA cu spăgile luate pe contracte inutile cu firmele de apartament. PS: Ce, v.a fost jenă de Macron, cu asta născută în Marinica ?!?

 7. Indiferent de ce se poate reprosa unui primar, atat consilierii primariei sect1 dar si postacii arata gandire primitiva si atitudine de golani. Multi dupa 1990 inca nu au coborat din copac. Libertate prost inteleasa.

 8. Pai asta si sunt consilierii … maimute care ridica si coboara mina … n-au nicio valoare umana sau politica !Pai daca e baiatul lui Dinu Voma , cum ar putea fi ?

 9. @ I.R.
  Cum adica : „in clipa in care discutatm cu cetatenii din zona Matache, alungati de PSD din sala” ?????
  Poate ca „poetesa” nu este familiarizata cu limba romana si ce a gindit in franceza, s-a cam pierdut in traducere.
  Puteti clarifica/amplifica, va rog ?
  In rest, este evident ca PNL a intrat in campanie electorala, iar perechea de comici NIKY SI CLOTILDA, va avea parte de acelasi tratament, ca cel pe care l-au aplicat USR-oizi in Piata Victoriei vreme de doi ani poporului roman, din partea unora care, ca si ei, se stiu imuni la „justitia independenta”.

 10. Plăcuța suedeză era ridicată la nivel de filozofie. Așa că aceste prolegomene „Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” deschid perspectiva antropologică de a investiga abisul originar. Puțin ciudată este perspectiva liberală, căci doctrina are la bază individualismul, iar expresia cuprinde pluralul. Ori referința presupune o incluziune autoreferențială (doar pnl), ori, prin contaminare cu valorile sociale, exprimă un demers comun (pnl și PSD). Important de reținut, dincolo de disputa hermeneutică, că tot poporul român susține această direcție politică.

 11. „îl rog să își ceară scuze public față de toți cetățenii Sectorului 1 care merită un alt tip de comportament” 😂😂😂! Dar de ce ar trebui dl Dinu să-şi ceară scuze cetățenilor sectorului 1, i-a înjurat pe ei?
  Mai bine dl Tuță ar întreba pe cetățenii sectorului 1 câți dintre ei ar fi vrut să fie în locul dlui Dinu şi să-şi manifeste aprecierea față de dna Armand cu aceste cuvinte! Şi zic asta ca simplu cetățean care nu suferă PNL-ul! Plus că dacă dna Armand ar fi fost la puşcărie, aşa cum era normal după furăciunea de la alegeri, nu ar fi fost înjurată acum.

 12. Se știe cine sunt postacii , mai ales care apar mai des, plătiți sau idiotii de ,,servici”. De orice poate fi acuzată Dna primar Armand dar de comportament suburban nu poate fi acuzată. Despre exprimarea băiatului lui Voma Dinu se poate spune ca este obișnuită la oamenii politici din România.Va dați seama cat îi respectă pe cetatenii de la care vin banii pentru salariile lor uriașe. Nu uităm ce i- a ieșit pe cioc lui Ponta când era premier intr- o acțiune pe teren desfășurată intr- o sâmbătă când i s- a adresat , unei colege cu funcția de ministru mediului: ,,ce fa ai venit la muncă ? “. Iar Ponta era fost șef de cabinet al lui Năstase și fost șef al corpului de control al Guvernului. Cum să nu vorbească așa când la partide se discută ca la ușa cortului țigănesc . Și această atmosferă derivă din ,,muncă” lor: adică , aranjatul afacerilor celor mai murdare din care își fac vile și depun bani ,,afară” în paradisuri fiscale.

 13. @postdeluvianul: chiar aşa finuți şi sensibiloşi sunteți voi, mimozelor, dar când vă duceți la furat voturi sau când şefii voştri gen Cioloş stau capră şi şi-o iau cu plăcere de la stăpânii de la Bruxelles e frumos, elegant, european, nu-i aşa?
  Hai, roiu’ că-mi vine să vomit! Scursuri…

 14. … et de bonnes manières ? … Pai nu-i spunea mai bine ca „gaina noastra e in curtea dvs !” ? Olala ! Doamna a fost orrripilataa !

 15. Scuzele n-au s-o faca pe Clotilde sa uite ! A injurat-o ? Trebuia sa-i raspunda la fel , dinte pentru dinte, sa-l ia de gat , sa dea cu el de pamant , sa-l azvarle afara , pe scarile primariei si sa-l tavalesca acolo, in public , macar, 30 de minute!(sic!) Pai, ce ne jucam aici? Ori este primareasa , ori nu ! Cum spuneau latinii: ” Aut Cezar, aut nihil!”. ( Ori Cezar, ori nimic!)

 16. si cocalarii. Probabil i-a deranjat in afaceri si mai rau, vad ca primarita va fi realeasa…

 17. Un nimeni contra alt nimeni. Nimic interesant. Asta e politica. O pubelă.

 18. Deci intr-un mandat Madame Accriture a reusit sa nu mai spuna „secteor une”,ci sector unu (cu accent pe ultimul u).La Vie en Rose.

 19. Și eu sunt oripilat că unii o consideră pe Clotilde o doamnă. O hoață care fură cu sacul a ajuns etalon de bune maniere… Ha, ha!

 20. Sigur ca cabarista ar vrea sa fie tratata ca o doamna, dar este vina ei ca nu convinge. Dar cine a vazut vreun trotinetist userist educat si cu maniere?

 21. Numai atit, hoata asta a fost doar injurata? Trebuia sa-i fi dat si niste picioare in fund de zbura pina acolo de unde a venit. Sa se duca acolo si sa fure cit vrea aceasta jigodie.

 22. Pe Clotilde o urăsc mulți pesediști și peneliști, a stricat multe afaceri prin care se scurgeau bani de la buget la mafia asta. Și cum această mafie a apucat să fure mult, are de unde să plătească tembeleziunile lui Ghiță și Voiculă să o atace permanent. Chiar și cumpăratul Gușă încă se mai leagă de fumigena cu sacii cu buletine, de parcă votarea nu s-a făcut înainte, cu observatori în comisia de vot de la toate partidele, care au numărat voturile împreună iar alegerile au fost organizate de fostul primar pesedist, milionarul în diamante ascunse la menajeră.

 23. Frantuzoaico,asa e pe aici;difera de sarutul frantuzesc cu care erai obisnuita!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.